Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (95)

rasttea 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, mě to bavilo a to nejsem věková cílovka. Konečně to rozbilo ty neustálé kriminálky a babovřeskoviny. Taneční choreografie dobrý, herecky byli tanečníci taky přirození, hudba svižná, vůbec mi nevadila dějová klišé. Stejně jsem chtěla vědět, jak se s patáliemi postavy poperou. Náhodou scénář měl švih. Jediné, co mě snad iritovalo, byl plechový dabing. Proboha už tu slovenštinu nepředabovávejte. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tanečně v našich československých končinách nevídaná laciná podívaná plná pozitivní energie, pokud jste divákem, který si nestranně dokáže užívat pohledu na propracované choreografie, třebaže nejste, obdobně jako já, fanouškem hip-hopu. Nebudu nikterak tvrdit, že by si film zasloužil lepší pozornost nebo dokonce vyšší hodnocení, je trefně přihlouplý vůči tématu, které zobrazuje. Pokud je v něčem ale skutečně pravdivý, lze mluvit o trpké reklamě na zhýralost zdejšího šoubyznisu a všech nechutných vodítek, za které je třeba tahat, aby se na veřejnost prosadil i ten nejhloupější nápad. Body hore za taneční kreace a za půvabnou Máriu Havranovou. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ne. Cecky Havranovej v šiestej minúte a Sugarbabes vo finále. Inak nič. Bol to zámer alebo náhoda, že všetky ostatné crew mali lepšie hudby? Film o mladých pre mladých bez nadávok? Finálovú chorošku im robí tak teplý buzerant, že mi roztopil maslo v chladničke? Herectvo, alebo skôr neherectvo tanečníkov mi z minúty na minútu išlo viac a viac na nervy. Celé to možno pekne rozdeliť do troch sekcií. Úvod, kde sú samoúčelné tanečky na naťahovanie času a akože zoznamovanie sa s crew, stred, kde to režisérka totálne posrala a ich vzťahovky, odchody, príchody, plače a rodinné drámy ma absolútne nezaujímali a záver, ktorý bol jak cez kopirák z amíckych dance filmov. Ne. Druhá rovina filmu je práve ten backstage, ktorý pekne, aj keď nie úplne, ukazuje tú žumpu a zákulisie týchto showiek. Čím väčšia rodinná dráma a zlé sociálne pomery, tým lepšie. A aj preto to nepozerávam. Showbiz žiaľ presne takto funguje a to je smutné. Jdu blejt velebnosti. Čo sa obsadenia hereckej časti týka, to bolo celkom fajn. Havranovej za slobodna táto pozička sedela a Luknár presne vystihol toho hajzlíka, akým mal byť. Takže len za cecky ( a miestami veľmi fajn kameru a strih ) a snahu ukázať backstage 2 z 5 ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Potěší Chýlková, Luknár a Hádek, prostředí Svitu je fajn, Garand v soundtracku je plus. Jinak ploché, neherecké, Discopříběh pro dnešní generaci. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Filmu by prospělo kdyby měl minimálně o 20 minut delší jelikož y se tam mohly pořešit některé věci co se zde jen načrtnou nicméně jinak nemám moc co vytknout. Hudba je hodně povedená a i taneční čísla. Naopak některé dialogy váznou i scénář vázne (pokud jsem to pochopil dobře vítěze určí porota takže k čemu je těm lidem hlasovat, aby se někdo dostal do finále, když ve finále to je stejně jedno a záleží na hlasech 3 lidí, kteří navíc mají pokyn odjinud). Dále pak si myslím, že větší senzace než to, že jakýsi chlápek spí s jinou ženskou by bylo to, že někdo jiný mluví a dělá, že ne. Jinak ta postava je tam úplně zbytečná a kdyby tam nebyla nic se nestane. 60 procent za film 20 přihazuji za to, že je to z českých filmů nadprůměr. P.s, některé věci, které jsou zde nedořešené 1. na začátku vyhrají ten battle jen díky tomu, že se jich soupeř dotkl což moc o jejich talentu nevypovídá 2. skupina, která vypadne v 1 kole té soutěže se dostane díky divoké kartě až do finále (do té doby o nich nikdo neslyší) a nikoho to nepřekvapuje? 3. při reportážích o účastnících soutěže řeknou 2 romové, že nedělají a pobírají sociální dávky a vyhovuje jim to a pak se diví, že to proti nim použijí, když to sami o sobě řekli v televizi to samé ta holka s tím děcákem sama se tím pochlubí a pak se diví, že to někdo ví 4. pokud jsou teda ty kamery a kameramani všude jak to, že nepoznají , že nějaký maník mluví a předstírá, že ne zvláště, když to minimálně ve 2 scénách dělá na veřejném místě s velkým výskytem lidí 5. pokud ji ten samý maník chtěl sbalit a pak se to prokecalo proč byl z toho špatný a ožral se místo toho, aby se ji pokusil získat hlavně, že celou dobu valil sračky jak ji miluje. 6 kde braly ty kostýmy, když sami říkaly, že nemají prachy a jediný co měl prachatého otce od něj nedostal ani vindru 7. ´´ náročnou,, choreografii co se učí týden se naučí jeden maník pouze za několik dnů 8. na co tam potřebují jakéhosi choreografa ještě navíc homosexuála s botama v podpatcích , když si doteď choreografii dělaly sami ()

Karin.Kiss 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná a nezaujímavá snaha o patetické, sentimentálne rozprávanie o tanečníkoch a ich vášni, ktoré sme videli v amerických béčkových produkciách. Tie ale mali aspoň dobrú choreografiu. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že to bude fany gylty pležr, mén. Backstage má výhodu v tom, že působí skromně, Není to klasický kalkul jako jiné české komedie poslední doby. Na tvorbě se očividně podíleli lidé, co chtěli natočit něco dobrého. Že výsledek působí, jak kdyby jej natočili puberťáci sjíždějící americké taneční filmy, je pro filmového fanouška jen dobře. Kombinace trapných anglických hlášek, špatných neherců, technicky špatného a vůbec celkově nesmyslného českého dabingu, rádoby objevného příběhu s klišé zvraty, to vše prakticky bez nadhledu. Jako nechtěná komedie Backstage funguje. Není to frustrující sračka, dobře jsem se bavil. A abych jen neshazoval, místy to má překvapivě dobrou kamerou. 40% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Film jsem dokoukal jen díky (kvůli) Svitovským exteriérům, které mě jako obyvatele Zlína opravdu nemohou nechat netečným. Ovšem příběh a hlavně herecké výkony jsou úplně mimo mísu. Tedy, já jsem ta mísa... Tanečně to asi má nějakou hodnotu, ale není to něco co by mě bralo. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka tvůrčího amatérismu. Tento film se zpočátku snaží a prvních 15 minut se dá uvažovat v milosrdné toleranci i o čtyř hvězdičkovém CZ dance hip hop crew movie, pak to ale režisérka zmatlá do kýče a diletantství na nejnižší úrovni filmového řemesla. Inu Diskopříběhu 21. století se nedočkáme. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Slováci sa idú s mizerným rozpočtom hrať na Ameriku a napodobniť svetový úspech Lets Dance. Paradoxne chalani a baby vo filme vedia niekedy tancovať lepšie ako ich americké alter egá. Príbeh je ale márny. Luknár je asi najmárnejší pseudo-záporák akého som v slovenskej produkcií do dnešného dňa videl. Koniec ,ktorý má mať silný morálny odkaz a ponaučenie a teda nekončí Happy Endom je síce chvályhodný ale nakoľko to celé nebolo vygradované pôsobil ako záchranné lano rýchlo sa potápajúcej lode s názvom BACKSTAGE. 15% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Nádech, výdech..mnozí tu píšou, že by filmu prospěla delší stopáž, nebo nedabování slovenských "herců" do českého jazyka, nebo že to postrádalo, cituji "US fílin´". Já tvrdím, že všechny tyto neduhy bych odstranil tak, že bych podobnou hovadinu vůbec netočil. Je zajímavé, jak pokaždé, když se objeví nějaké podobné monstrum, prsí se hned nápisem jakožto "první svého druhu". Tohle je prosím pěkně čím první? Mírou idiocie?(a to jsem viděl jenom trailer, který by podle místních cristovaofilů ještě jůes fílin´ měl obsahovat narozdíl od filmu jako takového), nebo možná právě zakomponováním největšího břídila a prznitele jazyka českého. Pak se má společnost divit, že ze škol vylézají taková individua bez špetky nadhledu a inteligence, když si celé dny na svých smartfounech pouštějí jeho žvatlavou anglo-češtinu a pak tak hlavně mluví..."pojďme mu bezmezně fandit a uctívat ho, i když nevíme proč", řekla si jednoho dne všechna telata a od té doby žijí na youtube šťastně až dodnes... