Reklama

Reklama

České moře

(pořad)
Česko, 2017, 9x3 min

Obsahy(1)

Vynálezce Míra Čech se pouští do velkolepého projektu. Pro svoji milovanou ženu  a svůj národ staví tunel skrz planetu, aby přivedl do vnitrozemského státu Česká republika teplou mořskou vodu.  Jak to udělá, zatím neví. Jistý si je pouze tím, že bude průkopníkem. Takovou výpravu totiž nepodnikl ještě žádný z Čechů. Vlogument o strastiplné cestě do hlubin zeměkoule sledujte na internetové televizi Stream.cz  a držte Mírovi palce, nedělá to jenom pro sebe. Všichni se budete moct vykoupat v moři. V Čechách. (Stream.cz)

(více)

Recenze (38)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejdou hodnotit epizody, takže budu přidávat postupně. První díl je geniální hloupost, která člověka skvěle pobaví (aspoň mně se Míra do vkusu určitě trefil) - 5. Druhý díl je až na pár momentů průměrný - 2. Snad se to ale zvedne zpátky na kvality prvního dílu. 3/3, 4/3, 5/2, 6/3, 7/2, 8/3, 9/4. Obecně seriál jde dost dolů. Dokoukám ho i přes to. Epizody jsou kratičké a dívat se na to jakž takž dá. Celkově to vyšlo na 3 hvězdy, ale koukat se znovu nebudu. ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Zatím naprosto geniální zábava, která mi i přes stopáž jednotlivých dílů (jen tři minuty) poskytuje zábavu na někdy i desítky minut. Proč? Protože pročítám tuny komentářů pod videem a fascinovaně zírám na hlody lidí, kteří si myslí, že je tenhle humor realita a naprosto nejlepší jsou ti, co vykřikují cosi o podvodu, že to fakuje a snaží se obelhat český lid. I když je někdy trochu smutné, že mnohým visí za jménem jméno některé vysoké školy. Takže nakonec propadnu trudnomyslnosti. __ Snad bude v posledním díle nějaká slušná pointa, slušelo by se. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

První reakce: Wtf??? Druha reakce: Wt? Třetí reakce: :-) Čtvrtá reakce a další: Míro, na moře ti dlabu, ale bav nás roztomilým humorem. Proč ne? ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázat Čechy jako ňoumy, mimoně, demagogy, socky a nepraktické chytrolíny, to je ubohé a vůbec to není vtipné! Větší dno mediální tvorby jsem ještě neviděla a že už jsem toho viděla vážně dost. "Zjistil jsem, že si Češi málo věří", tak ode dneška si budete věřit ještě míň. Uděláme z vás zamindrákovaný ovce. Navíc se to nedá vydržet ani ty tři minuty kvůli těm intošskejm teoriím. Zjistila jsem, že ho ani neposlouchám a vypouštím, co říká. Záměrem bylo nejspíš akorát manipulovat s myslí diváků, vyvolávat v nich negativní emoce, podkopávat sebedůvěru a národní identitu. Je to útok na hodnotu lidí. Ještě, že jsme ve svobodné zemi, kde si každý může rozhodnout, zda bude věřit lžím, manipulacím a strachu nebo pravdě, lásce a sebedůvěře. PS Kdyby platilo, co se tady snažíte hlásat a shazovat (a schválně jste to zahnali do absurdity), tak by v ČR nebyl ani jediný úspěšný podnikatel! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Geniální wesandersonovská věc. Je mi strašně líto lidí, co to nepochopí. Plná palba už jenom za soundtrack a pohledy Novákové. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Strasna cyparna, je ale pravda, ze se divak obcas zasmeje. Verim tomu, ze par takovych Miru skutecne existuje. Produkce Streamu je celkem originalni a koukatelna. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tohle téma na seriál nebylo. Zázrak v podobě díry skrze celou planetu se nekonal, takže jsme X dílů přešlapovali na místě a kutali z bodu A do bodu A. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Absolutně debilní seriál, ale pokud se přenesete přes tu demenci, takto i pobaví. Škoda, že to Míra nezvládl, ale snad příště bude úspěšnější. ()

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

To je pokus o díru na dno českého humoru? Já si myslím, že nám zbývají poslední metry a pak se sem vyvalí to z druhé strany. Takže opatrnost! ()

Vesecký odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto imbecilní pitomost. Tomu se může smát jen obdivovatel takových bavičů jako je Pavlásek či autoři Na Stojáka. ()

DuanBerry 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdál být poměrně zajímavý nápad, i když plný nesmyslů. Proč však klást fantazii meze? Poslední díl a zčásti i ten předchozí to ale totálně zničil a proměnil ve výslednou sračku sraček. Za slibný začátek jedna hvězda. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Pochybuji, že to V. Moravec původně zamýšlel jako sociální experiment, ale podle komentářů k jednotlivým dílům by se dala napsat i studie. Každopádně jde o skvělou recesi, milou a naivní. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopila bych parodii na cestu do Středu země, kde by hlavní protagonista neměl roli malého českého debila, ale spíše nadšeného vizionáře a snílka. Pak by toto téma mohlo býti zábavné i úsměvné. Takto celý počin zůstává jen velkou trapností, která viděna očima cizince (vyzkoušeno a přeloženo) působí, že jsme vážně ještě větší paka než Amíci. A to je co říct. Za mne odpad, ostatně Stream.cz jde pomalu a jistě ke dnu jako celek. Dříve tolik dobrých počinů, teď jedna hovadina za druhou. ()

Luk Skywalker odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, nevtipné a nudné. Nepochopil jsem záměr tvůrců, neboť z lidí trpící retardací se nemá dělat sranda a pokud to myslí vážně, tak je to ještě horší a ani jako recese to nefunguje, takže odpad! ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna ze sraček na streamu. Nejvíce pobaví komentáře lidí co nechápou pokus o satiru :-D Já osobně neměl žaludek koukat na to dýl jak 3 sekundy, ale ty komentáře pod tímhle dílem jsou daleko zábavnější. ()

Reklama

Reklama