Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Paul_cz

No první půlka třetí série byla podle mého lepší jak druhá, ale celý ten heaven a pak samotný závěr pro mě byli spíše zklamáním.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Tak jsem třetí sezónu dokoukal a byla o dost lepší než druhá, pěkný závěr. A ten Buddy Holly song v credits 6 dílu nemá chybu :)

na příspěvěk reagoval dragon94

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

První sezóna místy geniální. Druhá o dost slabší, ale ve výsledku taky dobrá. Snad bude třetí zase vtipnější a s lepším tempem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Btw. Seriálu hodně prospívá nepřepálená stopáž. Těch 25-30 minut měl i Ash vs. Evil dead a musím říct, že se mi na oba seriály dívalo o dost příjemněji ,než třeba na některé Netflix seriály, které mají téměř vždy stopáž kolem 50-60 minut. U některých se začne něco pořádného dít, až v posledních 10ti minutách a to předtím je jen vata. Ale to neplatí samozřejmě jen o Netflix seriálech.

Takže za tu střízlivou stopáž rozhodně palec nahoru :-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak druhá série je slabší hlavně v první polovině. První pořádná epizoda je až pátá. Pak je ještě výborná 6tá. Pak je to zase kapku slabší a nejslabší epizoda je 8smá. Ačkoli někomu to může sednout.

Pak už to, ale jede plným proudem do finále, které se tentokrát odehraje ve 12té epizodě. Je až překvapující jak všechno do sebe začne zapadat a jak všechny ty věci co mi přišli zbytečné nakonec měli smysl.

No a 13tý díl je takový úvod do třetí série... A tu jestli teda potvrdí, tak to bude fakt masakr.

Celkově druhou řadu hodnotím rozhodně pozitivně, ale taky mi tam chybělo to skákání v čase. Bohužel ten svět, ve kterém se druhá série odehrávala, mi nepřišel moc zajímavý. A Tiger mě svýma rozhodnutíma celkem iritovala po celou dobu série. Ale nakonec ten záporák a všechno okolo dopadlo opravdu výborně. Určitě to stojí za to :)

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

6thSun

Od nejakej štvrtej epizódy sa to trochu rozbehne, ale aj tretia je fajn, celkovo scény Wolfa v NAG sú to najlepšie na tejto sérii

na příspěvěk reagoval 6thSun

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Tak druhá séria dopozeraná, to čo ma na prvej sérii najviac bavilo bolo skákanie v čase a to tu chýbalo takže som trošku sklamaný, ale zas chápem že sa tvorci asi nechceli opakovať. Finále je prakticky ako prvá čast tretej série

na příspěvěk reagoval 6thSun

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Otázka zní... je Tiger biotic? Vycházím z toho, že na ní na konci nepůsobil ten plyn.

na příspěvěk reagoval nses

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama