Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aziraphale a Crowley spěchají na letiště Tadfield, když se pokoušejí zabránit Adamovi a Čtyřem jezdcům v zahájení apokalypsy. Jeden byl ale zbaven těla a druhý je uvězněn na planoucí dálnici. Dostanou se tam včas? (Prime Video)

Recenze (5)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď je David Tennant a jeho Crowley na čele, je dopredu postarané o naprostý nárez! I keď zvyšok epizódy sa môže zdať trošku planejší vzhľadom na neodvrátiteľnú skutočnosť, že každá jedná scéna s Crowleym bola fenomenálna. Okolo nášho démona sa vždycky koncentrovalo veškeré napätie a epickosť, tie jeho epické vstupy a divoká jazda v horiacom aute o tom jasne vypovedajú. Sekvencie s Davidom odsýpali rýchlo ako hodinky, boli strhujúce a plné božích hlášok. A ten soundtrack bol neskutočne bombový, rozhodne doposiaľ najvýraznejší zvukový doprovod. Ostatné scény však takéhoto dynamického a šialeného tempa ani zďaleka nedosahovali. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autorská dvojice knižní předlohy měla smysl pro skvělý humor, který mám tak rád. Když si navíc dělali legraci z jednoho ze světově nejčtenějších blábolů, nemohli u mě šlápnout vedle. Ani pátá epizoda mi nepřinesla žádné zklamání, opět jsem se výborně bavil. ()

Reklama

Reklama