Reklama

Reklama

Tak i na zemi

  • Švédsko Så ock på Jorden (více)
Trailer

Srdečný příběh o lidech v malé dědině Ljusaker v nejsevernější části Švédska. Dojemný a vtipný příběh o lásce, hudbě a tanci a jejich síle měnit lidi. (Film Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Chvílemi chaos.Hyperaktivní ,chvílemi málem v transu, Lena zachraňuje všechny kolem sebe ,ale praští si do ní ,až jí přerazí nos,magor,když rodí..Strká do ní idiot i když má dítě v náručí.A nakonec si do ní bouchne i biskup. Severskou tvorbu mám ráda ,ale vocaď,pocaď....Nakonec jsem byla ráda když Lena ,doslova ,odplula ze záběru. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu Tak jako v nebi. Alespoň byly ukončeny dohady, zda náhodou hlavní hrdina konec prvního filmu nepřežil. Nepřežil! Jinak proti jedničce obrovský sešup. ()

Reklama

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Tak i na zemi... Dlouhých sedm let psal Kay Pollak scénář k tomuto filmu. Možná to bylo tím, že se chytl do klecové pasti, ze které by se jakýkoli pokus o útěk rovnal umělecké sebevraždě. Proto využívá toho, co již bylo v prvním filmu a doplňuje to tím, co dům za těch jedenáct let dal. A toho pohříchu není zrovna moc, místy to vypadá jako Tak jako v nebi bez Daniela Daréuse. Není to špatné či nudné, je to ale už použité, tudíž neoriginální a ztrácí to naléhavost prvního dílu. Stejně jako v prvním díle většina hlavních hrdinů tak nějak bojuje sama se sebou a snaží se najít nějaký smysl života a vyrovnat se s minulostí a nástrahami života. Hlavním hybatelem dění je celkem nepřekvapivě Lena, která vede sbor hudebníků a chová malého Jacoba a Stig, který ztratil manželku i půdu pod nohama. K mému překvapení je tento film na IMDB velmi špatně hodnocen. Nechápu to, je to, byť opakovaný, pohled do (nejen) švédské duše, který rozesměje i zabolí. 80% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama