Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sekuriťák Adolfo má teprve něco přes třicet let, ale život se s ním nemazlí. Nestačí, že se s ním rozešla přítelkyně a že v sobě nepociťuje žáné ambice, ale teď si na něho navíc zasedl Vázquez, nebezpečný zločinec čerstvě propuštěný z vězení. A ke všemu ještě s úžasem zjistí, že jeho otec žije dvojím životem. (AMC Czech)

Recenze (15)

Kouba007 

všechny recenze uživatele

Proč jsem se na tohle díval?! Nesleduji komedie, nesleduji parodie, ale na základě zdejších výkřiků nadšení jsem si to teda pustil...smíchy jsem se po zemi neválel, vtipné to taky moc nebylo, občas mi zacukal koutek ale to je asi tak všechno, chvílemi trochu zábavné, většinou nudné. Slabé 2 hvězdy. Pro mě stejná slátanina jako 007. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná agentská taškařice. Humor sice občas vázne a ta ukecanost ne vždy funguje, ale je to překvapivě krvavé, rvačky mají říz i vtip a bavilo mě i sympatické osazenstvo. Na agenta Smarta to i díky mnohem nižšímu rozpočtu nemá, ale i tak Španělé docela zabodovali. 60% ()

Reklama

Pimburger 

všechny recenze uživatele

Pokud může mít Johny English 66%, tak tohle si svých sedmdesát taky zaslouží. Film jsem viděl několikrát a vtípky, akce a vůbec celá idea učení bojového umění vycházející z tradičních metod nejlepšího učitele karate pana Miagiho je naprosto geniální. Celou dobu jsem se bavil a doufám, že takhle nepřiměřeně nízké hodnocení má film pouze proto, že ho viděla jen skupina místních intoušů, co od každého filmu očekávají exkurz do nesmrtelné duše brouka - a já. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem kravinu, ale velmi milé překvapení ! Španělé nezaspali dobu a také přispívají svým Bondem, který funguje jak po stránce humoru ( Místy jsem se válel na zemi), tak po stránce akční. Jsou zde dobré přestřelky, až překvapivě dobré fighty, kde syn hlavního představitele ovládá bojové umění naučené z počitačových her a vychází mu ! :D Zaujme i příjemný vizuál, pohodové tempo, spousta narážek na Americké filmy ( Bourne, Mission Impossible) a místy je film i lehce brutální, za což přidávám bonusové body. Bavil jsem se skvěle, byť zápletka je tuctovější, vše ostatní funguje. 75% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nie som cieľovka tohoto pokusu o neviem čo, pretože na komédiu málo vtipu, na paródiu málo parodických scén, na akciu, no dobre, akcia nebola najhoršia, ale stupídne postavy, nevedel som, či sa to chcelo brať vážne ale nie príliš, alebo naopak to chcelo byť vtipné, ale opäť nie príliš. Nejako mi to nesedelo k žiadnemu žánru ani subžánru, čo ma napadá. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama