Reklama

Reklama

Epizody(20)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Trocha lásky, odboje a hodně akce za dob japonské okupace Koreje. Navzdory dělenému formátu dílů a hodně postavám je děj natolik dobře vystaven, že se v něm ani po delší době neztratíte. Sice si představte všechna thrillerová a špionážní klišé, co vás napadnou, ale překvapivě dobří méně známí herci. Skvostná akce, kvalitně pojaté technické zpracování výprava, iluze Šanghaje nebo Mandžuska dokonalá. Nicméně stále jen těsný nadprůměr, nic památného, byl bych nerad, pokud by Korejci začali po čínském vzoru ve velkém produkovat tento typ seriálů. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Chvílema to mělo docela ambici na slušnou dobrodružnou romantiku, ale ne ne ne. Přesto jsem vydržela skoro až do konce, od posledních dílů mě ale odradilo hysterické chování hlavního (údajně drsného) šéfa odboje. To se nedalo. Navíc jsem v podstatě kromě pár chvilek vůbec neměla pocit, že se děj odehrává v minulosti. Detaily byly naprosto odfláknuté, což bylo vidět na oblečení, na vlasech a hlavně na osvětlení, kdy kromě bílých LED světel dokonce přišly ke slovu i LED pásky.. Navíc chlap s oholeným podpažím v tý době.. no sorry. ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V roli seriálové Young-jin Lee se dle původních předpokladů měla objevit jihokorejská herečka Young-ae Lee. Nakonec se tak ale nestalo, neboť herečka nedokázala skloubit všechny svoje pracovní povinnosti, a tak se v roli odbojné Young-jin objevuje herečka Yo-won Lee, která se tak po osmi dlouhých letech také objevuje po boku své herecké kolegyně Gyoo-ri Nam, s níž se během společného natáčení setkala naposledy v roce 2011 při natáčení televizní série seriálu 49 Days. (Conspi)

Reklama

Reklama