Reklama

Reklama

French (Scott Adkins) je majitelem malé boxerské školy. Jenže se svoji finanční situací nemůže utáhnout nájem, a tak musí vzít nějakou "bokovku". Od kamaráda Alexe (Michael Paré) dostane tip na práci pro velkého Tommyho (Vladimir Kulich). Ten si ho proklepne a hned mu přidělí Sueho (Louis Mandylor) za parťáka. Jejich první úkoly jsou naprosto jasné. Dle seznamu všechny upozornit, že ještě nezaplatili svůj dluh. Ale na tenhle druh "práce" potřebujete opravdu tuhý kořínek! (Rodriguez)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Německá MP 40 zobrazená ve filmu je automatická pistole na náboj 9×19 mm Parabellum. Byla vyvinuta v nacistickém Německu a během druhé světové války ji hojně používaly mocnosti Osy. (Johnny.ARN)
  • Když si Sue (Louis Mandylor) vezme plakát k filmu, French (Scott Adkins) si z něj dělá legraci, že si kdysi hrál na nindžu. Scott Adkins hrál ninju ve dvou předchozích filmech. (Johnny.ARN)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Barbosa's Thug #6. (Rominator)

Reklama

Reklama