Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kdyby ještě pořád náhodou někomu nedošlo, jak to v podobných soutěžích chodí... 1) Budiž. Sedláčková a spol. dokáží udělat biják jako Amíci - o to šlo, ne? Ovšem klišé na klišé, strojené hloupé dialogy a poloamatérské herecké výkony moc radosti nedodají._____ 2) Před dvaceti lety by to byl trhák, před deseti dobré, ale dnes?_____ 3) Ve filmu vystupuje řada postaviček tohoto pozlátkového světa - 33letý Filip Jankovič (televizní choreograf, který je, jak to tak říci, převelice gay), 31letý Ben Cristovao (porotce) a další. Ivana Chýlková, Kryštov Hádek či Roman Luknár fungují jen jako stážisté._____ 4) Nechápu potřebu českého dabingu._____ 5) 28letý tanečník ze skupiny The Pastels a zřejmý neherec Trnavan Martin Rakický alias Tony Porucha (hlavní mužská taneční role - Buddy) je pěkný kluk._____ 6) Jednu hvězdičku za pár pěkných kluků a druhou jako pokání, protože taky občas čtu bulvár._____ 7) Výstižný koment: -bad-md-wolf-*, herr_carter (nehodnotil). ()

Selixinho odpad!

všechny recenze uživatele

Trash. Tohle je jedna z těch situací, kdy videoklip k úvodní písni "Padám" je mnohem poutavější podívaná, než samostatný film. Amatérské herecké výkony i když bylo z čeho čerpat. Primitivní zápletka, prakticky neexistující scénář. Vždyť tohle nemůže bavit ani ty kluky a holky, co se tanci opravdu věnují. Hrůza, nikdy víc. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, mě to bavilo a to nejsem věková cílovka. Konečně to rozbilo ty neustálé kriminálky a babovřeskoviny. Taneční choreografie dobrý, herecky byli tanečníci taky přirození, hudba svižná, vůbec mi nevadila dějová klišé. Stejně jsem chtěla vědět, jak se s patáliemi postavy poperou. Náhodou scénář měl švih. Jediné, co mě snad iritovalo, byl plechový dabing. Proboha už tu slovenštinu nepředabovávejte. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Free, cool, crew. Drsní hoši, hbité spoře oděné dívky. Nějaký ten dějový kotrmelec, nějaký ten darebák v zákulisí, nějaká ta láska. A hlavně epická taneční čísla. Tak nějak všechno bychom plnili, ovšem u zbytku opisujeme velmi zoufale a na zahraniční vzory jednoduše nemáme. Což je s ohledem na jejich kvalitu o dost větší průšvih, než by se mohlo zdát. Není to úplná katastrofa, ale jednotlivá čísla (ač jsou vesměs povedená) jsou v podstatě jen atrakcí a nějaké pevné dějové švy okolo jsou potřeba. Jenže ty chybí. Zatímco většina členů skupiny plošší být snad už ani nemůže, my si všímáme hlavně tanečnice Mary, která vyrostla v dětském domově a nyní našla oporu v lídru skupiny Buddym. Jenže Buddy je trochu hajzlík, takže ona začíná mít blíž k outsiderovi Hugovi. Samotná soutěž, do které se skupina přihlásí, je navíc zmanipulovaná a prahnoucí výhradně po divácké sledovanosti, takže zelenou mají hlavně intriky a vytahování špíny na jednotlivé členy. A tady zatraceně selháváme. A zatímco dramaturgyně soutěže netuší, co mají za lubem producent a režisér, skutečný dramaturg u filmu chyběl asi úplně. Leccos na sebe totiž nenavazuje, nedává smysl. Zápletka je chatrná, zbyla jen melodramatická všednost a prázdnota. Průšvihem je pak i český dabing, který tahá za uši, a holt máme potřebu z našich východních sousedů dělat ještě víc nevěrohodné postavy. Režisérka Andrea Sedláčková má tři nominace na Českého lva, za tohle by ovšem zasloužila lehce přes prsty. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ne. Cecky Havranovej v šiestej minúte a Sugarbabes vo finále. Inak nič. Bol to zámer alebo náhoda, že všetky ostatné crew mali lepšie hudby? Film o mladých pre mladých bez nadávok? Finálovú chorošku im robí tak teplý buzerant, že mi roztopil maslo v chladničke? Herectvo, alebo skôr neherectvo tanečníkov mi z minúty na minútu išlo viac a viac na nervy. Celé to možno pekne rozdeliť do troch sekcií. Úvod, kde sú samoúčelné tanečky na naťahovanie času a akože zoznamovanie sa s crew, stred, kde to režisérka totálne posrala a ich vzťahovky, odchody, príchody, plače a rodinné drámy ma absolútne nezaujímali a záver, ktorý bol jak cez kopirák z amíckych dance filmov. Ne. Druhá rovina filmu je práve ten backstage, ktorý pekne, aj keď nie úplne, ukazuje tú žumpu a zákulisie týchto showiek. Čím väčšia rodinná dráma a zlé sociálne pomery, tým lepšie. A aj preto to nepozerávam. Showbiz žiaľ presne takto funguje a to je smutné. Jdu blejt velebnosti. Čo sa obsadenia hereckej časti týka, to bolo celkom fajn. Havranovej za slobodna táto pozička sedela a Luknár presne vystihol toho hajzlíka, akým mal byť. Takže len za cecky ( a miestami veľmi fajn kameru a strih ) a snahu ukázať backstage 2 z 5 ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)
  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama