Reklama

Reklama

Dva nepravděpodobní společníci se vydají na nebezpečné dobrodružství přes neprozkoumanou planetu a snaží se utéct z nebezpečné a dezorientující reality, kde všechny myšlenky je vidět a slyšet... Na planetě, kde žije Todd Hewitt (Tom Holland) všechny ženy zmizely. Muži jsou zase postiženi “hlukem”, sílou, která zveřejňuje všechny jejich myšlenky. V tomto nebezpečném světě nouzově přistane se svou vesmírnou lodí Viola (Daisy Ridley). Todd ji objeví podle zvláštního ticha a přísahá, že ji ochrání. Bude však na to muset najít vlastní vnitřní sílu a probojovat se tajemstvími planety. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (177)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adept na zlatou malinu za nejvíce frustrující film a nejhorší "dražší" film roku. Tom Holland po skvělém Cherry a Mads Mikkelsen po vynikajícím Riders of Justice tentokrát šlápli do velkého H *vna a lehce jim film kazí reputaci. Doug Liman je záhadně bez Cruise totální břídil a při sledování jsem měl pocit, že film režíruje žena, protože natočit Sci-Fi Postapo Blockbuster bez jediné akční scény je jak naservírovat guláš bez hovězího a knedlíku v restauraci oceněné 3 michelínskými hvězdami. Při sledování jsem měl pocity jako při filmu the Host z roku 2013. Extrémně nudné, pomalé, nezáživné s fakt hroznými a levnými CGI triky ( ten digitální mrak kolem postav je fakt obludný). Má to sice originální myšlenku, kde lidé dokáží číst myšlenky, což mohlo znít dobře v knižním vydání, ale ve filmu je to podáno vyloženě otrávným stylem a věřím, že bez toho prvku by z toho nakonec byl i lépe strávitelný film. Doufal jsem, že film zachrání alespoň finále a když jsem viděl celou vesnici na koních, což se schylovalo k zajímavé bitvě, tak to ve výsledku končí duelem 1 v 1 a v ten moment Liman zasunul hřebík do rakve. Nevím jestli je horší samotný film anebo lidé, kteří film ohodnotí stejně či nedej bože lépe než Konga s Godzillou. Vidět film v kině, tak to rozdýchávám ještě týden. Teen Sračka non plus ultra. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Trochu guilty pleasure, ale milé, s originálním sci-fi světem, nápaditou “dialogovou” hrou a velice sympatickou ústřední dvojkou. Motiv odhalených úpřimných myšlenek a přání je pro romantické jiskření kouzelný. Daisy si mě zde plachostí a rozcuchaným blondem získala více než ve Star Wars a Holland coby prostý, dospívající kluk s nevědomím pravdy, steskem po matce a vztahem k psovi je perfektní. Jen Mikkelsen mi v těch záporních rolích nesedí, prostě mu je nevěřím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $12,674,655Tržby Celosvetovo $21,274,655Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ostalo to visieť niekde na pol ceste, kde tam sem tam? Solídne obsadenie, skoro úplne stratené v nejakej povrchnej nesúladovosti, sakra. Toto ako stálo taký ohromný balík a vyznie to ako pilot k nejakému novému post-apo seriálu, ktorých je ako maku a prevažne tiež stoja za deravú bačkoru. Obdobné Po zániku Zeme (After Earth) dopadá v priamom porovnaní ďaleko lepšie. Liman sa riadne "zas" skazil ani nie čistý rutinér. /50%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…JE TU TICHO. ŽÁDNÝ HLUK. JEN TEN MŮJ. ŽÁDNÝ HLUK…“   Společnost, kde co v hlavě, to na jazyku. Ne není to komedie. Jde o postapo drama, který má pár světlejch okamžiků (hlavně, když je to napínavý) a fajn obsazení. Není to nic nic pro milovníky zvířat, ale co chcete od světa, kde i kněz je zmrd… (aha… no tak já kurva nevím…). Jestli máte rádi triviální příběhy…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trilogii „Nespoutaný chaos“ kterou v letech 2008 – 2010 napsal Patrick Ness, neznám. 