Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Recenze (152)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Nejdřív ti vystřelím mozek z hlavy. Pak budu teprve řešit, co bude dál." Zabili jí dceru a manžela, což neměli dělat. Samotná Elektra se mstí a čistí ulice od gaunerů, přičemž jí veřejnost sleduje a fandí jí, ač jí policie označila za vražedkyni. Jennifer Garner nebyla nikdy můj tip ani tady mne neokouzlila. Jennifer tu střílí své protivníky přímo do šišky. Poprvé to byl super moment, když to udělala podesáté, tak to ztratilo kouzlo. Ve finále jí pak záporák ztříská, aby to asi vyvolalo dojem autentičnosti. Já to vidím jako průměr, protože filmů o pomstě je hromada. Žena, která se mstí taky není nic nového. A akční scény, které nám Pierre Morel naservíroval jsou taky průměrné. - 50%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Revenge “seagalovka” v hábitu moderních trendů, se mstitelkou ženou. Mámou, která se za pět let v Asii vypracovala na neohroženou assassinku hrdlořezné drogové bandy. Úplně se nedozvíme, jak ji vlastně vypátrala, ani jak mohla mít tolik štěstí že jí to všechno tak hezky vyšlo. Zkrátka jako za starých devadesátkových časů, kdy stačil parametr “cool” a logika nebyla potřeba. Jediným logickým tahem je zde angažmá režiséra Pierre Morela, ale s takovým scénářem stejně marným. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

I zkušený rutinér Péťa Morel prostě nenadělá nic, pokud dostane do rukou smradlavou řídkou hnědou hmotu, urputně vytlačenou někým s dokonalým smyslem pro patlání zbytečných nudných omletých klišovitých kokotin bez jakékoliv invence. Ta mu pak prostě mlaskavě proteče mezi prsty, ať se snaží sebevíc, a výsledným produktem jsou přiblblé trampoty podrážděné dojnice, co si takhle rovnou od plotny pomstychtivě odskočí na intenzivní mindža kurz, načež s permanentním PMS za pomocí nově nabytého bojového umění krav trága a kompletního arzenálu gumových modelů divných pušek od Hasbra nudně a unyle do posledního animálního pokerovance vyhladí kolumbijský drogový kartel. Pak někdo to hovno rozmíchá s mátovou drtí, dá tomu nálepku „Od tvůrců Tejkn“, a on se vždycky najde nějaký ten debil, co se na to podívá v naději, že zase jednou konečně kvalitativně půjde o skvělé a nepřekonatelné první nasazení taťky Nýsna. Nešlo. Je to přesně na úrovni Taťka Nýsn 2: Zmrtvýchsraní a Taťka Nýsn 3: Vraťseužkurvadohrobu. Možná dokonce i horší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $35,418,723Tržby Celosvetovo $51,818,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,679,532Tržby za predaj DVD v USA $1,344,695║ Jennifer Garner veru moc nemusím, nevyhľadávam s nou zrovna filmy. Takže očakávania boli do slova nijaké. Nuž ale čuduj sa svetu má to nakoniec riadnu akčnú šťavu. Pochutina. Proste Pierre Morel sa občas vie správne utrhnúť a nakoniec z toho vznikne slušná akčná nálož. Ja som si to teda pekne vychutnal, pošmáknul, takéto niečo teda môže byť. /80%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Morelův film až je s podivem, že po tří leté pauze přišel s naprosto tuctovým béčkem, které jakoby vypadlo z 90. let. Jennifer Garner je naštěstí sexy a je celý film pěkně nasraná, takže sledovat jí 102 minut vůbec nebolí, po akční stránce však není moc oč stát a příběhově se jede dle zajeté šablony. Nenudil jsem se, ale to je na Morela málo. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To už vám došli teroristi, když řešíte potrhlou maminu z předměstí?" Když přijde samice o potomka, tak je zle. Rozzuří se, škrábe, kouše a nadává. Přesně taková je Riley. Akorát ona spíš porcuje gangstery na kostičky, vyrábí do nich nový díry a rozmetá výbuchy úplatný soudce. Sice jsem jí to moc nebaštil, ale přesto jsem se při její pomstě docela bavil. Zejména při návštěvě její VIP kamarádky ze SRPŠ. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný vigilantský akčňák. Neurazí, protože to schéma je vděčné, akce je dost a uteče to jako voda, ale ten scénář napsali snad za víkend. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ostřílený akční režisér a mistr drsných příběhů Morel natočí školáckou arkádu, která uspěje možná za deštivého odpoledne na TV Nova. Garner měla být jakousi moderní alternativou Charlize Theron z Atomic Blonde, ale nesahá jí ani po kotníky. Ne snad že by nevypada dostatečně cool a sem tam někomu nenakopala prdel, ale tvůrci ji neumožní vyniknout tak, jako její sokyni. Škoda času i pro zaryté fanoušky akčních filmů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rozseká drogovou síť, poukáže na korupci v policejním sboru a hlavně se pomstí. Vůbec ne špatná jednohubka, i když si o Pierru Morelovi až na výjimku v podobě 96 hodin nemyslím nic moc dobrého. Banda gaunerů jí sejme rodinu a po úsměvném předběžném líčení ji soudce ještě žene na léčení na psychiatrii. Jennifer Garner ovšem ukáže, že není žádné ořezávátko a vezme (jak to už to tak bývá, když úřady selžou) spravedlnost do vlastních rukou. Celá zápletka je pochopitelně slabá jak kafe ve čtvrté cenové, protože k tragédii dojde na základě toho, že táta od rodiny potřebuje prachy a „jen“ uvažuje o možném vyřešení svých problémů. Jennifer tak po letech toulání po světě, kdy se po ní slehla zem, kouká zasněně na poslední vzpomínku ze společného rodinného focení a připomíná producentům, že nemusí hrát jen v romantických komediích. Samozřejmě surfujeme na vlně absurdnosti, útlá bruneta řeže stokilové chlápky v docela kvalitním akčním podání, ačkoliv nás tvůrci o některé potencionálně zajímavé scény obírají. Jennifer je s ohledem na svůj věk pořád zatraceně sexy, třeba v doupěti gangsterů předvede docela sympatické divočení, jenže například takový závěr je zase svým nábojem a zpracováním o level níž. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Sice pořád na jedno brdo, ale mám pocit, ze herečky kolem.padesátky maji v Hollywoodu nakroceno skvěle buď v akčních f., nebo fantasy.. Takové znovuzrození zkušeností a ženské krásy devadesatkových dam. A když se k tomu přidá rejža, který i z hovna udělá podívanou... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pierre Morel akciu s drsnými hrdinami vie (Taken, Gunman) a tu ostáva znova vo svojom žánri, no tento krát tu nakopáva prdel ženský hrdina. Konkrétne Jennifer Garner. Musím priznať, že jej to celkom sedí (aj v Daredevilovi jej to seklo) takže som nemal problém vydať sa spolu s ňou a sledovať najklasickejší akčný príbeh o pomste. Stručne a jasne, dobrá akcia fajn jednohúbka. 70% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co ten konec, Pierre? To pripominalo dva kluky v elevech, co si furt prihravaj, protoze se oba bojej zakoceni. Tvrda prda pod viko a je to, ne? Zeru charaktery hrdinu typu Riley a zeru postavy holek typu Jennifer, akorat me teda vzdycky trochu rusi pozornost, kdyz musim neustale premyslet nad tim, jestli by tu Superzenu dokazal slozit aspon pohled na rocenku naseho Parlamentu... P.S. Vyborna muzika. (Vancouver, Kanada) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Známý obchodník s drogami Diego Garcia (Juan Pablo Raba) pošle členy svého gangu, aby zabili muže, který ho chtěl okrást. Riley North (Jennifer Garner) při tomto incidentu ztratí manžela a dceru. U soudu se spravedlnosti nedočká a proto bere spravedlnost do svých rukou... První třetina je sice trochu pomalejěí, ale akce se potom slušně rozjede a divák nebude zklamán. Příběh má své chyby, ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože se nejedná o oscarový materiál. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj akčné scény boli celkom slušne urobené. No ten obsah... tak ten som asi nepobral. Tak blbé až to irituje. Žienka domáca čo je už bližšie k štyridsiatke ako k tridsiatke sa po osobnej a nikým nepotrestanej tragédii zmení na zabijácku mašinu. Ale kde? Ako? To bola v nejakom kempe u bin Ládina? Zrazu tu je drsňák, že aj Colombiana sa môže ísť schovať, kam príde budí rešpekt a je poriadok... dokonca aj medzi bezdomovcami... Vravím, pritiahnuté za uši až strach... a hlavne nedomyslené. Slabší priemer. 55/100 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemá smysl se na Peppermint dívat s očekáváním efektního akčního filmu - točil to sice Morel, ale tady se snaží spíš o jakési drama... ke kterému si jen vybral těžce béčkovou záplketku. Akce tu sice je, a ne úplně zřídka, ale omezuje se jen na opatrné přestřelky a headshoty bez velké choreografie. Ona Jennifer Garner je sice hezká, ale není akční herečka je to tu hodně patrné, kdykoli se začít hýbat trochu dynamicky v bitce na tělo, tak začne Morel zběsile stříhat aby všechno zakryl. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Špatně zvolená herečka (nevěřil jsem jí to), nudný, tisíckrát viděný, klišé, nuda, trapas, klišé, nuda, trapas. Hvězda za sem tam povedenou akci/vraždu. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Delší dobu jsem neviděl tak svižné Béčko. Prvních 30 minut je pomalejších, ale až se Riley vrátí zpět po 5 letech, tak začne odplata. Pokud se Vám líbilo 96 hodin, je to jasné volba, kde je místo Liama je Jennifer. Peppermint oproti 96 hodinám není tak propracované. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Peppermint" možno nebude najlepším filmom roka a rozhodne to neponúka moc, no na druhú stranu nemôžem nepovedať, že by som si miestami film neužil. Ale čisto iba ako ľahký revenge film, ktorý sme videli miliónkrát. Čo je pozitívne na filme? V prvom rade Jennifer Garner tu prešla skutočnou premenou. A ukázala, že vie zo seba dať viac, než som jej kedy veril. A v tom ju musím oceniť. Pre mňa tu skutočne dobre zažiarila. Ku koncu má film jeden celkom dobrý zvrat, ktorý nebudem spoilovať. Povedzme, že sa o jednej postave niečo dozvieme. A bolo to pre mňa celkom prekvapivé. Myslel som, že sa toto dozvieme o niekom inom, no film si to dokázal celkom dobre ukryť. Čo sa týka akčných scénok, tak toho úprimne neponúkajú moc. Je to fungujúce, no najmä v úvodnej scénke, som absolútne nevedel odhadnúť čo sa vlastne deje. Čo sa týka story samotnej tak je to skutočne už staré. Videli sme to miliónkrát a všetky tieto filmy reálne končia úplne rovnako. A tak je to aj tu. Nejaké veľké prekvapenia od toho neočakávajte. Naznačuje sa na konci, že by mohol byť sequel. Uvidíme. Nie som voči tomu nápadu úplne negatívny. Možno by sa tam dalo ukázať niečo lepšie. Plus možno viac ukázať toho, čo Jennifer Garner môže ešte ponúknuť. Pár scénok je tu dobrých, no celkovo v dosť priemernom filme, ktorý človek po dopozeraní zabudne. Na jedno pozretie maximálne. Hodnotenie: C+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Reklama

Reklama