Reklama

Reklama

The Elf

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick (Gabriel Miller) zdedil tesne pred Vianocami starý obchod. Keď si ho príde so snúbenicou Victoriou (Natassia Halabi) pozrieť, narazí na bábiku elfa v zapečatenej truhlici. Okrem nej je tam tiež zoznam členov jeho rodiny a text, ktorému nerozumie práve najlepšie. Keď to dočíta, zistí, že elf už v truhlici nie je. Aké je jeho prekvapenie, keď bábiku nájde u seba doma. A prekvapením nie je ešte zďaleka koniec... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina objaví v obchode s hračkami prekliatu bábiku, ktorá začne počas Vianoc postupne likvidovať členov jeho nemožnej rodinky. Úplný odpad to síce nebol, ale aj tak nevidím veľký zmysel púšťať sa do toho. Radšej si odporúčam zopakovať tohtoročného nepodareného Chuckyho, ktorý bol minimálne o triedu lepší ako tento zakrpatený, porcelánový, nestrašidelný elfík s miniatúrnou kudličkou. Vkuse si mrmlal popod nos niečo nezrozumiteľné, ale aby niekoho zmasakroval poriadne a krvavo, to by som chcel asi veľa. Herci priemerní, napätie či gore za nula bodov. Malé plus za hudbu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tož nevím co mám na to říct no ztráta času nemůžu protože takových filmu je fura tak radši nic. ()

Reklama

Smokey1468 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ani nemá cenu nějak komentovat. Ono, když se kouknete, co tenhle režisér točil za kvalitky předtím, není se zkrátka čemu divit. Přemýšlel jsem, že dam aspoň jednu hvězdu za tu hudbu a celkem pěknou herečku , ale ne. Dneska budu přísněj :D. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Elf“ navazuje na klasické filmy jako je „Dětská hra“, i modernější „Annabelle“ a bere si jako loutku vánočního skřítka. Nepřináší absolutně nic nového, ale popravdě, když jsem se na film „The Elf“ díval, měl jsem pocit, že nesleduji něco, co by bylo až tak špatné. Jasně, je to špatné, ale není to vyloženě odpudivé. Prostě špatný film, co jsem docela dobře strávil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama