Reklama

Reklama

Jian Bing Man

Trailer

Obsahy(1)

Slavný nadějný mladý režisér Da Peng se dostal díky bulváru a nadměrnému utrácení do problémů. Většina známých herců a kolegů se od něj odvrací. Důležitý sponzor se dožaduje plnění podmínek dohody nebo vrácení financí. S omezeným tvůrčím týmem přatel se musí pustit do natáčení filmu, který musí uspět. Da Peng si vybere námět ze svého dětství Jian Bing Mana (Palačinkového muže) o superhrdinovi, který bojuje proti zloduchům a za záležitosti sociální harmonie. Pro nedostatek prostředků se rozhodne pro svoji novou progresivní metodu tajného natáčení. (Ampi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Palacinkový muž? Skúsil som si to pozrieť kvôli Van Dammovi, hovoril som si, že to môže byť fajn fantasy s nejakou tou akciou. Ale keď som ho tam dlho nikde nevidel, tak som si prečítal niečo o filme, pozrel jediné dva komentáre a zistil som, že tam hrá cca dve minúty. Tak ma to nasralo, že som to rýchlo pretočil a dávam jednu hviezdu za... ani neviem za čo. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Po prvních 50 minutách jsem byl přesvědčený, že po dlouhé době něco ohodnotím jako odpad. Hloupý děj, opravdu trapné scény a v nich špatné hraní. Zkrátka nic, co by stálo za pozitivní zmínku. Druhá půlka už tak špatná není a dokonce jsem se u pár scén i usmál, scénu s Van Dammem jsem si užil. Celkový dojem jsou ale slabší 2*. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme v cameo roli hraje sám sebe a i s titulkovými záběry z natáčení se zdrží pouze něco přes dvě minuty. Van Damme a Jian Bing Man / režisér Da Peng mají souboj až v závěrečném finále při natáčení filmu ve filmu o superhrdinovi. Nějaký ten nápad tam byl, ale taková sranda to zase nebyla. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama