Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (9)

Future Man (2017) 

Bizarní sci-fi komedie o údržbáři, který cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost, která lehla popelem kvůli léku na herpes. Komik Seth Rogen si splnil svůj sen a natočil novodobý Návrat do budoucnosti střihnutý Terminátorem dávkovaný po půlhodinách v neskutečnému tempu. Po slabším prvním díle se příběh mění v neskutečný úlet plný krve, ejakulátu a lekcí vaření. Obrovská pocta Jamesi Cameronovi plná popkulturních odkazů. ()

Pandora's Mailbox (2017) (S01E07) 

Špička. Tenhle díl je splněným snem každého Jimova fandy. Už když se objevil název paliva do stroje času, spekuloval jsem nad jeho původem... a oni mi to potvrdili! ()

Season 2 (2019) (S02) 

Malinko slabší než první série. Tentokrát kombinuje Šíleného Maxe s Matrixem, ale pořád jde o nálož šílených nápadů gagů. Poslední díl je luxusním vnadidlem na další řadu. ()

Ultra-Max (2019) (S02E13) 

Luxusní závěr řady o smrti, kamarádství a vložkách pro ženy. ()

Season 3 (2020) (S03) 

Založeno na skutečných událostech... Poslední série přináší další smršť ujetých nápadů. Časoprostor se hroutí a jediný kdo může zachránit součastnost je Josh Future Man pěknou závěrečnou pointou o zodpovědnosti. Rogenův Susan je super, ale tentokrát to víc než kdy jindy leží na hlavních hrdinech, kteří si to blbnutí očividně užívají. Skvělé ukončení série. ()

The Precipice of Yesterday (2020) (S03E01) 

Mix Na hraně zítřka a Běžícího muže s Takešiho hradem. Budoucnost, kde si platíte pronájem ženy a dítěte je skvělá. Hudební balíček musím dceři pořídit taky. ()

There Will Be Borscht (2020) (S03E02) 

Zkontroloval jsem maskérnu. Všichni jsou mrtví. Kadeřníci, stylisté, všichni. Mrtví. ()

The Outlaw Wild Sam (2020) (S03E04) 

Když už si myslíte, že to nemůže být šílenější objeví se časem cestující Usáma Bin Ládin, který nevěří v Boha, je tolerantní ke gayům a dělá fantastický čaj. Do toho se časoprostor pomalu hroutí sám do sebe. Geniální! ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama