Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ray Breslin sa vracia v treťom filme "Escape Plan: The Extractors". Čo by som nazval skutočné pokračovanie "Escape Plan". Séria, ktorá mala potenciál nakoniec končí tu v relatívne priemernom počine. Ak mám byť úprimný, táto séria je pre mňa veľmi zaujímavá a Ray Breslin bol pre mňa zaujímavou postavou. V prvom filme som mal pocit, že sme mali jednoduchý thriller s dobrou zápletkou, kde sme mali útek z väzenia a dve veľké akčné legendy sa postavili spolu bok po boku. A fungovalo to. "Escape Plan 2: Hades" je však úplne iná story. To bolo mizerné pokračovanie, ktoré sa sústredilo na nesprávne postavy, plné otrasných efektov a veľmi zlého príbehu, kde som mal pocit, že sme skoro padli na dno. A moc som po tom filme neočakával. A teraz tu máme tretie pokračovanie. Pozitívnou správou je, že sa opäť sústredíme viac na Rayov príbeh. Áno je tu ešte aj druhá línia, ktorá sa venuje únosu Zhangovej dcéry. A celkovo to dokopy nejako v pohode funguje. Dejové línie sa podľa mňa nejako výrazne nerušia, je to v pohode pozerateľné a okrem toho tu máme padoucha, ktorý si svoju rolu veľmi užíva a teší sa, keď môže niekomu ubližovať. Čo ho robí celkom zaujímavým. A je to tentokrát oveľa osobnejšie a silnejšie než naposledy. Okrem toho má film aj pár prekvapení, ktoré ma skutočne dostali, no dokázali vyburcovať hnev v závere na ešte vyššiu úroveň. A podľa mňa to fungovalo. Efekty tohoto filmu sú však stále mizerné a akcia je slabá. Nie tak hrozná ako naposledy, ale stále slabá. A hoci niektoré veci ma príjemne prekvapili, tak reálne je to stále jednoduchá story o pomste. Nemôžem povedať, že by to nefungovalo, ale aj tak nemôžem povedať, že by to bolo nejako vysoko zaujímavé. Film nejako osobne odporúčať nemôžem, no som rád, že som ho videl. A som rád, že to nešlo až na také dno ako v poslednom pokuse. A okrem toho musím uznať, že Bautista je pán. Hodnotenie: C+ ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním díle a naprosto katastrofální sračce v podobě druhého Útěku jsem od tohoto třetího pokračování čekal všelicos, jen ne nic dobrého, o to víc jsem ovšem nyní mile překvapen a spokojen, že trojka je tím nejpovedenějším Plánem a ne, skutečně jsem se nezbláznil 8D. Myslím to naprosto vážně a nebýt nudné první poloviny filmu, šel bych s hodnocením klidně i výš. Bohužel, úvodní seznamovačka se všemi postavami, a že jich není málo, a následné zasvěcení do děje, je ale vážně zbytečně dlouhé a hlavně nezáživné, a nic moc se tam prostě až na pár minisoubojů neděje. Jakmile se ovšem děj a postavy přesunou do lotyšské věznice, podoba filmu se jak mávnutím kouzelného proutku změní ve velmi dynamický a našláplý nářez, plný opravdu záživné, efektní a nekompromisní akce, s velmi slušně vybudovanou syrovou atmosférou a dokonce i napětím a emocemi. Samozřejmě je to pak sice bez diskuzí celé zabalené do laciného obalu, ovšem díky celkovému zpracování mi to vůbec nevadilo, poslední půlhodinka je prostě parádní akční jízda, kde se to všechno řeže hlava, nehlava, k čemuž pak přispěl hlavně Jin Zhang, a byla jen velká škoda, že nedostali větší prostor i Dave Bautista a Daniel Bernhardt, i přesto je ale nutné podotknout, že obsazení trojky je, i přes společnou účast Slaye a Arnieho v jedničce, tím nejnadupanějším, a to i díky ústřednímu záporákovi, jehož si tu Devon Sawa též slušně užívá. A co se týče samotného Stallona, je fajn, že tu nebyl jen jménem do titulků jako tomu bylo u dvojky, zde se v druhé polovině do toho dokonce také poměrně intenzivně opřel a působil přesně tak, jak ho mám nejradši, tedy jako meganasranej stroj na zabíjení, který se s tím ani trochu nesere. Plán útěku 3 mě zkrátka mile překvapil, a i když se jedná o více než jednoduché, laciné béčko, vůbec mi to v tomto případě nevadilo, já se totiž u něj bavil vážně nečekaně skvěle. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama