Reklama

Reklama

Dva nepravděpodobní společníci se vydají na nebezpečné dobrodružství přes neprozkoumanou planetu a snaží se utéct z nebezpečné a dezorientující reality, kde všechny myšlenky je vidět a slyšet... Na planetě, kde žije Todd Hewitt (Tom Holland) všechny ženy zmizely. Muži jsou zase postiženi “hlukem”, sílou, která zveřejňuje všechny jejich myšlenky. V tomto nebezpečném světě nouzově přistane se svou vesmírnou lodí Viola (Daisy Ridley). Todd ji objeví podle zvláštního ticha a přísahá, že ji ochrání. Bude však na to muset najít vlastní vnitřní sílu a probojovat se tajemstvími planety. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Sci-fi disponující hezkým vizuálem, vynikajícím Hollandem, zajímavým námětem a slušnou atmosférou. Bohužel, nic moc to nemění na tom, že je film prostě průměrný a přestože Tom hraje naprosto skvěle a svět jako takový má strašně moc co nabídnout, jenže bohužel nenabízí... Nechápu, kde se stala chyba, protože Chaos Walking prostě má ohromný potenciál, ale ve výsledku jen tak nějak vyšumí. Polovina všech věcí, co kdo udělal, je ve finále naprosto zbytečná a druhá část je zas nedotažená do konce. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prokletý projekt se konečně dostal ven a docela by mě zajímalo, jak asi vypadal původní hrubý střih před přetáčkámi, protože výsledek je naprosto nudný a ničim extra nezajímavý kousek, který zvedají na průměr pouze některé, zejména herecké, subjekty. Úplně jsem vlastně zapomněl, že Chaos Walking točil můj oblíbený Doug Liman (dotáčky vedl Fede Alvarez) a vůbec nechápu jak se to mohlo takhle po*rat. Přitom námět a premisa je velice zajímavá, ale scénář není ničím extra objevný a režie to nepovyšuje. Alespoň ti herci tu hrají svůj standard a zvedávají to na těch 50%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $12,674,655Tržby Celosvetovo $21,274,655Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ostalo to visieť niekde na pol ceste, kde tam sem tam? Solídne obsadenie, skoro úplne stratené v nejakej povrchnej nesúladovosti, sakra. Toto ako stálo taký ohromný balík a vyznie to ako pilot k nejakému novému post-apo seriálu, ktorých je ako maku a prevažne tiež stoja za deravú bačkoru. Obdobné Po zániku Zeme (After Earth) dopadá v priamom porovnaní ďaleko lepšie. Liman sa riadne "zas" skazil ani nie čistý rutinér. /50%/ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání z toho ani lepší film vylézt nemohl. Doug Liman tentokrát udělal velký krok vedle. Ani nevím, kde začít. Člověk by čekal, že to aspoň to obsazení zachrání, ale bohužel ani to ne. Děj se odehrává v daleké budoucnosti na odlehlé planetě s lidskou kolonií. Z nějakého nepochopitelného důvodu zde lidé slyší a vidí své myšlenky, ale platí to pouze u mužů. Do čistě mužské kolonie ztroskotá mladá dívka v podání Daisy Ridley. Okamžitě se octne v nebezpečí a musí utéct. S tím jí pomůže Tom Holland, který je ve vesnici nejmladší. Poté už jen po cestě zjišťuje, že vlastně vše bylo jinak a že mu od mala lhali. No prostě je to dost průhledné a nemá to moc čím zaujmout. Nemá cenu to víc rozebírat. "Jsem hříšník!" ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Liman drží v rukou celkem slušné karty, dva dobré hlavní herce, potenciálně vtipné situace plynoucí z neschopnosti ovládat “hluk”. Přesto servíruje podobnou slátaninu jakou byl Jumper. Úvodní čtvrthodina je prakticky nekoukatelný chaos. Zbytek pak jen suchá cesta z bodu A do bodu B s nadrženým Hollandem. Chaos Walking se tak řadí mezi další nevýrazné kousek jako byl Dárce nebo After Earth. Tohle nemá v roce 2021 co dělat. Bez pardonu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (17)

  • První týden natáčení si Tom Holland zlomil nos, když ho během natáčení akční scény omylem praštil kaskadér do obličeje. (Azurose)
  • Daisy Ridley (Viola) nosila pro natáčení falešnou blond paruku. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 7. srpna 2017 do 8. listopadu 2017 v Montrealu. K přetočení došlo od 17. dubna 2019 do 6. května 2019. (ČSFD)

Související novinky

Kdo převzal roli Grindelwalda?

Kdo převzal roli Grindelwalda?

26.11.2020

Před dvěma týdny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. intenzivně jedná s hercem Madsem Mikkelsenem o jeho možném nahrazení Johnnyho Deppa v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda ve třetích… (více)

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

02.10.2020

Ještě než se Doug Liman vydá spolu s Tomem Cruisem do vesmíru, chystá se režisér natočit pandemicky heist thriller Lockdown. A jeho nízkorozpočtová novinka už dokonce má i obsazení. V hlavní roli si… (více)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Reklama

Reklama