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mladý, krásný, šikovný lidi, supr muzika, báječný choreografie, nádherný exteriéry a ve výsledku to na mě působilo naprosto sterilně a chladně. To je svým způsobem taky umění... Skoro bych si myslel, že to mohlo být o kameře a nevhodném svícení, ale asi jim to drhlo tak nějak celkově. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mám rád, hlavně sérii Let's Dance a StreetDance. Tančit neumím, takže obdivuju ty lidi, jak umí ohýbat a nakrucovat s těli. K tomu vždy potěší pohled na nějakou pěknou slečnu a poslech soundtracku. U Backstage je ten název správný, neboť hodně děje se věnuje právě tomu, co se děje v zákulisí pořadu, kde se má tančit a jednotlivé tance jsou spíše naznačené, takže si moc tanečních vystoupení neužijeme. Těch pár ujde, ale nejzábavnější byly ty v továrně a při uklízení. Hudba mě taky nijak neoslovila. Když chyběl tanec a i hudba, který by mě bavily, tak jsme se zaměřil na příběh a herecké výkony a to taky žádná sláva. Film jako takový nebyl zas tak špatný, bohužel jsem čekal trochu víc a klidně bych si dal i pokračování, jen víc toho tance. 40% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slovensko-český film který kříží taneční film typu Lets dance! a pořady Československo hledá talent má pár pozitiv: 1) originální námět v našem prostoru, 2) pozitivní energie 2) Mária Havranová . Film o partě životních outsiderů, kteří chtějí vyhrát tv taneční soutěž neurazí, neuškodí, ale že by nějak vtáhl do děje, který skoro není ( scénář opravdu jak od děcka ), se říct nedá. Hodnocení sráží následující: 1) námět okoukaný a aktuální tak před deseti lety 2) jestliže to nemá děj, mělo být těžiště v tanečních číslech, ale ty jsou tady spíše průměrné a nasnímané dost neatraktivně ( průměrné vystoupení v ČS má talent je desetkrát oku lahodnější ) 3) moje heslo, že pokud je děj o ničem, měl režisér aspoň nasadit roztomilá zvířátka, nebo svlíknout Marii Havranovou do naha, se nenaplnilo. Zvířátka žádná a Maria šla jen do nahoře bez zády ke kameře 4) největší vražda tohoto filmu se jmenuje DABING - nadabovat do češtiny partu Slováků, kteří hrajou Slováky - sorry ale přijde mi to jako dělat z českých diváků nesvéprávné debily. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Absolútne, na zhliadnutie, nepotrebná vec. Bol som varovaný, neposlúchol som a neušetril si 90 minút života. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Krásné dívky (bez výjimky), kluci od pohledu sympaťáci, záběry na Tatry a Prahu potěšující. Tance se mi celkem líbily, hudba jakž takž také. Scénář děsivý, dialogy zoufalé, k tomu jsem měl smůlu na verzi s českým dabingem - koho to napadlo, dabovat slovenské herce do češtiny? Proboha! ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda! Ta jedna hvězdička je za nějaký ty taneční kreace a za občasnou téměř dobrou hudbu, jinak příšerný střih, příšerný příběh a přímo otřesný předabování herců, katastrofa, ještě že to bylo tak krátký... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vau, takhle se dělá díra do světa……….ne, sranda……..tohle opravdu ne. Proč se podobné pokusy vůbec točí? Není lepší investované peníze dát na záchranu Pandy velké? Rádoby děsně cool taneček v kombinaci s dalším odpadem naší kultury, talentovou soutěží. Do toho samozřejmě láska, rodiče, zrada a tohle a tohle a tohle….všechny „originální“ zápletky sepsané sedmiletou prvňačkou během velké přestávky. Cristovao s Hádkem, vy si neumíte vydělat na svačinu nějak jinak? Tohle by snad bylo pod úroveň i pro Martina Dejdara. Paní Sedláčková, chytněte se za ruce s Dušanem Rapošem a běžte se podívat do kina, jak má vypadat film….tohle hraničí s ostudou. ()

Reklama

Reklama