Reklama

Reklama

Hot Ones

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Talk-show
USA, 2015

Tvůrci:

Sean Evans

Účinkují:

Sean Evans (moderátor), Seth Rogen, Dominic Cooper, Machine Gun Kelly, Ja Rule, Tinashe, Tommy Chong, T.J. Miller, Cara Delevingne, Rhett McLaughlin, Link Neal, Liam Payne, Action Bronson (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Moderátor Sean Evans v pořadu Hot Ones na YouTube kanálu First We Feast zpovídá americké celebrity, zatímco ochutnávají kuřecí křidélka s řadou pálivých omáček. (Alesh.CSFD)

Recenze (9)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vynikající research, skvělé rozhovory a do toho samozřejmě geniální reakce na pálivá křídla, rok od roku navíc lepší a lepší. Díky za tuhle show. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Epizóda s Dustinom Poirierom z 4.2.2021: prečo sú calf kicks účinné, King Cake, gumbo a iná Luisianská kuchyňa. Dustin odpovedá na otázky ohľadom UFC a iných súťaží, čo je pre fanúšika MMA povinnosť. Hosť aj moderátor robia príjemnú atmosféru. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Vlastne jediny duvod, proc tomu nedam pet hvezd je casto vyber hostu. Krom mezinarodne znamych celebrit od filmu, ci hudby, jde hlavne o mix rapperu a basketbalistu. Coz bych chapal u lokalni show, ale v ramci YouTube poradu by to nemelo hrat roli. Ale tahle nacionalnost je fakt jen mala skvrnka na krase. Sean je moderator, ktereho jen tak nepotkate a dokaze hosty naladit na svou vlnu diky sve pohotovosti a hlavne i podpore sveho tymu, ktery patra a vymysli az skoro nepredstavitelne dobre otazky. Vlastne, i pres mou malou predchozi vytku, je radost sledovat kazde interview. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Jedny z nejlepších interview, jaké jsem kdy viděla. Ne proto, že u toho požírají hot wings as fuck, ale proto, že Sean Evans je skvělej. Na každého hosta je důkladně připraven, klade dobré, chytré otázky... A v tu pravou chvíli, kdy je host vytrhnut ze své komofortní zóny, právě velivem extra hot wings.  Skvělej nápad, skvěle odvedená práce na každém jednotlivém díle. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Jeden moderátor a (většinou) jeden host. Deset pikantních kuřecích křidélek a deset otázek. Netradiční rozhovory s celebritami, plné velmi uvolněné atmosféry a upřímnosti. Povětšinou výborní hosté a hlavně fantastický Sean Evans, který tahá z rukávu jedny nejzajímavějších otázek, co si dovedete představit. Pořad, jenž má vše, o čem si řada mnohem slavnějších talk-show může nechat jen zdát. Nejlepší hosté: Jake Gyllenhaal, Gordon Ramsay, Scarlett Johansson, Bill Burr, Neil deGrasse Tyson, Bryan Cranston, Margot Robbie. ()

Arigato 

všechny recenze uživatele

Originální nápad, nespočet zajímavých hostů, skvělá atmosféra a unikátní nefalšované reakce celebrit. Přístup Seana Evanse je velice přátelský a příjemný, navíc je na kohokoliv velmi důkladně připraven a klade smysluplné otázky. Lehká sebedestrukce v podobě samotného pojídání pálivých křidýlek pak někdy vede k poněkud neotřelým situacím a hosté odpovídají zcela bez zábran. Dle mého nejosobitější talk show. Oblíbené epizody: Neil deGrasse Tyson, Shaquille O'Neal, Jenna Ortega, Colin Farrell, Terry Crews, Margot Robbie, Zac Efron, Gordon Ramsay. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nej talk show, (zdánlivě?) šílený nápad. Samozřejmě hodně záleží, jaký host se zrovna vyskytne, třeba DJ Khaled byl hroznej. Ale skvělý moderátor, který za mě strčí třeba mnohem slavnějšího Jimmyho Fallona do kapsy úplně v pohodě. A to má vlastně podmínky neskutečně těžší. A hlavně za něj 4 hvězdy a 85%. ()

Reklama

Reklama