Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aziraphale a Crowley, kteří léta pronásledovali nesprávného chlapce, se nyní musí pokusit najít místo pobytu skutečného Antikrista. Možná bude odpověď obsahovat příběh Agnes Nutter a její slavná proroctví? (Prime Video)

Recenze (7)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehová kostra sa nám už hneď v druhej epizóda krásne vrství, dejové oblúky sa na seba začínajú nabaľovať a máme tu príval nových charakterom. Do diania vstupuje prvý z apokalyptických jazdcov a tým je War. Ďalej tu máme docela zaujímavú čarodejnícku zložku, ktorá sa predovšetkým točí okolo lovcov čarodejníc, čo je vzhľadom na biblický príbeh dosť veľký bizár. Good Omens však najlepšie funguje práve vo chvíľach, kedy sú na scéne herecké esá David Tennant a Michael Sheen. Aziraphale spolu s Crowleym neskutočne ťahajú celý seriál. Jedinou výhradou, ktorú mám, je zlé detské obsadenie a otravný Antikrist. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda hezky rozvinula načatý příběh a já tady nechci příliš chválit, protože jsem už v předchozím komentáři přiznal, že v tomto případě absolutně nedokážu zůstat nestranným divákem. Takže jen napíšu, že jsem byl velice spokojen a velmi dobře jsem se bavil. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheen a Tennant jsou stěžení bod celého tohoto absurdního příběhu. Jenže je tu i ten příběh a ten se začíná komickou detektivností, o mnoha náhodách, co se krásně propojují do celku tohoto "storíčka" ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavi. Jedine dobre na prvni dile: ustredni dvojka, je tady upozadena aby dala prednost vedlejsim linkam, ktere me nezajimaji a nebavi, protoze jsou nudne, fadne podane a neni v nich Sheen ani Tennant! ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně parádní obrat. Tam kde se první díl držel spíš zpátky, si tenhle ser(NESER!!!)vítky opravdu nebere. Mnohem lepší podívaná, příběh i hlášky. Jasná ukázka celkového potenciálu. 5* ()

Reklama

Reklama