Reklama

Reklama

Jerry Before Seinfeld

(TV film)
USA, 2017, 62 min

Scénář:

Jerry Seinfeld

Hrají:

Jerry Seinfeld, Johnny Carson (a.z.), Andy Kaufman (a.z.), Jay Leno (a.z.), Richard Pryor (a.z.)

VOD (1)

Recenze (4)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hezké vzpomínkové video. Nevzpomínal jenom Jerry Seinfeld, ale i já, když notnou část vystoupení opakoval některé historky, které už jsem viděl v Seinfeldovi, byť občas naštěstí u nich byla i nová, přidaná hodnota. Zbytek byl pro mě zcela odosobněný výstup směřovaný hlavně na populaci New Yorku, se kterou se moc ztotožnit nemohu. Pořád to ale ještě dopadlo lépe než v roce 2006 dopadl jeho kolega Michael Richards aka Kramer. Já si ale nicméně raději pustím znovu seriálového Seinfelda. Je vidět, že Larry David byl důležitá součást tohoto scénaristicko-režisérského dua. (jak ostatně dokazuje Curb Your Enthusiasm, který v době psaní tohoto komentáře započal již devátou sérii - číslo, na kterém Seinfeld končil). ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o vystoupení Seinfelda v klubu, ale tentokrát nejde o klasický komediální stand-up, ale vzpomínky na dětství a začátky kariéry této superhvězdy. Nečekejte nával humoru a ušetříte si zklamání. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Ide o súčasný stand-up Jerryho Seinfelda s jeho najlepšími vtipmi a príhodami. Mňa veľmi milo prekvapil, pretože Jerry je naozaj vtipný a pritom nikoho neuráža, nie je vulgárny a nemieša sa do politiky. Jerryho som doteraz veľmi nepoznal, ale vďaka tomuto dokumentu som sa po rokoch dostal k seriálu Seinfeld, ktorý je na tomto type humoru založený a "chytil" ma hneď od prvého dielu. 90 % ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Seinfeld jakoby nevěděl, jakým směrem se v rámci svých stand up vystoupení vydat. Po skončení jeho populárního seriálu se pompézně rozloučil se svým starým materiálem, který se rozhodl uložit k ledu a pokračovat s novými vtipy. No a nyní se vrací a prezentuje se nám s návratem ke svým původním fórům. Že by nový materiál nezafungoval? Nejsmutnější na tom je, že ani Seinfeldovo best of ze začátků jeho kariéry není příliš oslnivé a ačkoliv je zajímavé jako doplnění samotného vystoupení sledovat komikovo povídání o jeho začátcích odehrávající se mimo pódium dávající celku polodokumentární nádech, nedá se zbavit pocitu lehkého zklamání, neboť když už se vrátím s tvorbou do minulosti, tak pořádně. ()

Reklama

Reklama