Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sledujeme přátelství Aziraphala a Crowleyho napříč věky. Mezitím, už v současnosti, přijíždí potomek Agnes Nutterové Anathema do Tadfield na vlastní misi k záchraně světa. (Prime Video)

Recenze (5)

Dlaha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém dílu jsme si myslel, že úvod máme za sebou a teď se to rozjede. Ale skutek utek, a ačkoliv se na díl třetí dívá hezky, tak se tady vlastně nestane lautr nic. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pri tejto epizóde som zaznamenal vážne ojedinelú prácu s naratívom. Epizóda bola v zásade rozdelená na dve časti, na dve časové roviny, flashbackovú a súčasnú. A takým malým, nevídaným úkazom bolo umiestnenie intra do polovice stopáže. Tá prvá flashbacková časť bola naprosto dokonalá, účinne vsadila na podarenú dynamiku medzi Davidom Tennantom a Michaelom Sheenom. Krásne sa nám vykryštalizovalo vyše tisícročné priateľstvo medzi Aziraphaleom aj Crowleym. Naš anjel a démon sa naprieč časom dostali už do toľkých humorných situácií, že to snáď už obaja prestali počítať. Ich vzťah je nesmierne komplexný a plný paralel. Príbeh nám tiež ponúka bohatú expozíciu, je to akási historická výstava a to nielen iba kresťanských dejín. A samozrejme sa to nezaobíde bez trefného sarkazmu a dvojzmyslov. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina třetí epizody byla vlastně historickým exkurzem s andělem a ďáblem. Děj mě úplně vtáhl, takže když po téměř třiceti minutách přišly úvodní titulky, byl jsem z toho úplně paf. To byl kvalitní zápich, který by se Terrymu Pratchettovi určitě líbil. Znovu musím pochválit všechny, kdo se podíleli na českých titulcích- perfektní práce. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je snad jediný seriál, který dal intro do prostřed dílu :)... Ale teď k věci. Nic nového se v příběhu nestalo, tedy až na pokrok mladého Adama ke svému cíli. Jinak šlo o klasické vtipné narážky na Bibli, čarodejnice, zlo a dobro, atd... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama