Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Hugo Strange vyvinul přístroj, s jehož pomocí chce „vysát“ veškeré zlo z gothamských zlosynů v čele s Jokerem. Experiment však skončí nezdarem a po výbuchu onoho zařízení je přihližející prokurátor Harvey Dent ošklivě poraněn ve svém obličeji. Znetvořená část tváře následně zapříčiní, že se z dobrosrdečného Harveyho stane maniakální Two-Face, který se v Gothamu rozhodne rozpoutat vlnu násilí a teroru. Maskovaní křižáci Batman s Robinem se šílencově řádění pochopitelně pokusí zabránit... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (14)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Jedinou výraznější motivací pro vznik tohoto filmu byl úspěch jedničky, víc za tím bohužel není. Málo vtípků, jak slovních, tak vizuálních. Jednička využívala toho, že je animovaná, a mohla si tím pádem pustit fantazii na špacír, ale tady se jen přešlapuje. Záporáci z Caped Crusaders jsou upozaděni a nahrazuje je velmi nevyužitý, nezábavný Dent. Dokonce i animace se občas zdá nedodělaná a nekonzistentní (např. obličej Robina se v jedné scéně mezi záběry dost mění). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Adam West není můj Batman..Jistě je to naprosto věrné původnímu seriálu, ovšem já toto období považuji za nejhorší éru Batmana. Škoda, že jsem si raději nepustil prý o něco lepší jedničku...5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani jednotka ma nebavila. ale dúfal som, že keď je tu Two - Face tak to bude celkom sranda. No moc veľká nebola. Mňa tento retro Batman moc nebaví. A Adam West s takým hlasom môže isť tak za pokladu do kauflandu. Temný rytier je pre mňa navždy už iba Kevin Conroy (poprípade O Mara). 50% - 2* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Solídna zábava, ktorá síce nemá na absurdnosť Batman: The Brave and the Bold, ale aj tak obsahuje množstvo dostatočné bizarných gagov. Približne na rovnakej úrovni ako prvý diel. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Jestli měla být tohle pocta Adamu Westovi, tak se bohužel vůbec nevydařila. Tam kde byl v předchozím počinu Caped Crusaders správně namixovaný poměr vtipné trapnosti a gagů, zůstala zde bohužel jen ta trapnost, ke které se přidala její nezvedená sestra nuda. Dokonce jsem se v průběhu sledování několikrát přistihl, jak kontroluji čas do konce tohohle utrpení. Důvod tohohle průšvihu mi nicméně uniká, jelikož pod scénářem je podepsaný stejný tým jako v prvním díle. Celkově tedy rozhodně nedoporučuji, pousmál jsem se asi tak dvěma vtipům, navíc ani animace se zrovna dvakrát nepovedla. Batman vs. Two-Face se tak vyhněte obloukem a pokud už jste měli tu smůlu snímek zhlédnout, tak radši rychle zapomeňte. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Bohužel pokračování animáku Return of Caped Crusaders se nevydařilo tolik jako ten předchozí film. Zatímco tam z každého záběru tryskala zábava a narážky na původní seriál a vyšel z toho dokonalý sequel/pocta, tohle už je pouze rutina bez nějaké větší zábavy, která vznikla pouze proto, aby vznikla. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo nikdy neviděl ten seriál ze 60tek, je tento a předchozí animák, mimo mísu. Ministerstvo DC varuje: tento film je nevhodný pro diváky pod 30let. A pro neznalce/nefandy toho klenotu, na který tyto 2 filmy navazují či z něj vycházejí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je prostě fajn, že se opět - podruhé - vrátili původní představitelé Dynamic Dua. Je to takové hezké rozloučení Adama Westa, který nás loni odpustil. Dějově to bohužel není nic moc, ale jsou zde nějaké nápady, které narušují klasický batmanovský kánon, což se mi docela zamlouvalo - viz proměny Denta. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tyhle retro Batmani mě neberou. Navíc je zde Batman totální idiot co si několikrát pomůže jen díky záhadně nevysvětlitelným náhodám o scénáři logice a chybě v filmu ani nemluvím. 60 procent za týden na to zapomenu. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Adam West i zbytek hlasového obsazení jsou pořád super, ale Return of the Caped Crusaders byl výrazně nahláškovanější. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Z jednicky jsem byl nadseny. Bavila me sedesatkova retro stylizace, bavila me do absurdna vyhnana zapletka, bavily me vtipky. Bohuzel temer nic z toho se do pokracovani nedostalo a zustala jen beckovy low budget animak s divnym Batmanem. ()

Tristix odpad!

všechny recenze uživatele

Ušetřím vám čas. Prostě nemá smysl se na to dívat. Ten film je nesmyslný. Obsah postrádá hlavu a patu. Když se na to díváte, nemáte potřebu to prostě dokoukat. Jednoduše, když si představíte, že film uprostřed vypnete, tak si můžete být jisti, že pocit "ale to nevím jak to dopadne", vás doopravdy nebude trápit. Prostě je to taková slátanina, že si spíše půjdete raději uklidit byt, než-li abyste u tohohle filmu trávili nějaký čas. ()

Reklama

Reklama