Reklama

Reklama

Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na důležitý souboj v ringu. Čeká ho silný soupeř, jehož jméno se navíc spojuje s dávným neštěstím v jeho rodině, a blížící se zápas bude proto nejen náročný, ale i velmi osobní. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po svém boku se Adonis pokusí naplnit dávný odkaz a získat odpověď na otázku, za co se vyplatí bojovat. Creed II je filmem o návratu, který oživí vzpomínky a znovu připomene, co dělá šampióna šampiónem. Poselství zní jasně - nezáleží na tom, jak daleko ve svém životě dojdeš, tvá minulost a tvá rodina bude vždy s tebou. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Na to sere pes aky je herec kokot v sukromi, nie? Myslel som, ze aj ty to beries rozumne.

Je to fakt vydareny diel. Hlavne ak mas rad obrovskeho Lundgrena, tak si film uzijes.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Co jsem viděl to vemeno v hlavní roli, jak blábolí na nějaký slezině BLM, ani nemám chuť si to pustit.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Preco sa to nevola aspon Rocky: Nová krev 2? Z tych vasich CZ nazvov sa jeden môze zblaznit. Ked pozriem do programu, tak nemam najmensiu sancu co za film ide v TV. Ach jaj.

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

SONITA

Jsem Slyovec,obrovský Rockyovec, ale ty na to tedy nekoukej. J to trochu dvojka, trochu trojka, trochu čtyřka od každého kousek

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Co to meleš za kraviny? Drago tady byl za ještě větší čuráka než předtím! 

Laskavý na svého syna? Co přesně udělal ve filmu tak laskavého pro svého syna? BX

Ty něco bereš nebo jsi se prostě rozhodl že ty sračky co se ti honí hlavou budeš plodit sem aby jsi nasral víc lidí než obvykle? BXXXX 

Té jsi mě vážně nasral!!!

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Proto to zdůrazňují. 

Jednička byla dobrá.. 2 byla fakt hrozná. 

Drátová rodina jeho výraz k synovy... Čekal jsem od toho víc. 

Né že si Drago poveze domů ještě větší hambu než si odnesl ve 4 ? 

V tomhle případě mě Adonisova rodina fakt nezajímala... Jako že dvojka poslala téma boxu doslova k ledu. 

Finální střetnutí tam bylo jen proto... Že je to film o boxu a né o rodině. -_-

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

SONITA

Já si užívám filmy. Postavy v nich , příběh a emoce. Politiku do toho nepletu. Z pojeti Dragovců bys mohla být překvapená.

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Veď práve preto som bola zvedavá na objektívny názor na Creed II aby som vedela či má čaká to isté fňukanie ako v prvej časti. Ale inštinkt mi hovorí že Creed II asi naozaj nebude nič pre mňa.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lacike

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak pokiaľ by sa Dragovci vo svojej samostatnej solovke nesťažovali na celý svet ako ten ufňukaný černoško Creed tak by som si ich film kľudne aj pozrela. Ja proste nemôžem tomu Adonisovi fandiť lebo on mi je taký protivný. Do frasa chápem že vyrastať bez otca je smutné ale zas na druhej strane akonáhle si ho Apolova vdova vzala pod krídla verím že bol zabezpečený na celý život. Ale samozrejme prečo by mal žiť pokojný a usporiadaný život keď radšej môže depkovať na ulici a vybíjať si krivdu v ringu ? Hlavne nech to vizerá Cool a nech to chytí čiernych za srdce. PÓZERSTVO dámy a páni ! Nič iné než číre PÓZERSTVO ! Rocky keď išiel do ringu tak to aspoň vedel nejako normálne odôvodniť a mal v sebe pokoru. Ale chápem že toto je Creedova krv takže preto tá horúca hlava. Ale Rockyho štýl je mi proste sympatickejší. Nechápte ma zle tu neide o farbu pleti mne proste vadí to Adonisove správanie. Proste samé fňukanie potom machrovanie a potom zase fňukanie. Stále iba dookola JA JA JA Černoško mám najhorší život na svete a všetci mi niečo dlhujete. Už ma to unavuje.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel SONITA smazal svůj příspěvek.

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Tak ono problém je v tom že Rocky IV nepatrí veľmi medzi moje obľúbené časti takže ani Dragova rodina pre mňa nebude vhodným lákadlom. Vysvetlím ale prečo. Rocky a Rocky II sú moje obľúbené filmy. Rocky III už začína pomaličky preberať prvky klasických 80-kových bitkárskych akčňákoch ale ešte stále je to Rocky boxérska dráma. No a potom nám tu prišla Rocky IV ktorá bola klasický americký propagandistický film z konca studenej vojny o zlých rusoch a dobrých američanoch. A práve toto ma odrádza že na 99% som si istá že dostanem kopírku Rocky IV akurát teraz tu máme hlavného hrdinu dobrého američana a samozrejme černocha ktorý mal veľmi ťažký život. A za jeho krivdu môže samozrejme beloch ktorý je zároveň rus a tak teda môžeme krásne zabrnkať na city nielen afroameričanom ale aj samotným bielym američanom nakoľko počítam s tým že Matička RUS + Putin je v USA stále BUBUBU.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Lefty86

Uživatel SONITA smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Drago sice ve čtyřce byl hajzl, ale byl to Rocky kdo udělal osudovou chybu. A tady v tomhle filmu je vidět, že Drago je jiný než před tím, zmoudřel a je pokornější a svého syna má rád. Takže nedopustil, aby se mu stalo to samé co potkalo Apolla. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Prometheus69

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

SONITA

Patřím do tábora Slyovců, ale pokud se ti nelíbila jednička , tak do dvojky se vyplatí jít jen kvůli lince Dragovců, která je vynikající. Jiný důvod, tedy jak opakuji, pokud se ti první díl nelíbil, není. :-)

na příspěvěk reagoval SONITA, SONITA

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Mohol by mi niekto z vás stručne a hlavne objektívne ohodnotiť tento film aby som vedela či po sklamaní z prvého Creeda má vôbec zmysel dať druhej časti šancu ? Niekto z vás kto nepatrí medzi SLY-ho skalných fanušikov ale zas na druhej strane ani hejterov. Proste čistá objektivita. Lebo ak sa mám zase dívať vyše 2 hodiny na to ako chudáčik černoško plače nad celým svetom tak chcem aby ma niekto od toho ušetril. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Související novinky

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Studio United Artists znovu ožívá

Studio United Artists znovu ožívá

06.02.2019

Sto let poté, co legendární tvůrci D. W. Griffith, Mary Pickford, Charlie Chaplin a Douglas Fairbanks založili první distribuční a produkční společnost na podporu nezávislých filmových umělců, studio… (více)

Reklama

Reklama