Reklama

Reklama

Vězni hororu

(pořad)
  • Velká Británie Release the Hounds
Soutěžní / Reality-TV
Velká Británie, 2013, 22x48 min

Účinkují:

Reggie Yates (moderátor), Ashley Banjo
(další profese)

Obsahy(1)

Vězni hororu je unikátní hororová zábavní show, ze které se vám zježí vlasy na hlavě. Prožijte hrůzu a zděšení společně s trojicí odvážných soutěžících, kteří se dobrovolně nechají vystrašit až na hranice toho, co dokáže lidská mysl zvládnout. Tři nejlepší kamarádi se ocitají za soumraku kdesi na strašidelné usedlosti na anglickém venkově. Nebo v zapadlé části východní Evropy na místě odříznutém od okolního světa. Stali se z nich Vězni hororu a nedostanou se ze strašidelného lesa dřív, než padne noc. A možná, že ani potom ne! Musí splnit strašlivé úkoly, aby mohli odemknout truhlu plnou peněz a ukojit vlastní chamtivost. Jenže pak je ještě čeká bezhlavý úprk před smečkou rozběsněných psů. Kdo uteče, vyhraje. A kdo ne, přijde o těžce vysoutěžené peníze. Každý ze soutěžících touží zvítězit. Ale nikdo z nich není tak nebojácný, jak si myslí. A pokud chce vyhrát, musí splnit a přežít nejhororovější výzvy na televizní obrazovce. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Vězni hororu? To jako fakt? Žádnej horor jsem tam neviděl, jen pár vyklepanejch buzniček z nějaký chlapecký skupiny. A jinak to byl průměrnej strašidelnej dům z Matějský. Ale producenti si zřejmě mysleli kdo ví kolik peněz na tom trhnou :-)) A skončilo to v nočním vysílacím čase na nejhorších televizních stanicích :-)) ()

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejděsivější z celýho pořadu je zjištění ,že se to odehrává poblíž Bratislavy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nápad je výtečný, ale zpracování horší. Je to sice sranda, ale podobných věcí jsou mraky a spousta jich je lepších. První polovina je většinou nuda, ovšem ty poslední výzvy (když už zbývá jen jeden soutěžící), byly zatím všechny fakt zajímavé a dobré, stejně jako útěk před psy, což je samozřejmě i nejlepší část. Sledovat se to dá, ale kvalita výzev je velmi nevyrovnaná. 60%. ()

DžejPý odpad!

všechny recenze uživatele

On je ten název vlastně docela výstižný - při sledování jsem se fakt cítil jako uvězněný v hororu... Zachránil mne dálkový ovladač TV. Takhle si napínavou soutěž/hru nepředstavuju. Připadá mi to jako wrestling - všichni účastníci se tváří, jak je to opravdové a přitom všichni ví, že jde o amatérské divadelní (filmové) představení. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama