Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (115)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní. Plán výtoku 3: Debil stejšn začíná až prudivým desetiminutovým defilé reklam produkčních společností, které se na něm podílely, a v součtu jde snad o Guinessův rekord. Docela by mě zajímalo, co tam všichni ti příživníci dělali, když výsledkem je laciné amatérské porno pro slaboduché Číňany, jehož realizaci zaobstaralo kromě plejády bezradně prkenných skoroherců, násilně přežvykujících dialogy jako vystřižené z psychiatrických sezení v léčebně mentálních retardací, přesně 5 neumětelů. Jeden zoufalec s mobilní kamerou, který dosud natočil akorát tak šukání své enormně oslizlé manželky na pračce chlupatým Asiatem pro Pornhub, jeden zoufalec, co jim k tomu režíroval intenzitu otáček ždímání, jeden zoufalec, co dodal až květnatě obsáhlý scénář „ Šukej tu tlustou svini na pračce a tvař se při tom jako Hamlet“, jeden zoufalec, co jim pronajal rozpadající se koupelnu svého panelákového holobytu, a konečně jeden zoufalec, co k tomu na syntetizátor asynchronně a mimo dějovou linku do zblbnutí opakoval čtyřtaktový mástrpiss „Horny amateur fat monster shit pushing theme“. Zoufalá parodie na zetkový akční film, jen o mikro ró hustší než patologicky řídká sračka Plán výtoku 2, a opravdu nechápu, co ponouká Sláje se v tomhle ztrapňovat, když filmovou hrobku vedle Segala a WCJD ještě zcela neobsadil a pořád sem tam natočí něco, co má jakous takous výpravu, scénář i smysl. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když byly v módě “direct to dvd” sequely (tehdy v hojné míře prequely bez původních představitelů)? No, tak Escape plan je přesně toto. Dvojka ještě tak nějak ukazovala semtam něco zajímavého a tolik nenudila, ovšem trojka se jen točí na místě a je absolutně o ničem. Sly jako kdyby na dobu natáčení ztratil svoje charisma a Bautista přijal roli jenom proto, aby si mohl na place pokecat se Stallonem a zbytek mu byl úplně jedno (díky bohu za alespoň jednu výbornou scénu, kdy zástup panáků pokropí brokovnicí). Sbohem a nikdy naviděnou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po katastrofální dvojce která by bez aspoň relativně koukatelné akce byla úplný odpad jsem svá očekávání na třetí díl nastavil hodně nízko a tak vlastně nejsem ani zklamán, protože jsem dostal v podstatě přesně to co jsem očekával. Pozitiva oproti mizernému druhému dílu pak určitě spočívají v tom, že jak už tu zmínili ostatní tady má Sly aspoň plnohodnotnou roli potěší pak určitě i víc soubojů které jsou solidně natočené. No a bavili mě i záporáci Devon Sawa a Daniel Bernhardt. Ten druhý zmíněný pořád ukazuje, že je ve špičkové formě a o jeho bojových schopnostech nemůže být pochyb. No co se týče toho prvního, tak je víc než zjevné, že kdysi nadějná Sawova herecká kariéra už je evidentně v piči a i on skončil v levných videobéčkách, ale tady se mi libilo jak se svými lidmi se s ničím nesrali a popravovali jako o život. Jenom škoda finálního souboje ve kterém si Sawa ani nebouchne to bylo na úrovni bitek sádelníka, ale chápu, že Sly už má taky svůj věk. Negativa lze shrnout jednou větou. Levné, okoukané a v hnusném prostředí a takřka pořád ve tmě, ale oproti dvojce určitě o level výš.35% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(37%) Je to sice neuvěřitelné, ale už tu máme třetí díl Plánu útěku, psaný v originálu: Escape Plan: The Extractors. To znamená, že máme v podstatě filmovou trilogii – a to mě docela štve. První Plán útěku je u mě absolutní pecka – je to áčkový snímek, který má spoustu pozitiv a žánrově hodně věcí, který se líbí i nejen skalním fanouškům. No, Sly se později rozhodl, že naráz natočí 2 pokračování a to s o dost nižším rozpočtem. Dvojka byla přímo otřesná – chaotický příběh, který ani pořádně nedával hlavu a patu, nudná akce, debilně vytvořené vězení a menší Stalloneho role – no to už zde pitvat nehodlám (dal jsem 1* a 25%). Do tohohle třetího dílu se mi už vůbec nechtělo, ale tak v rámci mé zvědavosti jsem si to nakonec pustil. Přeci jen jsem na CSFD už dlouho a chci to nějak zhodnotit. Takže jak dopadlo toto béčko ? Na rovinu napíši, že „na HOVNO“. O malý kousíček to bylo lepší jak ultra slabá dvojka, ale ne o moc teda. Béčka mám rád, beru všemi deseti podobně nízkorozpočtové bijáky s Lundgrenem, Seagalem apod. Jenže u tohohle se toho moc pochválit nedá. A je úplně jedno jestli na to nahlížím jako součást série nebo samostatný film. Minutáží je to dost krátké, má to 88 min a pokud nepočítám závěrečné (docela dlouhé) finální titulky, tak to má jen 78 minut. To nám asi napoví, že to rychle uběhne. No, jak se to vezme, tempo je docela slušné, ale i tak jsem litoval dost promarněných minut. Do cca 48 minuty tu máme 2 soubojové sekvence proti několika protivníkům – docela se na to hezky koukalo, ale mělo to slabou dynamiku. Děj se odvíjí jednodušším duchem než ve dvojce, takže se v něm divák orientuje docela snadno, ale na druhou stránku to začne rychle nudit. Stallone tu má díky bohu větší roli, ale moc se zde krom finále nepředvede. Herecký výkon podá vcelku obstojný, až na jednu divnou scénu, kdy ke konci divně zařve atd. Takže až po 48 minutě se tu začne rozvíjet akce, máme tu pár obyčejných výbuchů a poté většinou souboje a všelijaké vyvražďovačky. Na souboje se mi už začalo dívat hůř páč je celé prostředí v oné věznici strašně tmavé. Prostě scény v kriminále byly točeny za tmy, takže jsem někdy i opravdu ztrácel pojetí, kdo se s kým pere – a to jsem si upravil obraz na PC. Sly mě zde potěší a to zneškodněním několika protivníkům. Jednoho pěkně rozřeže nožem, dalšího prošpikuje trubkou a hlavního záporáka (který mi moc nesedl) si pěkně podá v jedné cele – to je asi to nejlepší na tomto slabém akčním videobéčku. I celý ten koncept vězení je zde mizerný. Věznice je stará jak v koncentráku a z venku vizuálně vypadá jak nějaké sídlo bohaté rodiny ze 70.let. Hudba je zde obyčejná – ani jsem si ji moc nevšiml. Z herecké sestavy mě zaujal jen ten Sylvester, na kterého se aspoň hezky dívalo. Těším se na ZÁŘÍ, kdy uvidíme pátého Ramba – to už bude snad pořádný áčkový film a solidní rozlučka s ikonickou rolí Johna Ramba. Dave Bautista, který zde hrál opět drsňáka zde má slušný souboj a jedno trapné vystřílení protivníků. Ostatní herce bych už moc neřešil. Např. Curtis „50 cent“ Jackson zde má jen malou roli. Takže to je asi tak vše co jsem chtěl napsat. Doufám, že nevznikne čtyřka. A když už, tak v „A“ provedení a alespoň s 40 mil. rozpočtem, ale tomu nevěřím. Už tak mi to první a skvělý film (ohodnotil jsem 5* - 100%) tyhle dva mizerné snímky dost zkazily. () (méně) (více)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po mega ultra sračkoidním druhým díle, přichází pouze sračkoidní třetí díl. Nevím co to mělo být, ale byla to opět velká, amatérská nuda. Nejhorší filmová trilogie. Katastrofa, co ten Stallone na starý kolena vyvádí. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Plán útěku je jenom jeden. A další dva filmy jsou jen slabý odvar, ale trojku beru. Po otřesné dvojce, toto beru jako příjemné Béčkové překvapení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ray Breslin sa vracia v treťom filme "Escape Plan: The Extractors". Čo by som nazval skutočné pokračovanie "Escape Plan". Séria, ktorá mala potenciál nakoniec končí tu v relatívne priemernom počine. Ak mám byť úprimný, táto séria je pre mňa veľmi zaujímavá a Ray Breslin bol pre mňa zaujímavou postavou. V prvom filme som mal pocit, že sme mali jednoduchý thriller s dobrou zápletkou, kde sme mali útek z väzenia a dve veľké akčné legendy sa postavili spolu bok po boku. A fungovalo to. "Escape Plan 2: Hades" je však úplne iná story. To bolo mizerné pokračovanie, ktoré sa sústredilo na nesprávne postavy, plné otrasných efektov a veľmi zlého príbehu, kde som mal pocit, že sme skoro padli na dno. A moc som po tom filme neočakával. A teraz tu máme tretie pokračovanie. Pozitívnou správou je, že sa opäť sústredíme viac na Rayov príbeh. Áno je tu ešte aj druhá línia, ktorá sa venuje únosu Zhangovej dcéry. A celkovo to dokopy nejako v pohode funguje. Dejové línie sa podľa mňa nejako výrazne nerušia, je to v pohode pozerateľné a okrem toho tu máme padoucha, ktorý si svoju rolu veľmi užíva a teší sa, keď môže niekomu ubližovať. Čo ho robí celkom zaujímavým. A je to tentokrát oveľa osobnejšie a silnejšie než naposledy. Okrem toho má film aj pár prekvapení, ktoré ma skutočne dostali, no dokázali vyburcovať hnev v závere na ešte vyššiu úroveň. A podľa mňa to fungovalo. Efekty tohoto filmu sú však stále mizerné a akcia je slabá. Nie tak hrozná ako naposledy, ale stále slabá. A hoci niektoré veci ma príjemne prekvapili, tak reálne je to stále jednoduchá story o pomste. Nemôžem povedať, že by to nefungovalo, ale aj tak nemôžem povedať, že by to bolo nejako vysoko zaujímavé. Film nejako osobne odporúčať nemôžem, no som rád, že som ho videl. A som rád, že to nešlo až na také dno ako v poslednom pokuse. A okrem toho musím uznať, že Bautista je pán. Hodnotenie: C+ ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stallone nečekaně spadnul do té samé kategorie, jako Cage, Travolta nebo Willis, zatímco ale tři jmenovaní točí více či méně už jen tunu filmů ročně pro peníze, Slye to prý na starý kolena strašně baví. Jednička byla slabý béčko který fungovalo jen díky spojení dvojice Sly/Arnold, dvojka byla naprosto céčková břečka, který točí právě Willis nebo Cage a byl to pro mnohé fanoušky šok, pro mě zase tak ne, Sly má na kontě hodně špatných filmů, takových těch tupých a laciných béček který mám ale jako fanda jeho tvorby z osmdesátých a devadesátých let rád. Jenže v dnešní době na tyhle sračky už neutáhnete ani svoje nejvěrnější fanoušky, kór když od člověka jako je Sly čekají trochu vyšší ligu. Třetí díl je laciný DVD céčko s evidentně mizerným rozpočtem. Celý film se odehrává v naprosto otřesných a odporných lokacích. Všechno vypadá jako opuštěný továrny v Rumunsku a Bulharsku, příběh nemá absolutně smysl zmiňovat a jediný, co stojí za zmínku jsou osobní souboje, který jsou docela fajn a hodně brutální. Ani herecký výkon Slye nestojí za nic, při jeho uprskaným monologu k záporákovi při jeho kuchání jsem dostával záchvaty smíchu. Chvilku to vypadalo, že dostal mrtvici nebo tak něco. Oproti dvojce je to trochu lepší, ale jen proto, že Herzfeld i když v životě natočil jeden dobrý film není takový mrdkař, jako Steven C. Miller. Při Stalloneho kadenci sraček jako Backtrace a tyhle útěky z vězení se začínám opravdu strašně bát posledního Ramba, jelikož to vypadá, že Sly prostě točí, točí a točí a finální výsledek ho nezajímá, hlavně že je při natáčení sranda. Nepředvádět v tom Max Zhang ty brutalní fajty prcnul bych tomu o hvězdu míň. Další padlá legenda. 35%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

O ždibec lepší než předchozí díl, ale je to asi jako srovnávat Čelisti 3 a 4. S původním filmem to má společného jen Slye, jinak je to laciné, tupé béčko, kde jsem čekal, kdy se objeví Seagal nebo Van Damme. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to opět béčková a hloupá filmová “kravina”, pořád je to o něco menší průser než druhý díl. Plán útěku je za mě jedna z nejvíce promrhaných sérií, která po sakra skvělé jedničce vytasila na sílu udělanou, hloupou, bezduchou, zkratkovitou a úplně bez scénáristického nápadu dvojku a teď stejně tak i třetí díl. Nové asijské postavy nezajímavé, děj o ničem, záporák nic neříkající a konec zkratkovitý. Jediné, co se hodně povedlo, byly bojové a celkové akční scény, které patřily k těm lepším, co se dá ve filmovém světě najít (gore, kreativita a brutalita vražd byla špičková). Škoda, jde vidět, že se tvůrci snaží z dobrého jména prvního dílu vytřískat, co to jde, ale už prohoha stačí... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o proti druhému dílů se to hodně zlepšilo, herečky super a příběh už byl zajímavější a taky více akce. Jednička měla prostě peníze na dokonalost, spokojenost je. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Reklama

Reklama