Reklama

Reklama

Suzakinishi The Animation

(seriál)
  • Japonsko 洲崎西 THE ANIMATION

Obsahy(1)

Dvě dívky Aya a Asuka přestoupily do stejné třídy ve stejný den. Díky této okolnosti se spolu poměrně rychle skamarádily a začaly prožívat neobyčejná dobrodružství všedních školních dní...
Suzakinishi je projekt na kterém se podílí dvě známé japonské herečky Aya Suzaki a Asuka Nishi, které postavám nejen propůjčily svůj hlas, ale i svá jména, a jak je na první pohled zřejmé, název je spojením jejich příjmení. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Jeden bod dám za to, že je to o roztomilých děvčátkách, která sice nejsou úplně skvělá a nijak extra mě neoslňují, ale malinko roztomilá mi přijdou. Druhý tomu dám za tu trošku humoru, co se tam v těch pár minutkách dokáže občas objevit, ale opět není to žádný humor, že bych se za břicho popadal, ani se nahlas smál, ale spíš jen takové to lehké pousmání typu "ale tak proč ne". Zbytek už je pro mě spíš průměr, ne-li podprůměr a co mě opravdu hodně vadilo byla hudba u druhého dílu. Poslouchat stále dokola šílenou muziku typu "Mario" jsem už nedával u některých jiných anime, ale tady to bylo proto, že zněla skoro celý díl, málem nesnesitelné. Navíc mi některé díly přišli opravdu hodně stupidní, takže za mě jen 2/10. ()

Reklama

Reklama