Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Už to jsou tři roky, co se Misaki Takahashi přestěhoval do luxusního bytu nejlepšího přítele jeho bratra – slavného spisovatele a vítěze cen Naomori a Kikukawa, Akihiko Usamiho. Nyní úspěšně složil všechny zkoušky, a tak postoupil do 4. ročníku univerzity Mitsuhashi. Jenže tím pádem nastává i jeden menší problém. Původní dohoda zněla, že se Usami o Misakiho postará pouze po dobu jeho studia výměnou za to, že se Misaki bude starat o domácnost, na kterou nemá těžce pracující spisovatel vůbec čas. Jenže v průběhu oněch tří let vznikl mezi oběma muži romantický vztah a tak je teď vidina blížícího se odloučení poněkud děsivá. Navíc se na scéně objevuje i Usagiho bratranec z otcovy strany Mizuki, který Misakiho nenávidí už od prvního pohledu a dává mu to jasně najevo. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada je opět roztomilá a vtipná, a i když zápletka hlavního páru nepřichází s ničím převratným (Usagi pořád žárlí, do Misakiho se už zase někdo zamiluje...), aspoň se ubralo na problémových aspektech celého vztahu (aneb stockholm syndrome v plném proudu). Nová animace je sice mnohem lepší, ale některé postavy změnila k nepoznání a chvíli jsem si na ni musela zvykat. Jinak nový soundtrack je znovu pěkný, opening průměr, ending hezký, ale předchozím dvěma daleko chytlavějším nesahá ani po kotníky. Velmi potěšila i epizoda páru Junjou Mistake. Celkově za mě tedy spokojenost. 7/10 Poznámka: Hiroki s Nowakim se asi ztratili v lese. ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série skvělé romantické shounen-ai komedie, která co se zápletky sice nepřináší níc nového, avšak je tu vše co jsem v předešlých dvou sériích milovala. Stejně jako v druhé sérii je převážná většina příběhů zaměřena na pár Junjou Romantica neboli Misaki a Usagi. Misaki je opět roztomilý a opět se do něj zamiluje další muž, což Usagi opět špatně snáší. Junjou Egoist a Junjou Terrorist je tu jen po skromnu, z čehož jsem smutná, protože Hiroki je prostě nejlepší... Navíc jeden díl zabíra nový pár Isaka a Asahina neboli Junjou Mistake. Kdo by po tolika letech čekal novou sérii! No, já jsem velmi spokojená. Pro ty, kterým se líbily předchozí dvě určitě jasná volba. Jinak opening Innocent Graffiti od Fo'xTails mě vůbec nechytil, načež jsem ho přeskakovala, zato ending s Kawaranai Sora od Luck Life byl fajnový. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama