Reklama

Reklama

90 dní do svatby: Od samého začátku

(pořad)
  • Česko 90denní snoubenci: Od samého začátku (více)
Reality-TV
USA, 2017, 42 min

Účinkují:

Darcey Silva, Stacey Silva

Obsahy(1)

K čemu došlo před 90 dny, kdy se páry, které se seznámily přes internet, poprvé osobně setkaly? V tomto fascinujícím seriálu nahlédnete do zákulisí párů, které teprve stanuly na začátku cesty a vyrážejí do země svého vyvoleného. Aby mohli zažádat o potřebné vízum K-1, americká vláda požaduje minimálně 5týdenní vztah, který dokáže, že jsou skutečně párem. Co když ale jejich internetový románek nevydrží, až přijdou každodenní problémy? Rozvedená 42letá Darcey je přesvědčena, že ve 24letém Jessem z Amsterdamu nalezla svého vyvoleného. Po textování a video hovorech si Darcey vysnila ideální nový život. Paul neměl ve svém rodném městě Louisville v Kentucky štěstí v lásce, dokud se neseznámil s brazilskou kráskou Karine. Konečně našel odvahu, aby poprvé v životě opustil USA a setkal se s ní tváří v tvář. Vydrží jejich vztah nápor reality? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle "poddruh" reality show 90 Day Fiance s nazvem Before the 90 Days uz ma nekolik serii, chtelo by to tu asi aktualizovat... ale to je jedno, za sebe muzu napsat, ze jsem videl jen tu posledni - ctvrtou radu - a byla to sranda. Dokonce se tam mihla i Stepanka, holcina narozena v CR, ktera odcestuje do Australie poznat homolasku. Nakonec ji nepoznala, odjela s brekem domu a snad si priste rozmysli, co vlastne chce... ta jeji vyvolena byla uz od pohledu extrovertni divocina, zatimco Stepanka si na to jen hraje a ve skutecnosti je konzerva. Zbyly pary byly ale uprimne zajimavejsi (s vyjimkou asi dvou dalsich paru). V zaveru jeste TLC vykopne jeden par, protoze ten chlapek celi obvinenim z domaci nasili a s tim prece americka televize nemuze mit cokoliv spolecneho - trochu nefer vuci divakovi, ale tak to hold v uzkoprsy Americe chodi.. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zajímavé příběhy a ještě zajímavější zápletky. „Kameru za zadkem“ by mohl leckdo kritizovat, poněvadž hodně ovlivňuje dění na obrazovce a i chování hlavních „aktérů“. Jinak hromada očekávaných, ale i naprosto nečekaných situací. Krásná ukázka toho, jak mohou zbytečné tajnosti, kulturní nevzdělanost, či jiné neduhy hodně ovlivnit vývoj jinak nadějně vyhlížejících vztahů. Zvlášť, když člověk některou ze zemí zná a ví, jak to tam chodí, či co se sluší a naopak vůbec nesluší. Pro mě slušné zabavení na nejednu bezesnou noc. 85% ()

Reklama

Galerie (125)

Reklama

Reklama