Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Garson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý podprůměrný film který skoro nemá čím zaujmout snad jen celkem pohlednou unesenou dcerou čínského milionáře a dokonalým závěrečným songem,písní Shoot You Down od WØLFFE.Oceňuji však na tomto filmu jednu věc,že nemusím číst stupidní komentáře typu:,,Není to podle knižní předlohy,postavy se liší oproti knize" a další voloviny.Divák tu může naštěstí jen porovnávat s předchozími díly Plánu útěku a jedničce která se hodně povedla i humorem byla nabitá se další díly již nikdy nevyrovnají.Stallone je v mnoha ohledech precizní,ale prostě model nastavování jaký před lety uplatnil na sériích o Rockym a Rambovi nelze uplatňovat do nekonečna a na všechno.Chápu Sylvestra Stalloneho že chtěl navázat na úspěch jedničky a svézt se na opojné originalitě filmu a tak po hlavě skočil do druhého dílu na kterém pohořel,teď zkusil uplatnit své zkušenosti i ve třetím dílu,ale také žádná sláva a tak trochu mi připomněl manželské páry které mají jedno dítě holku nebo kluka a rozhodnou se pro druhé aby měly doma obě pohlaví a ono to nevyjde a tak to zkouší několikrát až nakonec mají doma třeba čtyři dcery nebo čtyři syny a na další pokusy už zklamaně rezignují.,,Slyšíš to Sylvestře?Také rezignuj nebo se staneš "hrdinou" v sérii filmů o ničem". ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená jednotka, o dosť slabšia dvojka ktorá sa len tak tak dala pozrieť. A Stallone sa pustil do trojky. Escape plane s názvom The extractor sa ale po nevýraznej dvojke dal. Stallone tu je znova pomerne krátko a to je na škodu, niečo chýbalo. Nič veľké nečakajte. To reálne bol v tomto filme aj 50 cent? 3* ()

Reklama

KiiWi 

všechny recenze uživatele

Asi bych dal i jednu hvězdu, kdybych tak neměl rád Silvestra, který je prostě v těchto rolích dobrej. Ale to co fungovalo ve skvělé jedničce, upadlo ve dvojce, tak tady spadlo ještě níž. Asi už zbytečnost, která parazituje na slavné tváři. Ostatně jako spousta takových rádoby počinů. Vlastně takovej další "akčňák", u kterého už postupně nedáváte pozor, protože víte, jak to probíhá a dopadne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama