Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Toto jako prosím bylo co??? Nějak pořád nejsem ochotem uvěřit, že pod tímto nesmyslem je podepsaná Andrea Sedláčková nejen jako režisérka, ale i spoluatorka scénáře... Vidím, že naprostým nesledováním podobných "úchvatných" soutěží zcela o nic nepřicházím. Tento typ "tance" a "hudby" mě fakt nebere, myslel jsem, že jednu hvězdičku dám třeba aspoň za Judit Bárdos nebo Ivanu Chýlkovou, obě mi tu ale nějako neseděly (čti vnímal jsem je jako jednu větší krávu než druhou), o úrovni (dost nesmyslného, slovensky ještě rozumím) českého dabingu radši pomlčím, no a těch pár záběrů štítů Tater v pozadí jakési slovenské řitě (Svit jsem si fakt musel najít) to fakt nezachránilo. Jo a prosím..... ten buzerant/choreograf v kozačkách na jehlách, to bylo jako co za živočišný druh?!? ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

První, co do očí bylo bijící, že rodiče Budyho dá měli led tv, ale koukali na přenosy na staré tv, stejně tak zbytek lidí koukali na starých tv.V době plazem, LCD, led tv na Slovensku nemají nové tv? Dabing to ani tak nezabil jak většina píše, mě to s ním bavilo, ale díky němu jsem poznal, že se příběh odehrává na Slovensku a že jsou to Slováci, tak jsem to zjistil až při 1 vystoupení hlavních hrdinů v soutěži.Takže cca po 45 minutách. Špatný překlad nejspíš. Navíc když Slováci mluví krásně český, s krásným ř, to jaksi není ono. A co mě dostalo, proč většinu postav nadabovali a Jankoviče a toho porotce nechali mluvit slovenský? Jaký to mělo význam?Bylo to moc prvoplánové, ale dívat se na to dá.Taneční výkony byly super, herecky to bylo zvládnuté, dobře to ukázalo, jak takové soutěže fungují, sám znám takový případy.Ale postavy mohli být víc rozehrané, údajně na Slovensku šla verze, která nebyla okleštěná, nevím, jaká byla ta, ale české dávám 35% ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s milosrdnou metráží. Opsat hloupé americké taneční romance typu Let’s Dance nemůže být žádná věda, zato opsat je do podoby ještě hloupější než originál, to už si žádá opravdu svébytný druh talentu. Monotónní hudba vyvolává migrénu, ale tanečníci jsou výborní. Historka sice přesně sleduje americký vzor, tedy dorostenecké putování za taneční slávou proložené milostnými trampotami, ale ve dvou dalších obvyklých rovinách, sociální a mediální, se Backstage dostává až za hranu bezděčné parodie. Taneční parta ze zapadlého slovenského podhůří zastoupí naráz chudobu, nezaměstnanost, drogy, romskou otázku, vzdor vůči zazobanému otci „privatizérovi“, úděl sirotka, dětský domov a nakonec i dojemný vzkaz z vězení s náznakem motivu v duchu hnutí MeToo, kdy postavy na plátně slzí a kino propuká v smích. Výchovný dovětek ze Spojených států už jen přilije poslední hořkou kapku do melodramatické břečky.Totéž platí pro šablonu showbyznysu, kde cyničtí televizní magnáti, bulvární média a lačná reklama manipulují bezelstnými dětmi. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slovensko-český film který kříží taneční film typu Lets dance! a pořady Československo hledá talent má pár pozitiv: 1) originální námět v našem prostoru, 2) pozitivní energie 2) Mária Havranová . Film o partě životních outsiderů, kteří chtějí vyhrát tv taneční soutěž neurazí, neuškodí, ale že by nějak vtáhl do děje, který skoro není ( scénář opravdu jak od děcka ), se říct nedá. Hodnocení sráží následující: 1) námět okoukaný a aktuální tak před deseti lety 2) jestliže to nemá děj, mělo být těžiště v tanečních číslech, ale ty jsou tady spíše průměrné a nasnímané dost neatraktivně ( průměrné vystoupení v ČS má talent je desetkrát oku lahodnější ) 3) moje heslo, že pokud je děj o ničem, měl režisér aspoň nasadit roztomilá zvířátka, nebo svlíknout Marii Havranovou do naha, se nenaplnilo. Zvířátka žádná a Maria šla jen do nahoře bez zády ke kameře 4) největší vražda tohoto filmu se jmenuje DABING - nadabovat do češtiny partu Slováků, kteří hrajou Slováky - sorry ale přijde mi to jako dělat z českých diváků nesvéprávné debily. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se na Slovensku ve městech Svit a Bratislava, a v Česku se natáčelo v Praze. (Varan)
  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • „Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná, hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ říká režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama