Reklama

Reklama

Duše ďábla

(seriál)
  • Rusko Нечисть (více)
Dokumentární / Mysteriózní
Rusko, 2012, 16x45 min

Obsahy(1)

Proč byste se neměli dívat zaklínači do očí... Proč mohou čarodějnice létat na koštěti... A proč... Premiéra unikátního ruského seriálu, který odhaluje neuvěřitelné záhady. (Kino Svět)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tvorcom tohto lajna nemožno odpustiť vyprodukovanie tohto „diela“, hoci sú to Rusi a možno len vychlastali veľa vodky. Názvy častí ako čerti, víly, čarodejnice, morské panny sú ešte v poriadku, kým máte otvorenú veľkú knihu strašidelných rozprávok. Lenže už po minúte zistíte, že sa tu objavujú skutočne duševne nemocní jedinci, ktorí veria na Saxanu a Rumburaka a dokonca ich na vlastné oči, pravdepodobne pod vplyvom handry napustenej toluenom, aj videli. Odpad nedávam pretože sa tam ojedinele objavila i pravdivá informácia, napríklad, že na cintoríne sú pochovaní mŕtvi ľudia, že v Rusku je zima, a podobne. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Žiadny výskum, žiadne fakty, žiadne dôkazy, len špekulácie, fantazírovanie a rozprávky. Videl som len diel o Vlkodlakoch. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Nevím, co od toho někteří diváci očekávali? Já jsem tedy dostala co jsem chtěla - trošku strašidelné vyprávění na dobrou noc, co vám nezničí hezké sny. Navíc to bylo dobře zpracované a příběhy těch lidí mě zaujali. Všichni přece víme, že pohádky jsou nereálné, tak nevím proč by tohle měl brát někdo smrtelně vážně jako nějaký dokument, vždyť tvůrcům jde jen o jediné: zaujmout, stejně jako všechny pohádky. ()

Reklama

Reklama