2.) Miluju lidi, co nic neutajej.   ///  Thx za titule „titulkomat“.              PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// A já si bláhově myslel, že horší než trailery už to být nemůže. Mohlo. Když mají české pohádky hezčí výpravu než hollywoodská sci-fi, je něco špatně. Scénář bije do očí svojí rozdrobeností, plno věcí vůbec nedává smysl, jiné se zase naťuknou, ale už se k nim film nikdy nevrátí. Jediné emoce tady ve mě pak vyvolává zobrazené násilí na zvířatech, které tu je ještě navíc zcela zbytečné. Dokonce ani ten Holland s Ridley tu nemají co hrát. Zkrátka průser po všech stránkách a horký adept na nejhorší nebo možná spíš nejzbytečnější film roku. Jestli ta knížka nešla zadaptovat lépe, možná ji prostě neměli adaptovat vůbec. 3/10 ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Dokonale marný festival špatných (nebo vystřižených) rozhodnutí, který by působil nedomrle, utrápeně, bezradně a zastarale i před sedmi lety, kdy zažívaly tyhle young adult věci peak. Možná to fakt měli raději vůbec neuvádět, a místo toho udělat film o filmu, který by začal tím, jak Charlie Kaufman odevzdává první verzi scénáře. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ačkoli byl námět velice zajímavý, myslím si, že klíčový a svým způsobem jedinečný prvek ve formě hlasů, by šel mnohem lépe využít. Bohužel to bylo vykonstruováno špatně a výsledek nemohl být více průměrný. Jedná se totiž o velice obyčejné putování dvojice nezajímavých lidí z bodu A do bodu B, v čemž se jim, asi aby to bylo zajímavé, snaží zabránit Madds Mikelsen. Stále však není o co stát a mimo několika ucházejících komediálních a akčních scén, se po cestě dočkáme jen povrchního sbližování hlavních postav a velmi lehké nastínění historie planety. Závěr mne již  nebavil vůbec a je možné, že jsem motivy jednotlivých postav a film jakožto takový ani moc nepochopil. 30%. PS: Je to škoda, takové hvězdné obsazení a taková ostuda. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Liman drží v rukou celkem slušné karty, dva dobré hlavní herce, potenciálně vtipné situace plynoucí z neschopnosti ovládat “hluk”. Přesto servíruje podobnou slátaninu jakou byl Jumper. Úvodní čtvrthodina je prakticky nekoukatelný chaos. Zbytek pak jen suchá cesta z bodu A do bodu B s nadrženým Hollandem. Chaos Walking se tak řadí mezi další nevýrazné kousek jako byl Dárce nebo After Earth. Tohle nemá v roce 2021 co dělat. Bez pardonu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Super námět, solidní herecké výkony a nevyrovnaná režie. Potenciál prezentovaného světa je obrovský zamrzí že není naplno vytěžen. Bohužel je vidět, že se přestřihávalo a přetáčelo. Závěr je zvláštně odbytý. Určitě si to nezaslouží odstřelit i když bych rád viděl #releasethelimancut, na to je Chaos až příliš zajímavý. Zkusím knížky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prokletý projekt se konečně dostal ven a docela by mě zajímalo, jak asi vypadal původní hrubý střih před přetáčkámi, protože výsledek je naprosto nudný a ničim extra nezajímavý kousek, který zvedají na průměr pouze některé, zejména herecké, subjekty. Úplně jsem vlastně zapomněl, že Chaos Walking točil můj oblíbený Doug Liman (dotáčky vedl Fede Alvarez) a vůbec nechápu jak se to mohlo takhle po*rat. Přitom námět a premisa je velice zajímavá, ale scénář není ničím extra objevný a režie to nepovyšuje. Alespoň ti herci tu hrají svůj standard a zvedávají to na těch 50%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ej. Ale toto asi príliš nevyšlo, či? Za mňa dosť nevýrazné po dejovej stránke, pričom ako sci-fi tento film sklamal ešte viac, ako som pôvodne očakával. Slabota. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zajímala by mě první, podle studia nepoužitelná verze, protože to, co jsem viděl, sice není špatné, má to několik fajn nápadů nebo aspoň jejich zárodků, ale celou dobu to až nesnesitelně jede na jistotu. Nepřekvapilo mě bez nadsázky vůbec nic, a to by se u filmu s neznámými postavami a z neznámého prostředí stávat nemělo. Sci-fi westernové pojetí se mi na jednu stranu líbilo, na stranu druhou kvůli němu všechno vypadalo tak nějak lacině, ale fajn byli herci - Tom Holland nehrál Spider-Mana, Daisy Ridley moc hezky hrála v momentech, kdy se musela vypořádat s tím, že slyší, co si o ní její protějšek myslí. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Adaptace knihy Chaos Walking z roku 2008 si prošla pověstným vývojovým peklem. Studio Lionsgate práva na knihu získala už v roce 2011, přičemž se původně kolem režie motal Robert Zemeckis (Návrat do budoucnosti 1-3, Forrest Gump). V roce 2012 byl napsáním první verze scénáře pověřen Charlie Kaufman (Věčný svit neposkvrněné mysli). Ten ale projekt opustil, přičemž se následně u psacího stolu vystřídalo dalších 6 scenáristů, přičemž mezi nimi byl i John Lee Hancock a i dvojice Christopher Ford/Patrick Fess (ten je mimochodem i autorem knižní předlohy), kteří jsou ve finále jako jediný v titulkách uvedeni jako scenáristé. V roce 2016 se poté režie chopil Doug Liman (Agent bez minulosti, Na hraně zítřka), přičemž následně se k obsazení přidali Daisy Ridley, Tom Holland nebo Mads Mikkelsen. Natáčení poté probíhalo mezi srpnem-listopadem 2017. Film měl poté do kin dorazit už 1. 3. 2019, kvůli negativním reakcím z testovacích projekcí se ovšem studio rozhodlo pro dotáčky. Ty kvůli nabitému diáři Ridley a Hollanda nakonec proběhli až v dubnu 2019 a místo Douga Limana je vedl Fede Alvarez (Smrt ve tmě). Film se následně posouval a posouval, až přece jen spatřil světlo světa. A dorazilo něco, co mohl divák očekávat. Už když si člověk zjistí, jak náročná byla realizace tohoto projektu může velmi snadno očekávat, že Chaos Walking bude problémový projekt, který se někdo dotáčkami pokusil spasit. Přetáčky přitom vyšli na dalších 15 milionů dolarů, což na spásu nestačilo. Demotivující je to, že tenhle film dohromady stál 100 milionů dolarů. Hrají v něm dobří herci. Ujmul se ho zkušený režisér. A přesto je to celé prostě totální bordel. A to nejen díky scénáři, který skutečně dohromady dávalo skoro 10 lidí, ale i kvůli tomu, že přetáčky v tomhle případě dost možná udělali více škody než užitku. Chaos Walking je projekt, který dokazuje, že stomilionový rozpočet automaticky neznamená vydařenou podívanou v případě, když je problém už na papíře. Myslím, že samotný námět Chaos Walking není vůbec špatný a že problém není již v předloze Patricka Nesse. Je ale očividné, že někdo v Lionsgate čekal, že tohle potencionálně může být nové lákadlo pro fanoušky Hunger Games nebo trilogie Labyrint. Jenomže zádrhel tkví v tom, že Chaos Walking dost možná není úplně vděčnou záležitostí. A to vlastně dokazuje, že v samotném základu mohla být pro Kaufmana adaptace knihy vlastně ideální látka. Jenže se zdá, že to během přetáček někdo pokusil udělat tak trochu vděčnější a následně vznikl ten nesourodý mismaš. Dystopická sci-fi se točí kolem toho, že jsou myšlenky některých postav volně slyšitelné. A hádám, že v Hessově knize to funguje o poznání lépe. Ve filmovém podání je ale tohle ztvárněno tak stupidně, že se na těžko hledají slova. Když si člověk přečte základní synopsi předlohy, snadno dostane pocit, že se daná předloha prostě nedá zfilmovat. Celé to působí tak, že už to prostě lidé v Lionsgate vzdali a film, který mělo zavřený v trezoru radši vypustili ven, aby se nad ním definitivně zavřela voda. Přitom vhodná látka pro Kaufmana to nejspíš být mohla. Spousta lidí označuje Nessovu předlohu jako filozofický román, kde rozdíl mezi mužským a ženským pohlavím hraje stěžejní roli. 100 milionů je následně využito pro vytvoření příšerných digitálních efektů, které působí jako z televizního pilotu. Člověk si prostě musí říct, kde ty peníze zmizeli. A představa, že je pod tímhle podepsaný Doug Liman je prostě zneklidňující. Zvláště, když si člověk vzpomene na časy, kdy Liman točil Agenta bez minulosti nebo Na hraně zítřka. I kamera vypadá většinu času strašně ošklivě. A tohle vše je prostě smutné u filmu, který stal takových peněz. A dokazuje, že dobří herci v podstatě nespasí velmi problémový film. V hercích totiž ten problém opravdu není. Tom Holland a Daisy Ridley jsou v hlavních rolích fajn, Mads Mikkelsen prostě špatně hrát neumí a ani Demián Bechir, Cynthia Erivo nebo Nick Jonas netahají kvality castingu dolu. Holland i Ridley by očividně byli schopni potencionální trilogii jakž takž utáhnout a ti dva k sobě celkově sedí o poznání více, než by člověk čekal. Jenomže ani oni tenhle projekt prostě nespasí. Přitom jde v Chaos Walking najít momenty, které fungují a zamrzí, že se jim film nevěnuje víc. Vlastně by bylo zajímavé vidět, co přesně původnímu testovacímu publiku vadilo na úplně první verzi. Dost možná měl totiž film problém už od samotného začátku a na druhou stranu bylo publikum dost možná nespokojené s tím, že dorazilo něco, co v sobě mělo více toho přesahu. V zájmu financí se tak možná někdo skutečně vydal cestou, aby Chaos Walking fungoval jako dobrodružství, které si chce divák užít na velkém plátně. Jenomže ani tohle tvůrcům nevyšlo. A je jasné, že na další filmy prostě nedojde. Nejvíc je na tom cítit, že někdo prostě doufal, že to odstartuje celou trilogii. Že se zpracují i další dvě knihy trilogie Patricka Nesse a že se jisté postavy a motivy dočkají většího prokreslení v dalších dvou filmech. Jenomže je vlastně opravdu úsměvné, jak někdo sází na to, že chyby jednoho filmu napraví případná pokračování, než aby už samotný první film fungoval sám o sobě. U tohohle megapropadáku navíc pochopitelně žádné pokračování nehrozí. Chaos Walking se tak z pohledu diváka radši vyplatí ignorovat. A zapomenout, že něco takového vzniklo a žít s tím, že těch 100 milionů dolarů prostě nejspíš vzal vítr. Žít s tím, že někdo skutečně vyhodil 100 milionů dolarů za tohle je totiž hodně smutné. RELEASE THE DOUG LIMAN CUT! () (méně) (více)

HAL 

všechny recenze uživatele

Dougha Limana mám rád, Bourne Identity i Edge of Tomorrow se staly instantními klasikami a i Pan a Paní Smithovi a Barry Seal byly hodně fajn filmy... jenže vedle nich natočil i Jumpera s Haydenem Christensenem, a přesně z jeho ranku je Chaos Walking. Mladé hvězdičky z aktuálně populárních frančíz v hloupém příběhu a v povrchně vymyšleném světě. A fakt mě to mrzí, na jeho spolupráci s Hollandem a Ridley jsem se těšil a ta hlavní myšlenka mi přišla velmi nosná - postapokalypticky působící svět ve kterém všechny myšlenky jsou hned všem na očích a tak v něm neexistuje tajemství, a zároveň se všichni propadají k primitivně pudovému chování, to má velký potenciál. Ale tady s tím pracují jednak hrozně nezajímavě, a jednak extra líně - scénáristé "podvádějí" tu premisu jak se jim to hodí. Když chtějí aby se hlavní hrdina hloupě prozradil, tak se to samozřejmě hned stane. Ale když před ním má celá vesnice celý jeho život držet strašlivé tajemství? No tak to přece není žádný problém. Nakonec je to celé jen o tom aby Tom Holland mohl hrát nadšeného blbečka (takže vlastně to samé co ve Spider-Manovi) a s velmi ošklivě oblečenou a učesanou Daisy Ridley se během pobíhání po lesích sbližoval co nejtrapněji. A přitom je honí nudný Mikkelsen a nějaký černý magor, a asi na půl minuty se objeví i mimozemšťan, který vypadá cool, chybí mu ruka, a nemá tu absolutně žádné opodstatnění - nic se o těch mimozemšťanech nedozvíme, tenhle jen přijde a zmizí, v příběhu dál nehrají roli. Wtf. Btw naprosto netuším co na tom stálo sto mega. Oni se doslova celou dobu honí po lesích s pár ruinami, vypadá to ještě o něco levněji než nedávný německý seriál Tribes of Europa co se točil v Praze a v okolí Mácháče, a na žádnou velkou akci nedojde. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Zprvu divné až podivné. Pak jsem ale přistoupil na jejich hru a náramně jsem se bavil... jsem Todd Hewitt,  náramně jsem se bavil.. jsem Todd Hewitt,  ..náramně jsem se bavil.. jsem Todd Hewitt....náramně jsem se bavil. jsem Todd Hewitt. V podstatě dokonalý casting. Solidní řežie. Kvalitní scénář. Příšerný střih! Ale hlavně Super nápad. Nadhodnocuji protože tahle jednohubka si 53% rozhodně nezaslouží.! Za mě 4-5* a 80% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kam ten svět spěje, když i Vavča jede Young adult fantasy:) Žánr ze kterého mám obvykle srandu, nebo se mu preventivně vyhýbám. Scifi o jedné divné planetě, kde myšlenky mužů jsou vidět, kdežto ženy v Prentisstown nějak chybí. Panenská planeta alá park Yellowstone má nejen krásnou přírodu a podivný hmyz, ale také původní obyvatelé, s přezdívkou Sádráci, kteří jsou údajně nebezpeční a zodpovědní za zmizení žen. Celé prostředí působí jako špinavý western, sice energetické zbraně, ale také koně, a celkově dost primitivní životní úroveň. Mads Mikkelsen jako šerif, leader Prentis, který má velké plány, když se dozví novinu, že na planetě ztroskotala z vesmírné kolonizační lodi průzkumnice. Hlavní hrdina, chlapec Todd Hewitt se dívce rozhodne pomoct a i když to není snadná cesta (už proto, že on jí do hlavy nevidí a ona jemu ano), tak se je na co dívat. Velice zajímavý svět a děj, scénář nenakládá s některými věcmi úplně nejlépe, ale být puboš tak jsem nadšen. Knihy si ze zvědavosti přečtu. Charlie Kaufman a John Lee Hancock byli původní autoři scénáře, takže původně šlo asi o mnohem sofistikovanější snímek, který by ale asi nebyl jednoduchým hitem pro masy. No příště, by asi měli hlavouni věřit top scénáristům, protože s jejich prací by schopný režisér Doug Liman pravděpodobně natočil lepší film, a možná by i více vydělal (nyní je poměr 100 mega rozpočet, 21.9 mega zisk, v USD pochopitelně). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bez ženských, každopádně bez tabáku, nebudeme přece kazit mládež, která film zhlédne, ale hlavně s myšlenkami, které jsou viditelné a slyšitelné pro každého, tzv. Hluk. Taková je vize tvůrců mužského pokolení roku 2257. A když na tajuplné kolonizované planetě po nějaké době přistane, respektive havaruje, žena ve vesmírné lodi, je z toho hotový poprask. Nesplaší se ani tak mužská hormonální soustava, nýbrž mladá ženština je považována za zvěda. Doug Liman umí točit (akční a sci-fi) filmy, jeho liknavý přístup filmu ale moc neprospěl. A namístě je i otázka, kam se poděl více jak stomilionový rozpočet, neb film působí a vypadá, jak kdyby byl pořízen za méně jak polovinu stanoveného rozpočtu. Patrick Ness, autor literární předlohy a bestselleru, se významnou měrou do realizace filmu angažoval, podílel se totiž na scénáři. Následně se ukázalo, že převedení jeho literární řeči do filmové řeči představuje nejedno úskalí, načež film si bere do péče různé žánrové prvky a idea, jako taková, je sice vskutku neotřelá, ovšem záhy přestává myšlenkově složitě správně fungovat A film se vydává víceméně povrchní cestou akčního filmu pro pubertální nanynky a chlapečky s polucí, bez pořádné jiskry a s minimem akčnosti. Počet akčních scén je opravdu mizivý, po filmu se mně žádná pořádná nevybaví. neb žádnou pořádnou ani film neobsahoval. V průběhu trvání snímku, který má ke dvěma hodinám, se zavadí o nekomplikovaný dobrodružný film s příměsí rádoby drsného westernu, kolem toho je vratce vystavěn sci-fi plot se spektrem jakési načrtnuté utopistické (drama) vize společnosti v zapadlé osadě. Tom Holland pro sebe nejméně padesátkrát zopakuje své filmové jméno, kouří se mu efektně z hlavy, až to bylo mnohdy už směšné. Jeho kamarádka Daisy Ridley je roztomile sympatická a stále živí naději, že jakákoliv vodní plocha či vodní zdroj, u kterých během své cesty rozbijí tábor, v ní způsobí nutkání opláchnout se ve spodním prádle. A nestane se tak. A Mads Mikkelsen v roli zlotřilého starosty městečka postupně ztratí svoji důstojnost a potřebný respekt správného filmového záporáka. Směšný závěrečný souboj, který podnikne, jen podtrhne jeho zbytečnou snahu být urputně zlým pronásledovatelem ústřední dvojice. Tvůrcům bylo líno rozvinout několikerou zmínku o vetřelcích, kterým jde o vyhlazení lidského druhu. Z jejich tábora uzříme jen jednoho jedince mimozemského typu, který si to rozdá s Tomem Hollandem v jedné z nemnoha akčních scén. A neblahé tušení, že zobrazování myšlenek se znenadání stane zásadně otravným problémem filmu, se skutečně potvrdilo. Film mnohé nakousne, jen vzácně rozvine svůj potenciál, ovšem sympatičnost ústřední dvojky hraje přece jen prim, když se atraktivita zpracování nedostavila až vytratila. I když dávám mírně nadprůměrné známky, předloženou filmovou látku prohlašuji za promrhanou, Doug Liman svoji vizi nezvládl patřičně zajímavě a ani se neblýskl okázalou akční složkou, což je největší záhada. Oproti tomu se najdou pasáže, co jsou svižné a ne úplně blbé. Obsazení je takové příjemně nekonformní. A v rámci možností předložený sci-fi svět funguje zodpovědně a korektně, takže rodiče nezletilé omladiny se nemusí obávat, že by je tento film dostal do psychicky špatného stavu. 6/10 () (méně) (více)

Související novinky

Kdo převzal roli Grindelwalda?

Kdo převzal roli Grindelwalda?

26.11.2020

Před dvěma týdny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. intenzivně jedná s hercem Madsem Mikkelsenem o jeho možném nahrazení Johnnyho Deppa v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda ve třetích… (více)

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

02.10.2020

Ještě než se Doug Liman vydá spolu s Tomem Cruisem do vesmíru, chystá se režisér natočit pandemicky heist thriller Lockdown. A jeho nízkorozpočtová novinka už dokonce má i obsazení. V hlavní roli si… (více)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Reklama

Reklama