Reklama

Reklama

Apartment 212

  • USA Gnaw (neoficiální název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli ekzém. To se takhle jednoho rána probudí Charlie Sheen a celý zbědovaný zjistí, že už na něj lezou léze. Rozrušený obvolává své kolegy z branže, co čekají také na smrt, mezi prvními jsou zpěváci z Frankie Goes to Hollywood a z Erasure. Chlapci nic na sobě nepozorují, Sheen si večer lehá a druhý den ráno je v pohodě - Adidas je zažehnán, jen ho cosi požírá, když spí. Tak už zhruba víte, s čím se potýká sličná holčina z tohoto (skoro) horáče. O horor to jen tak škrtá, především je to natočeno originálně, s nadhledem a má to inteligentní rozměr. Málo známý Haylar Garcia příjemně svým režijním počinem navnadil na svoji další tvorbu. Nepřekonává se v hnusotě, jen tak lehce ukazuje, že hezká holka může být náhle hnusná. A z toho se těží nejvíc. Hlavní představitelka je sympatická a prudce talentovaná. Takže určitě chci vidět v budoucnu další filmy, na kterých bude Penelope Mitchell participovat. Speciální efekty jsou k mému podivu kvalitní. Obludka, co to způsobuje, je rozkošná. A závěrečný střet stojí na dobré kreativitě. Tenhle film může působit tak, že si to nejlepší schoval do finálního vyústění, ale mě zaujal celý ten proces. Takže má ode mě pozitivní hodnocení. 10/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-španělský snímek „Gnaw“ není nijak zásadním hororem, ale z mého pohledu je to velmi příjemně odvedená práce. I když je film celkem levný, což se dalo předpokládat, má zde scény, kde to není znát, a pokud už se kamera rozhodla, že něco ukáže, je to ukázáno v plné kráse a tvůrci se nemají za co stydět. Kdyby bylo podobných hororů více, žánr hned vypadá trochu snesitelněji. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších hororů co jsem měl možnost vidět. 3/4 filmu je o tom jak ženskou, která měla za bývalého policistu a týral ji něco v noci kouše a ona se toho nemůže zbavit, Pak se dozvíme, že je to démon Jedak (jebák by bylo výstižnější :-) ) , který se živí lidským tělem. To by až tak nevadilo, ale ten démon nevzbuzuje žádnou hrůzu (vypadá to jak mix mezi Crittters a Gremlins, ale daleko hůře trikově udělaný hold asi daly všechny prachy z rozpočtu na plat těm zhruba 8 hercům co se tam objevily). 5 procent za tu želvu, že přežila. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jennifer odišla od svojho exmanžela, aby začala odznova, no nejako sa jej nezadarilo. Privlastnila si totiž šperkovnicu po svojej nebohej novej susedke, a tá ukrýva malé tajomstvo, takže sa chuderka každé ráno prebúdza s novými krvavými uhryznutiami na tele. Je to horor, ktorý by som označil prívlastkom priemerný. Na blonďatú krásavicu sa totiž pozerá dobre, a tú zubatú príšerku taktiež nepokazili. Vlastne mi na tomto filme ani nič nevadilo. Akurát je dosť nevýrazný, málo napínavý a nedostatočne brutálny, takže si naňho divák o pár týždňov len sotva spomenie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka se přestěhuje do nového bytu a kromě dotěrného budoucího ex-manžela či existenčních problémů musí řešit ještě záhadné noční ataky, které se odehrávají výhradně ve spánku.Takové nic proti ničemu. Do hororu to má po většinu času sice daleko, ale na hlavní hrdinku se dobře dívá, celkově je to odehrané také slušně a i když je té omáčky okolo víc než je zdrávo, působí to celkem nenuceně. Šotek se v mezích možností docela povedl a finále nakonec také ušlo. Fajn průměr. 50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama