Reklama

Reklama

Čarodějovy hodiny

  • USA The House with a Clock in Its Walls (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (186)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatické obsazení s krajně nesympatickým hlavním hrdinou, který to ovšem herecky naprosto luxusně vykompenzoval. Originální pohádkový příběh. Super efekty, fakt se mi líbilo prostředí a domek. Jinak ale dost naivní a místy asi až moc klišé. Black ale parádní a Cate to hrozně slušelo. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Jako Jacka Blacka mám hodně rád, stejně tak jeho přitroublé role v přitroublých filmech, ale tohle mi teda nějak nesedlo. Z kouzel se dalo vycucat mnohem víc, navíc efekty vypadaly až moc digitálně - dýně, křeslo, hodiny apod. No a pak mě taky strašně nebavil mladý pán Owen Vaccaro a ty jeho děsný brejle! Jacku, příště líp prosím. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Takového fantasy pro mrňata že natočil Eli Roth, režisér Hostelu, Cabin Fever či Green Inferno? To bych chtěl znát jeho důvod a motivaci. Ano, možná v tom hráli roli prachy, ale i tak. Od něj bych čekal absolutně jiný typ filmu. Čímž nechci říct, že to byla kravina. Jen bych pod takovýmto tématem zkrátka čekal podepsaného jiného režiséra. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Príjemné hravý film. Jack Black dokáže neskutočne balansovať na hravosti a trápnosti. Decko je umrnčané a na začiatku otravné, no príbeh je na toľko kúzelný, že to vynahradí jeho správanie. Silné 3* alebo slabé 4*. Možno naivne, no dúfam v pokračovanie. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Opět musím připomenout, že TOTO je film pro děti!!! Já jsem ho viděla s naším človíčkem v kině a bavila jsem se královsky těmi reakcemi všech dětí. Pištěli strachy, schovávali se ke svým rodičům a to byli děti od 10 let a výš. Náš človíček měl 6 roků a byl tak statečný, že ho tam spousta rodičů a dětí obdivovalo. No nic, tím chci jenom říct, že Eli Roth je pro děti silné kafe, ale o to víc to bavilo mě. Za mě 85% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Neskutocna hlupost s podpriemernymi dialogmi, scenarom a ani len ochotnickym herectvom. Ako sa toto mohlo dostat do kin nechapem. Prekvapuje ma to hlavne prave kvoli obsadenym hercom. Neodporucam. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Milé, půvabné, poetické, trošku smutné, trošku veselé, nádherná hudba a bohužel místy dosti rozvleklé. Kdyby tvůrci ubrali 15 minut hluchých míst, šlo by dokonalou záležitost pro děti i dospělé. Pravda je, že cynické pošťuchování mezi strejdou kouzelníkem a sexy fialovou čarodějkou menší děti nedocení, ale za sebe to vidím jako plus. Zdejší hodnocení nechápu, je spousta debilnějších čarodějnických filmů pro děti a jsou v úplně jiných číslech. Za mne spokojených 70%. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Pre mna je velkym prekvapenim,ze to reziroval Eli Roth,ale prijemnym,lebo tato fantasy rozpravka sa mi velmi pacila,Jack Black bol super,sadla mu tato rola,pribeh,triky,vizualna stranka taktiez parada a taky dom by som chcel mat,bolo tam uzasne utulne,ja som si to uzil...:-) ()

burton 

všechny recenze uživatele

Nic tu nefunguje. Toho malého kluka, s obličejem jak roztékající se tvarůžek neměli vůbec pustit ani na casting. A on se tak snaží a všichni ho mají plné zuby, prkno jedno! Žádná chemie, žádná vřelost, nic, nada...prázdno. Já se tak těšila na kouzelnou pohádku a dostala jsem pořád stejně stejného, tak nějak zase šablonovitě přehrávajícího Džeka Bleka, příšerně trapné dýně, Kejt Blanšet - no to mi jí snad vyměnili, nebo co! Ale co s takovým vlezlým spratkem v patách! A radši snad bez triků, než tohle! A křeslo...křeslo? Horší jste neviděli! Haf, haf...Zloun a zlounka jsou taky trapní, mami a abych pořád nemrmlala - moc se mi líbil ten obrovskej lev z keře. A na toho se podívejte. Avšak - varuju Vás! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dejovo slabé a paradoxne bez väčšej fantázii, herecky vďaka C. Blanchett (jej účinkovanie v tomto filme ma trošku prekvapil) je to tesne „nad vodou“. Ja osobne od E. Kripke očakávam viac. P.S.:J. Black v poslednej dobe asi obľúbil tento žáner. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nudnější film jsem dlouho neviděl, a to mám fantasy typu Alice in Wonderland rád. Třičtvrtě filmu se nic neděje a v posledních dvaceminutovce je trochu akce. K čemu je, že jsou tu slušné triky a monstra, když u většiny filmu si scénáristé vzali dovolenou a postavy pronáší moudra o ničem a divák se nudí. Tim Roth byl asi na vážkách, jestli chce točit fantasy pohádku a nebo rodinnou blbinu pro nejmenší. Ať tak či tak, křížením obou žánrů dosáhl maximálně tak uspávacího tempa filmu. Universalu se tenhle film asi zaplatil, ale já nechápu, jak mohl Tim Roth na začátku roku 2018 natočit slušný remake Death Wish a o pár měsíců později poslat do kin takhle tupý film. 2* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pěkně natočený i zahraný, ale to je tak vše. Byl jsem připravenej na rodinnou podivanou, ale nakonec se z toho vyklubala infantilní podívaná pro nejmenší. Jakmile se totiž objevilo křeslo na způsob domácího mazlíčka a zaučování malýho kouzelníka do světa magie, ztratil jsem veškerý iluze o potenciálně zajímavý podivaný. Docela by mě zajímalo, co přimělo zrovna Eliho Rotha něco takovýho nakroutit. Za vizuál a casting druhá hvězda. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie. Film nie je ani pre deti, ani pre dospelých. Nejedná sa ani o horor, ani o komédiu, proste je to taká zlátanina, ktorú nezachránilo ani oskarové obsadenie. Pár svetlejších momentov, ktoré mal na svedomí Jack Black, nestačilo vyplniť veľa nudného priestoru a otravný detský hlavný hrdina iba pridával na zdĺhavom čakaní na koniec filmu. Ale keď si to tak vezmem, čo som iné mal od Eli Rotha čakať. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem kdysi tuším četl a docela se mi líbila tudíž jsem byl zvědav na tenhle počin,který jsem si nechal na doma páč nebyl čas ostatně hned na začátek musím říct že ten film byl hrozný. Kamera,efekty a herecké výkony byly otřesné. Jack Black a poměrně okay MILFka Cate Blanchett to bohužel nezachránili a ani další známý herec co hrál Isacca. Nejhorší byly dětské role toho kluka co posadili do hlavní role bylo utrpení sledovat,tak špatnýho malýho herce jsem dlouho neviděl. Audiovizuální stránka taky nic moc. Jediný + bylo finále a konec (titulky) kde už to nějak filmově působilo ovšem i tam se objevili momenty kdy jsem si říkal díky efektům jžš. Celkově ten film připomínal spíš nějakou školní hru. Co se týče režiséra co koukám dělal hlavně béčkový filmy snažil se film udělat ve stylu Burtona jenže..Burton je jen jeden a opravdu pouze ve 3 momentech se mu něco co by připomínalo Burtona se mu povedlo udělat. Kdyby film dostal na povel Burton (kterému by film i pasoval) byl by to dobrý film. Bohužel tohle se nepovedlo tenhle paskvil o snaze jeho stylu a trapného humoru. 35% 2/5 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná fantasy jednohubka pre mladšie ročníky, ktorá ťaží z toho, že sa Black drží na uzde a hlavne z účasti Cate Blanchett, ktorá všetkému kde sa objaví dodá šarm a gráciu. Nemá to zrovna ideálny "flow" a miestami sa to dosť vlečie a podaktoré linky príbehu nie sú dostatočne dotiahnuté (trampoty v škole), ale vo výsledku mi to bolo celkom sympatické. 6-/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Malý, milý horůrek pro začátečníky nebo pro děti. Celkem hezké triky, tu a tam pokus o humor (ne vždy úspěšný) a dobré výkony Jacka i Cate. Jenže zase je tu ten nepříjemný pocit, že nebylo využito vše, co toto téma nabízelo a slibovalo. Těžko říct, co tomu scházelo. Více temnoty, akce nebo snad nápaditější scénář? Možná od každého trochu. Slušná, nenáročná zábava, ale mohlo to být lepší. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

No teda!!! Podľa zbežného obsahu a pekných farebných plágatov som čakal fantasy rozprávku pre deti.Skoro som si striekol do textilu.A nakoniec tu máme skvelý fantasy horor, ktorý je rozhodne Rothovím meisterstuck. ()

Reklama

Reklama