Reklama

Reklama

České moře

(pořad)
Česko, 2017, 9x3 min

Obsahy(1)

Vynálezce Míra Čech se pouští do velkolepého projektu. Pro svoji milovanou ženu  a svůj národ staví tunel skrz planetu, aby přivedl do vnitrozemského státu Česká republika teplou mořskou vodu.  Jak to udělá, zatím neví. Jistý si je pouze tím, že bude průkopníkem. Takovou výpravu totiž nepodnikl ještě žádný z Čechů. Vlogument o strastiplné cestě do hlubin zeměkoule sledujte na internetové televizi Stream.cz  a držte Mírovi palce, nedělá to jenom pro sebe. Všichni se budete moct vykoupat v moři. V Čechách. (Stream.cz)

(více)

Recenze (38)

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Zatím naprosto geniální zábava, která mi i přes stopáž jednotlivých dílů (jen tři minuty) poskytuje zábavu na někdy i desítky minut. Proč? Protože pročítám tuny komentářů pod videem a fascinovaně zírám na hlody lidí, kteří si myslí, že je tenhle humor realita a naprosto nejlepší jsou ti, co vykřikují cosi o podvodu, že to fakuje a snaží se obelhat český lid. I když je někdy trochu smutné, že mnohým visí za jménem jméno některé vysoké školy. Takže nakonec propadnu trudnomyslnosti. __ Snad bude v posledním díle nějaká slušná pointa, slušelo by se. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Slušný rozjezd (u třetího dílu jsem se smál opravdu nahlas), ale postupně to bohužel (i přes ještě několik světlých momentů) ztratilo šťávu. Celkově lehce nadprůměrný satirický počin, s dobrou, ale lehce nedotaženou myšlenkou. P.S.: Komentáře pod jednotlivými díly na Streamu jsou neuvěřitelné - zejména pak množství lidí, kteří se vší vážností projevují své rozhořčení, že co to je za nesmysl a podvod, a podávají "vědecká" vysvětlení, proč se to Mírovi nemůže podařit. Pevně věřím a doufám, že mnozí z nich jen trollí, ale i tak se nemůžu ubránit dojmu, že velká část populace už dnes nepozná vtip, pokud u něj nezazní v pozadí nahraný smích a "pointa" není založená na samoúčelných vulgarismech. Což je dost smutné... ()

Reklama

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázat Čechy jako ňoumy, mimoně, demagogy, socky a nepraktické chytrolíny, to je ubohé a vůbec to není vtipné! Větší dno mediální tvorby jsem ještě neviděla a že už jsem toho viděla vážně dost. "Zjistil jsem, že si Češi málo věří", tak ode dneška si budete věřit ještě míň. Uděláme z vás zamindrákovaný ovce. Navíc se to nedá vydržet ani ty tři minuty kvůli těm intošskejm teoriím. Zjistila jsem, že ho ani neposlouchám a vypouštím, co říká. Záměrem bylo nejspíš akorát manipulovat s myslí diváků, vyvolávat v nich negativní emoce, podkopávat sebedůvěru a národní identitu. Je to útok na hodnotu lidí. Ještě, že jsme ve svobodné zemi, kde si každý může rozhodnout, zda bude věřit lžím, manipulacím a strachu nebo pravdě, lásce a sebedůvěře. PS Kdyby platilo, co se tady snažíte hlásat a shazovat (a schválně jste to zahnali do absurdity), tak by v ČR nebyl ani jediný úspěšný podnikatel! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Ani kdyby to bylo prezentováno jako komedie, tak by to nedopadlo lépe. Proč? Tak si pojďme probrat nesporné klady tohoto majstrštyku. Rozhodně jedním z největších kladů je stopáž. Každá televize sní o tříminutovém pořadu, protože každé tři minuty může diváka obšťastnit reklamou. Další výborná vlastnost je, že to je pořad i pro ty naše spoluobčany, kteří mají problém pochytit myšlenku. Krom toho, že zde žádná (a už vůbec originální) není, tak kadence monologu směle přeplácne i obsahovou prázdnotu moderních takydokumentů. Zdravíme History channel. No a samozřejmě musím také vyzdvihnout fakt, že reklamy na Streamu propagující tenhle pořad zaplácly v mém životě nejspíš víc času, než celá dosavadní stopáž. To se samozřejmě změní, konec konců náš hrdina bude kopat deset let, nebo tak něco. A pokud máte opravdu štěstí, tak reklama (někdy i dvě) před dílem je dokonce skoro tak dlouhá a inteligentní, jako díl samotný. Já vím, že už jsem to psal, ale ZLATEJ CRAZY BUILDER! ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale komické. Poznávají se v tom všichni ti "lidé z ulice", kteří na kameru žvaní neskutečné pitomosti a vyjadřují se ke všemu? Možná, že by se mezi nimi našlo i hafo zdejších rádoby intelektuálních recenzentů, jejich komentáře jsou stejně hloupé a naivní jako Mírův záměr, až nato, že oni to myslí naprosto, ale naprosto vážně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama