Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První sérii jsem viděl v 9. třídě když čerstvě vycházela a už tehdy to pro mě byla nehorázná prdel. Všechny narážky, humor, dialogy, celkový příběh,.. prostě vše se mi líbilo. Je to ujetý až až a někdy jsem nechápal jak něco takového mohli vymyslet. 2 a 3.série nejsou tak dobrý jak ta první, ale stále se jedná o nehoráznou jízdu! Určitě doporučuji všem se na to podívat. Vypnete u toho a bavíte se a stopáž kolem 20-30 minut tomu krásně sedí! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terminator meets Back to the Future meets Rogens Factory = Psycho. Jooosh ako hlavný hrdina až druhý, Tiger tretia, Woolf-hart jednoznačná hviezda seriálu. Odkazy na popkultúru naprieč cca 70 rokov od 50tych rokov do blízkej budúcnosti (zdravím arcilotra James-a) pecka. Hudobný podmaz v rokoch 80tych a 90tych pecka. Teším sa na pokračovanie. UPDATE po dosledovaní seriálu. Druhá séria trochu stratila dych, ale to mohlo byť kvôli tomu, že prvá bola doslova pecková. Našťastie tretia tomu zasa dodala drajv a šťavu, toľko wtf momentov človek nenájde v xy iných snímkov ako tu v pár krátkych častiach. Škoda preškoda, že to končí. Takých 5 sérii to mohlo mať. Toto by raz mohla byť legenda alebo kultovka, dajme tomu čas... Prvá séria zostala neprekonaná a za ňu dvíham na plnú palbu aj keď čisto subjektívne. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Josh je výborný, ale Eliza mi tam moc nesedla. Celý seroš nacpán narážkama na různé filmy a hry a epizoda u Jamese Camerona byla pecka. Sice je příběh zajímavý a celkově to docela i baví, tak mi přišlo, že tomu něco chybí a do sledování jednotlivých epizod jsem se musel nutil. Docela škoda, sliboval jsem si od seriálu hodně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné, inteligentné a nekorektné. Je to presne ten typ seriálu do ktorého sa musíte zamilovať ak máte radi sci-fi. Hutcherson ťahá herecky celý seriál a ide mu to parádne. Postavy si hľadajú k divákovi cestu len pár minút. Odvtedy je to skvelá zábava s množstvom odkazov na výrazné a kultové diela. Som strašne rád, že som na tento klenot natrafil. A som veľmi rád, že aj napriek uzatvorenej sérií, ideme s hrdinami ďalej. Bavil som sa riadne. Prvá séria - 80%. Diel v dome Jamesa Camerona bol top. Oproti prvej sérií značná katastrofa. Má to síce pekné nápady ale ťahá sa to vo veľmi zvláštnom post apo feelingu, ktorý ma nenadchol. Mal som veľký problém to dopozerať. Wolf je stále cool ale Tiger bola už neznesiteľná. Rovnako aj Haley Osment. Za zmienku stoja posledné dva dieli, kde to šlape a navádza na tretiu sériu, ktorá ako dúfam, bude lepšia. Dosť veľký pád na to o aký nápaditý seriál sa jednalo. 2. séria - 40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI NAŠE JEDINÁ NADĚJE...“ /// Takže tady máme přesně takovou píčovinu, co se dala podle autorů a komentů očekávat. V dobrým – samozřejmě. Ujetá zábava a sci-fi pro pokročilý. S těma dvouma „neandrtálcema“ je vobčas solidní prdel (soráč no, tak lidi z budoucnosti… jenže voni nic neznaj… dyť víte, prostě Terminátor. - Jasně, je to starý…, ale to by ses divil, jak to ještě dneska na některý lidi funguje.) Děj nevodsejpá nějakým akčním směrem. Spíš se tady vykecává – na tom je to dost postavený. Takže ano – vobčas je to zbytečně dlouhý plácání se na jednom fleku. Ovšem i díky dýlce je to taková veselá záležitost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám si to nad avatarem. 2.) Straší mě robokaktus ve svěrači. 3.) Thx za titule Holesinska.M.; TroubledRyba; Malkivian. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Postava seriálu Josh Futturman se jmenuje křestním jménem stejně jako jeho představitel Josh Hutcherson. (UncleMorty)
  • Na rozdiel od ostatných postáv, má postava Wolfa (Derek Wilson) v každej epizóde iné oblečenie. (Frenkyt)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama