Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super, je to vtipný, je to brutální a je to hrozně originální, a to nejen co se týče úmrtí, ale originální v tom jak je film situován a to jak se záporáci, po celou dobu chovají. Možná trošičku škodí, že ve filmu nejsou nějaké výraznější hororové prvky, ale i tak se jedná o zábavný krvavý film, který stojí za pozornost. Navíc každého určitě potěší, odkazy na různé filmy od hororů až po Star-Trek Nová generace, navíc McG je šibal a složením záporných postav, odkazuje na svoje první filmy ano, ano, ano odkazuje na Charlieho andílky ! Né že by Charlieho andílci, byli bůhví jaké terno, obě filmům sem dal jednu hvězdičku, ale v tomhle kontextu, je to vtipný odkaz. Dobrá práce. ()

tron 

všechny recenze uživatele

McG ma uchvátil akciou v Charlieho anjeloch, kde bola natoľko bombastická, až som si prial, aby mu niekto ponúkol akčný veľkofilm za 200 miliónov a bez humoru a infantilných herečiek. Stalo sa. Terminator Salvation je dodnes najhorší diel ságy. Potom to už s týmto režisérom išlo dole kopcom (To bude boj!, 3 dni na zabitie) a tak asi mohol byť rád, že mu v roku 2017 Netflix ponúkol réžiu aspoň tohto nenáročného, ale miestami celkom zábavného, krváku. Je pravda, že Sám doma si koledoval o krvavý remake, ale zrovna takto som si ho nepredstavoval. Mohlo to byť lepšie. Ale aj horšie. ()

Reklama

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Malého debílka šikanují starší spolužáci. Peroxidová blondýna s velkou hubou, co ho opatruje, mu ukáže, jak jim to nandat. Debílek jim to bohužel nandat neumí, ale zvládne zmasakrovat několik dospěláků. Tohle je tak blbé, že to snad nepotěší ani děti. Jistě, jsou tam nože v hlavě, podříznuté hrdlo nebo probodnutá krční tepna, ovšem celkově se gore dvakrát nepředvedlo. Sklípkani nemají jméno od toho, že by žili ve sklepě (co by tam proboha dělali), a s vyraženým dechem se těžko běhá. Debílek měl chícpnout v první čtvrthodině. A dementní kamera v pokojíku rovněž hvězdu nepřidá. Hvězda za závěrečnou devastaci a druhá za připomenutí hitu Candy od Bow Wow Wov. Což je zoufale málo.... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem spokojený. Chůvička mi dala přesně to, co jsem nedostal od nedávného Better Watch out, který byl zase příběhově o něco vymazlenější. Každopádně se jedná o fajn krvavý, nahláškovaný kousek, kde nechybí krásné slečny a polonahý Robbie Amell. Jedná se rozhodně o Krvavější verzi Sám doma, kde si malý Cole podává výtržníky jak po másle. Já dostal přesně to, co jsem čekal. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama