Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o rodine, ktorej psí tulák zmenil život. Manželia s tromi deťmi, žena doma, otec neustále v práci alebo na telefóne. Boh vie odkiaľ sa vzal Pluto a nebojácnymi skutkami prinútil hlavu rodiny zmeniť prácu a celkový postoj k rodine. Celá rodina sa vydala na vidiek do nového domova. Aby sa zlepšil vzťah otca so synom vydajú sa spoločne s chlapcovými priateľmi a Plutom na výpravu... (dixx)

(více)

Recenze (5)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch malých filmů, co vyloženě nenadchnou, ani neurazí a ještě dokáží trochu pohladit duši. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je hezký, o tom žádná, ale prostě je to podáno tak nějak klasicky televizně, strašně líbivě a dojemně, že to na vás doslova křičí, kdy máte brečet. Ale jo, na tom výletě v přírodě, je to docela dobře zahrané, ale dovedu si představit, že takový film má tak půl hodiny, možná i to by bylo zbytečně moc. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nahodou je to celkom pekny a prijemny film,no aj smutny podla skutocnej udalosti o zatulanom psikovi Plutovi,ktoreho si zamiluje jedna rodinka,ktoru si najde viac-menej sam,potesilo mi to dusu...:-) ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

3* normálně a 1* navíc za skutečný příběh. Pár trapných situací, příliš emočního vydírání, téměř spoiler hned na začátku, to to sráží. Ubral bych i stopáž na daný děj. Ale dost dobře zahrané ve všech rolích, není to vůbec špatné. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem to stahoval, asi proto, že se mi líbil ten pes na obrázku. Po shlédnutí filmu musím konstatovat, že to nebyl ani tak film o lidech, ale o psu Plutovi, který ale ničím neobvyklým nevynikal a je jasné, že na něj brzy zapomenu. ()

Reklama

Reklama