Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál z produkce HBO Latino vypráví příběh záhadného zmizení čtyřleté dcerky Fabiana a Lily Danubiových, která se beze stopy ztratila v metru v Buenos Aires. Jelikož neexistuje žádný motiv, stopy ani svědci, rodiče se pouštějí do zoufalého pátrání po svém dítěti na vlastní pěst. (HBO Europe)

Recenze (10)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Zatím začátek ale podle mě dobrá kriminálka.Tak jak nejsme zvyklí.Je to úplně něco jiného.Argentinci zůstali sví a nesklouzli do rádoby holyvúdského klišé a natočili svoji mentalitu.Jsou tam nezvyklé prvky ,třeba postava detektiva a paralelní zvláštní vyšetřování policie.Za mě vynikající.Pro mě :asi z toho vyjde něco co smrdí politikou. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Jááááj, čo som to zase pozerala?!! Kopa dobre natočených nezmyslov, protivná žena, protivné decko a priveľmi obetavý manžel. Snové výjavy boli dlhé a otravovali ma. Za mňa nanič (aspoň prvá séria, druhú pozerať určite nebudem). ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se strašně, to ano. Od Argentiny jsem nevěděla, co mám očekávat, ale byla jsem překvapená, že i oni umí, když se do toho opřou. Tedy alespoň se snaží. Nahoře chybí vypsat ještě thriller, protože veškeré známky tohoto žánru se nesou celým seriálem. Ovšem osmý díl to všechno totálně zazdil a já měla chuť se někam schovat a nebýt viděna, že jsem ho dala i když se mně kroutily všechny prsty na rukou a nohou, nemluvě o hlavě. Takže těch sedm bych byla schopná ocenit s přimhouřením oka za čtyři, ale tu osmičku za odpad. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo kvalitný seriál, prvá séria je síce o poznanie lepšia ako druhá, ale stále dobrá kriminálka z prostredia nám známeho väčšinou len z telenoviel. Páčilo sa mi, že časti končili v celku s otáznikmi a napätím a takisto, že najmä v prvej sade sa podarilo vniesť do pointy aj moment prekvapenia. Hoci posledná ôsma časť jednotky má najslabšie hodnotenie vôbec, nevidel by som to vôbec tak tragicky. Bronzovej záhrade sa oplatí venovať pozornosť. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama