Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sledujeme přátelství Aziraphala a Crowleyho napříč věky. Mezitím, už v současnosti, přijíždí potomek Agnes Nutterové Anathema do Tadfield na vlastní misi k záchraně světa. (Prime Video)

Recenze (5)

Dlaha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém dílu jsme si myslel, že úvod máme za sebou a teď se to rozjede. Ale skutek utek, a ačkoliv se na díl třetí dívá hezky, tak se tady vlastně nestane lautr nic. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina třetí epizody byla vlastně historickým exkurzem s andělem a ďáblem. Děj mě úplně vtáhl, takže když po téměř třiceti minutách přišly úvodní titulky, byl jsem z toho úplně paf. To byl kvalitní zápich, který by se Terrymu Pratchettovi určitě líbil. Znovu musím pochválit všechny, kdo se podíleli na českých titulcích- perfektní práce. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pri tejto epizóde som zaznamenal vážne ojedinelú prácu s naratívom. Epizóda bola v zásade rozdelená na dve časti, na dve časové roviny, flashbackovú a súčasnú. A takým malým, nevídaným úkazom bolo umiestnenie intra do polovice stopáže. Tá prvá flashbacková časť bola naprosto dokonalá, účinne vsadila na podarenú dynamiku medzi Davidom Tennantom a Michaelom Sheenom. Krásne sa nám vykryštalizovalo vyše tisícročné priateľstvo medzi Aziraphaleom aj Crowleym. Naš anjel a démon sa naprieč časom dostali už do toľkých humorných situácií, že to snáď už obaja prestali počítať. Ich vzťah je nesmierne komplexný a plný paralel. Príbeh nám tiež ponúka bohatú expozíciu, je to akási historická výstava a to nielen iba kresťanských dejín. A samozrejme sa to nezaobíde bez trefného sarkazmu a dvojzmyslov. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je snad jediný seriál, který dal intro do prostřed dílu :)... Ale teď k věci. Nic nového se v příběhu nestalo, tedy až na pokrok mladého Adama ke svému cíli. Jinak šlo o klasické vtipné narážky na Bibli, čarodejnice, zlo a dobro, atd... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama