Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv filmů s tématem pomsty je habaděj, já byla na "Peppermint" hodně zvědavá a očekávala jsem pořádnou akční podívanou. Zaprvé bych chtěla zmínit, jak hrozně ráda jsem Jennifer Garner opět viděla v akci. Doufám, že něco v tomhle žánru natočí dřív než za 11 let. Role Riley Northové jí sedla perfektně. Musím ale konstatovat, že z děje jsem byla trochu zklamaná. Film klidně mohl trvat třeba 2 hoďky, jen kdyby se tam ten samotný akt pomsty tolik neodbíjel. Já bych třeba ráda viděla, jak zpracovala všechny tři gangstery, co jí postříleli rodinu (z toho vidíme jen ukázku na začátku filmu), a postupně šla po dalších lidech, až by se vypracovala k samotnému jádru. Tohle mohlo být opravdu zvládnuto o dost lépe a hlavně s více detaily. Když už tam ale nějaká akční podívaná byla, stálo to za to. Proto dávám tři hvězdičky, ale opět mi to přijde jako nevyužitý potenciál něčeho, co mohlo být vskutku velkolepé a nést se v duchu zmiňovaných 96 hodin. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Asi milión krát obohratá pesnička, ktorá na druhej strane má stále svoje čaro. Ak sa vyhneme fušerine a idiotizmu dá sa z námetu akým je pomsta stále veľa vyťažiť. V tomto prípade ide o úplne jednoduchý motív pomsty kde sa nám Jenn Garner mení na anjela smrti a snaží sa postiť stratu svojej rodinnej idilky. Jenn to aj osobne celkom žeriem a jej úloha matky je uveriteľná. Akčné scény nie sú vôbec rušivé a vo filme je ich kopec tak si nadšenci do akcie a adrenalínu prídu na svoje. Jediné čo môžem vytknúť je malá miera inovatívnosti ale inak je to v celku dobrý akčný film. 74% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

I zkušený rutinér Péťa Morel prostě nenadělá nic, pokud dostane do rukou smradlavou řídkou hnědou hmotu, urputně vytlačenou někým s dokonalým smyslem pro patlání zbytečných nudných omletých klišovitých kokotin bez jakékoliv invence. Ta mu pak prostě mlaskavě proteče mezi prsty, ať se snaží sebevíc, a výsledným produktem jsou přiblblé trampoty podrážděné dojnice, co si takhle rovnou od plotny pomstychtivě odskočí na intenzivní mindža kurz, načež s permanentním PMS za pomocí nově nabytého bojového umění krav trága a kompletního arzenálu gumových modelů divných pušek od Hasbra nudně a unyle do posledního animálního pokerovance vyhladí kolumbijský drogový kartel. Pak někdo to hovno rozmíchá s mátovou drtí, dá tomu nálepku „Od tvůrců Tejkn“, a on se vždycky najde nějaký ten debil, co se na to podívá v naději, že zase jednou konečně kvalitativně půjde o skvělé a nepřekonatelné první nasazení taťky Nýsna. Nešlo. Je to přesně na úrovni Taťka Nýsn 2: Zmrtvýchsraní a Taťka Nýsn 3: Vraťseužkurvadohrobu. Možná dokonce i horší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Morelův film až je s podivem, že po tří leté pauze přišel s naprosto tuctovým béčkem, které jakoby vypadlo z 90. let. Jennifer Garner je naštěstí sexy a je celý film pěkně nasraná, takže sledovat jí 102 minut vůbec nebolí, po akční stránce však není moc oč stát a příběhově se jede dle zajeté šablony. Nenudil jsem se, ale to je na Morela málo. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tahle peprmintka ležela doma, tak už přišel čas na to, jí odpečetit a načnout. Slušivý béčko se slušivou Jen, slušivou akcí i slušivou časovou stopou. Jak já ty rádoby akční hrdinky nesnáším, tak tady mě Garner mile překvapila a to hlavně z důvodu toho, že od ní bych to po jejích všelijakejch komediálních či maminovskejch rolích nečekal. Za to hlavně má od Figa body. Jinak samozřejmě žádný velký překvapení se nekoná. Čistej průměr, kterej se brzy vypaří z palice. 55% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama