Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze (43)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Seth Rogen je z tohohle seriálu cejtit na sto mílí. Voráchlej humor urážející aktuální konzum a zároveň odkazující na současnou popkulturu je a vždycky bude směřovat k němu. Nějak ale úplně nevím, jakožto fanoušek starej akčňáků, jestli z toho mám stříkat blahem a nebo to přijmout jako fakt. Odkazy na starý akční filmy jsou totiž sice fajn, ale v kontextu s úrovní vtipů ne nepodobnou s kresleným Buchty a klobásy, jsem měl co dělat, abych seriál kolikrát nevypnul. A rozhodně to není tím, že by mě to pohoršovalo, jako spíš tím, že nevím, jestli mi Sethovi vyhulený nápady přijdou vtipný. Sedmej díl je sice povinnost. Bejvák Jamese Camerona neměl chybu. Jinak to ale jede ve stejném režimu a já vlastně ani nevím, jestli jsem se bavil…nebo nebavil. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Návratu do budoucnosti a Terminátora malý splněný sen. Eliza Coupe a Derek Wilson jsou boží, odkazy neberou konce a celé je to přesně ten neurvalý rogenovský úlet, v jaký jsem doufal. A navíc... ta sedmá epizoda!!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI NAŠE JEDINÁ NADĚJE...“ /// Takže tady máme přesně takovou píčovinu, co se dala podle autorů a komentů očekávat. V dobrým – samozřejmě. Ujetá zábava a sci-fi pro pokročilý. S těma dvouma „neandrtálcema“ je vobčas solidní prdel (soráč no, tak lidi z budoucnosti… jenže voni nic neznaj… dyť víte, prostě Terminátor. - Jasně, je to starý…, ale to by ses divil, jak to ještě dneska na některý lidi funguje.) Děj nevodsejpá nějakým akčním směrem. Spíš se tady vykecává – na tom je to dost postavený. Takže ano – vobčas je to zbytečně dlouhý plácání se na jednom fleku. Ovšem i díky dýlce je to taková veselá záležitost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám si to nad avatarem. 2.) Straší mě robokaktus ve svěrači. 3.) Thx za titule Holesinska.M.; TroubledRyba; Malkivian. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už čtvrtý seriál o cestování v čase, co si od začátku roku dávám (a s žádným jsem nešlápl vedle). Extrémně pohodová sci-fi komediální oddechovka s rogenovským humorem, tunou popkulturních odkazů a pár efektními bitkami. Dva drsní postapo vojáci vtipně konfrontovaní se všemi dekádami od 50. let do současnosti v dobrém připomenou francouzské Návštěvníky, jednou se hrdina omylem málem vyspí se svou matkou, jindy se musí vloupat do domu Jamese Camerona a jeden zábavný časový paradox střídá druhý… Hutcherson je fajn, ovšem Derek Wilson jako Wolf je boží :D Jo, tohle mě bavilo hodně a kvůli dobrým cliffhangerům jsem to sjížděl po dvou dílech, takže mi těch 13 epizod uteklo jako nic. Joosh out. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní sci-fi komedie o údržbáři, který cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost, která lehla popelem kvůli léku na herpes. Komik Seth Rogen si splnil svůj sen a natočil novodobý Návrat do budoucnosti střihnutý Terminátorem dávkovaný po půlhodinách v neskutečnému tempu. Po slabším prvním díle se příběh mění v neskutečný úlet plný krve, ejakulátu a lekcí vaření. Obrovská pocta Jamesi Cameronovi plná popkulturních odkazů. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné, inteligentné a nekorektné. Je to presne ten typ seriálu do ktorého sa musíte zamilovať ak máte radi sci-fi. Hutcherson ťahá herecky celý seriál a ide mu to parádne. Postavy si hľadajú k divákovi cestu len pár minút. Odvtedy je to skvelá zábava s množstvom odkazov na výrazné a kultové diela. Som strašne rád, že som na tento klenot natrafil. A som veľmi rád, že aj napriek uzatvorenej sérií, ideme s hrdinami ďalej. Bavil som sa riadne. Prvá séria - 80%. Diel v dome Jamesa Camerona bol top. Oproti prvej sérií značná katastrofa. Má to síce pekné nápady ale ťahá sa to vo veľmi zvláštnom post apo feelingu, ktorý ma nenadchol. Mal som veľký problém to dopozerať. Wolf je stále cool ale Tiger bola už neznesiteľná. Rovnako aj Haley Osment. Za zmienku stoja posledné dva dieli, kde to šlape a navádza na tretiu sériu, ktorá ako dúfam, bude lepšia. Dosť veľký pád na to o aký nápaditý seriál sa jednalo. 2. séria - 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie prvej série: sci-fi seriál o cestovaní v čase, ktorý je doslova nabitý popkultúrnymi odkazmi na 80/90 roky. Čoo je na prvý pohľad niečo, čo nadchne každého, kto v tom období vyrastal. A prvý a ešte aj siedmy diel, ktorý sa venuje Jamesovi Cameronovi - božskému režisérovi, sú fakt splneným a neskutočne vtipným snom. Lenže si treba uvedomiť, že ten seriál okrem iných produkoval aj zhúlenec Seth Rogen a drvivá časť seriálu je založená na prízemných vtipoch, nadávkach, brutalite, sexu a pritom sa nezabudne odkazovať na nejakú starú klasiku. A to je všetko. Žiadny prepracovanejší timing alebo zápletka tu nie je. Žiadny zložitý plán, ktorý by krok za krokom gradoval. Postavy proste raz skúsia urobiť jednu vec, ktorá sa poserie, potom druhú, tretiu štvrtú, až na konci sa nejak trafia a konečne im niečo vyjde. Čo sa týka ústredného tria, tak je celkom v pohode. Akurát Eliza Coupe ma postupne začala trochu srať. Záver prvej série stihne dostatočne vyriešiť hlavnú líniu, ale zároveň tam sú dostatočne otvorené dvere pre pokračovanie. Celkovo som sa bavil a neľutujem, že som to videl, ale v tejto chvíli si ďalšiu sériu nepustím a neviem, či sa k seriálu niekedy vrátim. Jediné čo mi vrtá hlavou je to, či hlavný hrdina na konci seriálu získa späť svoj vlastný penis. 6/10. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

První díl slabší, ale pak je to lepší a konkrétně třeba sedmá epizoda v domě jisté hollywoodské celebrity je naprosto geniální. Druhá řada mi ale přišla o dost slabší a musel jsem se nutit ji dokoukat... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Špica! Od fanoušků kultovních sci-fi pro fanoušky sci-fi s úchylně komediálním nádechem. Brečel jsem u toho smíchy! :-D ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Takhle, není to tak geniální jako Rick a Morty, ale je to ze stejného těsta řekl bych. Bavil jsem se od začátku do konce, hlavně je každá řada uplně jiná, postavy se vyvíjí, má to reference, je to kurva trhlý. 8/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Future Man je projekt, který vypadá správně uhozeně už od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděl. To bylo mimochodem video z Comic-conu, kde Seth Rogen zabil hlavní hvězdu Joshe Hutchersona. A pak přišel první trailer, který přesvědčil o tom, že by to mohla být sranda. Seth Rogen sice u seriálu působí jen jako režisér a nepodílel se na scénáři, ale tohle je přesně humor, který od něho čekáte. Takže pokud se vám nelíbí, doporučuji si seriál nepouštět a ušetřit čas. Já o sobě nebudu tvrdit, že jsem jeho velký fanda, ale jednou za čas si rád dopřeju něco odlišného a Future Man se rozhodně vymyká z davu. Obsazení je skvělé a i když má být hlavní hvězdou Josh Hutcherson, tak Eliza Coupe a speciálně Derek Wilson si to kradou pro sebe. Humor klouže po hranici trapnosti a vtipnosti, ale spousta vynikajících narážek mu pomáhá zůstat na té dobré straně. Jisté je, že tenhle humor není pro každého, a i když jsem se bavil, tak ho určitě s klidným svědomím nemůžu doporučit všem. Věřím však, že ten kdo si k tomu najde cestu se bude bavit a smát se stejně jako já! 2. série Nemyslel jsem si, že je to možné, ale druhá série je možná ještě uhozenější a šílenější než ta první. Pořád se to veze na stejné vlně, ale už mě to asi baví o něco méně. Vzhledem k tomu, že třetí série je poslední, tak seriál dokoukám, ale doufám, že se to vrátí k tomu, jak to šlapalo na začátku. Poslední epizoda, kde si zahrál i sám Rogen tomu dává naději. 3. série Ještě jedno uhozené dobrodružství pro Joshe, Tigera a Wolfa. I když je pravda, že už jsem dokoukával spíše ze setrvačnosti, tak to nebylo o moc horší než předchozí řada. Jen to kouzlo té první už se prostě vrátit nedovedlo. Na druhou stranu to bylo aspoň slušně zakončené. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Future Man je trochu ambivalentní záležitost. Kombinuje zastydle pubertální fórky, konverzační humor, chytlavě napsané postavy a stovky odkazů na 80. a 90. léta. To první mi nesedlo vůbec, to druhé ano, to třetí moc a to čtvrté jak kdy. Seriál mi kupodivu přišel napínavější než vtipný. Chvilku se hledal, zhruba po třetím díle vynechal gore scény a přijal svůj osobitý styl. Zábavnost časem rostla a když zakolísala, podržely jí absurdní situace. Kupříkladu celá linie s posedlým detektivem Skarsgaardem je doslova lahůdková a není jediná. Díky nim se u mě hodnocení přehouplo přes průměr. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších novinek roku 2017. Pro mě možná dokonce ta nejlepší. Tenhle seriál mi neskutečně sedl. Hlavně v první polovině je kadece vtipů, až neuvěřitelná. Ta druhá polovina je už sice trochu vlažnější, ale i přesto jsem se u každého dílu velmi bavil. Nejlepší postava jednoznačně Wolf, který dle mě prošel i tím nejlepším vývojem a vždy si dokázal zachovat svůj osobitý styl a kouzlo osobnosti. 5* 90% "Skippy‐di‐bop... Good enough." Škoda, že druhá a třetí série již nedosahovala kvalit prvních dvou. Respektive první poloviny druhé a třetí série byly fajn, ale pak už ta kvalita dost klesla. Zejména protože se v nich tolik necestovalo časem. Samotný závěr je pak oproti závěru první série docela o ničem. I přesto si obě další série minimálně 3* zaslouží. Celkové hodnocení 4* 70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terminator meets Back to the Future meets Rogens Factory = Psycho. Jooosh ako hlavný hrdina až druhý, Tiger tretia, Woolf-hart jednoznačná hviezda seriálu. Odkazy na popkultúru naprieč cca 70 rokov od 50tych rokov do blízkej budúcnosti (zdravím arcilotra James-a) pecka. Hudobný podmaz v rokoch 80tych a 90tych pecka. Teším sa na pokračovanie. UPDATE po dosledovaní seriálu. Druhá séria trochu stratila dych, ale to mohlo byť kvôli tomu, že prvá bola doslova pecková. Našťastie tretia tomu zasa dodala drajv a šťavu, toľko wtf momentov človek nenájde v xy iných snímkov ako tu v pár krátkych častiach. Škoda preškoda, že to končí. Takých 5 sérii to mohlo mať. Toto by raz mohla byť legenda alebo kultovka, dajme tomu čas... Prvá séria zostala neprekonaná a za ňu dvíham na plnú palbu aj keď čisto subjektívne. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Josh je výborný, ale Eliza mi tam moc nesedla. Celý seroš nacpán narážkama na různé filmy a hry a epizoda u Jamese Camerona byla pecka. Sice je příběh zajímavý a celkově to docela i baví, tak mi přišlo, že tomu něco chybí a do sledování jednotlivých epizod jsem se musel nutil. Docela škoda, sliboval jsem si od seriálu hodně. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mix Terminátora a Back to the Future od sehrané dvojky Rogen/Goldberg. Spousta sci-fi odkazů, spousta hrátek s časem, parádní postava Wolfa. Nečekaná Hulu pecka. S1 4/5 ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Jo, jakmile jsem zahlédl jméno Setha Rogena, vypnul jsem racionální část mozku a královsky se bavil. Tyhle seriály jsou třeba. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama