Reklama

Reklama

Pearl Jam: Let's Play Two

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Let's Play Two zachycuje legendární vystoupení Pearl Jam na baseballovém hřišti Wrigley Field v Chicagu v roce 2016 během úspěšné sezóny místního baseballového klubu Chicago Cubs. Klubu se v tomto roce podařilo po 108 letech získat prvenství ve World Series. Kapela Pearl Jam, jejíž frontman Eddie Vedder pochází z Chicaga, si s tímto místem i klubem vytvořila vztah, který je unikátem ve světě hudby i sportu.
Dokument se probírá stále rostoucí tvorbou Pearl Jam od desek Ten k Lighting Bolt, která zahrnuje jak originály, tak i coververze jiných písní během 25 let existence kapely. Očima proslulého režiséra a fotografa Dannyho Clinche a hlasem Pearl Jam film ukazuje tento unikátní vztah kapely a místa. (jasse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nej koncertů Perláků v historii! Na Eddiem je vidět, jak moc pro něho to město, ten stadion a ta situace, kdy jako věrný fanoušek Cubs cítí, že to je ten rok, ten v kterém to může vyjít, jak moc to pro něj znamená. Jeho nasazení a energie kterou vkládá do každé písně je dechberoucí, naprostý masakr! Tohle je pravej nefalšovanej rockec! Která jiná kapela má v dnešní době tříhodinový koncerty? Takže už jen pro ty songy je povinnost si to pustit a ještě k tomu kdo má rád baseball, ten bude v extázi.....jako já :-))) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Vůbec nemusíte mít rádi baseball a stejně si tenhle koncert zamiluje. Prostě musíte! Jinak to snad ani nejde. Pearl Jam jsou jak to nejlepší víno. Čím starší, tím lepší, čehož je tahle perfektní muzika tím nejlepším důkazem. Eddie je kouzelník a já mu všechno zbaštil jako malej kluk. Úžasná, výborná a skvělá věc. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Ak aj nie ste fanúšikom baseballu, tento doslova hollywoodsky príbeh Chicago Cubs, vrcholiaceho vo svetovej sérii roku 2016, vás chytí za srdce. Pearl Jam odohrali na Wrigley Field jeden zo svojich najlepších koncertov a Eddie si išiel doslova hlasivky vykričať, ako si to užíval. Parádna záležitosť! ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Frontman kapely Pearl Jam Eddie Vedder je chicagský rodák a má velmi blízký vztah k místnímu klubu i k stadionu. Je prostě baseballový fanoušek odmalička, což můžeme vidět i z úvodních archívních záběrů. Postupně svým fandovstvím i vztahem k Wrigley Field nakazil i ostatní spoluhráče v kapele - Stona Gossarda, Jeffa Amenta, Matta Camerona a Mika McCreadyho - jejichž jména jsou spíše synonymem Seattle. Chicagští fanoušci jsou stejně vášniví, at už jde o příznivce Pearl Jam, nebo Cubs - a vlastně toto se prolíná celým dokumentem. Kapela, mužstvo Cubs, fanoušci - ti všichni mají ke stadionu Wrigley téměř posvátný vztah, který se režisérovi Davidu Clinchovi podařilo věrně zachytit. Koncertní sekvence jsou nádherně natočeny a hudba dává filmu potřebnou dynamiku, kterou by díky poměrně podrobnému povídání o baseballu zřejmě neměl. A pro mě (jako pro fanynku PJ a Eddieho) bylo zajímavé sledovat, že i on je něčím oddaným fanouškem...a ne jako ostatní povrchní celebrity, které se ukážou až na finálovém zápase a bojí se, aby se jich někdo nezeptal na oblíbeného hráče z dětství... ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Pearl jam a ich veľká láska ku klubu Chicago Cubs zachytená v koncertnom zázname ktorý vznikol v roku výhru daného klubu vo svetovej sérii v baseballe. Je to celé od srdca a radosť sa na to všetko pozerať. Byť tam live bolo by to neopisatelné. Posledná skutočne rocková kapela... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama