Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(38)

Recenze (1)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová detektivka na pokračování. Zajímavý postavy, který jsem začala mít ráda a klidně se na ně podívám znova, jestli bude pokračování. Přidávám ještě komentář ke druhé sérii, kterou jsem na csfd nenašla. Téměř úplně jiný tým, ale nevadilo, hlavní hrdinka docela sympatická, ostatní policajti taky. Sice jsem si zpočátku říkala, že další zápletku s vyšinutým zbohatlíkem a jeho věrným sluhou už asi nedám, ale nakonec se to docela dalo. Zase trochu lepší 3*. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • I když se do další řady velice populární televizní kriminální série počítalo s opětovným obsazením herečky Hee-ae Kim, která si ale chtěla od dalšího natáčení odpočinout, objevila se v hlavní roli herečka Seong-ryeong Kim. V jiném případě se do hlavní role pokoušela produkční společnost obsadit herečku Da-hee Lee nebo dokonce i herce Ho-joon Son. Ani jedna z posledních dvou možností ale nevyšla, neboť dvojice nabídku po vlastním uvážení odmítla. (Conspi)
  • Původně se mělo za to, že se v hlavních mužských úlohách kriminálního seriálu s hlavní ženskou vyšetřovatelkou v čele investigativního týmu jednoznačně objeví populární jihokorejský herec Yong-woo Park. Tak se ale nakonec z blíže neuvedených důvodů nestalo a seriáloví tvůrci byli nuceni roli přeobsadit. Hlavní role se tak chopil herec Min-jong Kim. Obdobně se tvůrci zachovali při výběru vhodné kandidátky do role Do-young Min, ženské detektivky, kterou původně avizovaná herečka Ha-na Lee taktéž odmítla, aby ji poté herečka Da-hee Lee akceptovala. (Conspi)

Reklama

Reklama