Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Místní vyhnanec Roman Mercer musí ovládnout své potlačované psychické schopnosti, aby zachránil jeho vzdálené ajlašské město před paranormálními silami. (Netflix)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský seriál „Ghost Wars“ se nedočkal pokračování, a popravdě se není moc čemu divit. I když to bylo poměrně dobře rozjeté, nakonec se scenáristé utopili v tom, co všechno chtěli do příběhu dát a jak moc to všechno chtěli vysvětlit. Nefunguje to, je to přeplácané a je to docela škoda, protože postavy, které se zde objevují, nejsou vůbec špatné. Ale druhá polovina seriálu už míří ke dnu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mestečko Port Moore na okraji Aljašky sa môže pýšiť tým, že všetci členovia miestnej komunity spolunažívajú ako jedna rodina. Jediným, kto do tejto rodiny očividne nepatrí, je miestny tínedžer Roman (Avan Jogia), ktorého obyvatelia považujú za čudáka a neradi sa s ním stýkajú. Port Moore sa ale stretne s nečakaným problémom, keď sa v meste začnú objavovať duchovia zosnulých osôb. Zdá sa, že jediný, kto rozumie tomu, čo sa deje, je práve Roman. Dokáže sa mesto zbaviť predsudkov a začať spolupracovať s tak nenávideným chlapcom, ktorý má ako jediný opdovede na túto katastrofu? - Len ďalší nepodarený hororový seriál od Syfy, ktorý sa snaží vyzerať lepšie, než v skutočnosti je. Plusov sa tu vela nájsť nedá, ale najväčším je určite nádherná lokácia kanadského mestečka Squamish, kde sa už natáčali prvotriedne horory ako Backcountry, Final Destination alebo Horns. Na zábery z tohto miesta je slasť sa pozerať. Technická stránka si ešte drží relatívne dobrú úroveň a kamera s hudbou sú zvládnuté s prehladom, ale teraz už sa dostávam k negatívam, ktorých je nespočet. V prvom rade hrozné postavy a nepodarené výkony hercov. Čakal som niečo lepšie aspoň od tých skúsenejších, ale zrovna na nich je jasne vidieť, že tu boli len kvôli paychecku. Ale ani sa nedivím, pretože to, čo tu od nich neschopní režiséri chceli, by asi nikto nezahral s úsmevom na tvári. Horor tu majú reprezentovať duchovia vytvorení kompletne digitálne, takže to samozrejme nefunguje. Masky sú nevydarené a nad nimi som len krútil hlavou, pretože sú tu očividne používané materiály, ktoré zostali tvorcom z prvej série ďalšieho seriálu od Syfy Channel Zero. Podla mňa to financie malo, ale nevydarili sa casting, réžia a ani vytvorenie nejakej formy, ktorá by mohla fungovať, takže to za vela nestojí. A tých trinásť epizód už úplne prestrelili. + Jesse Moss + herec z Sinister a Rings + herec z Stage Fright + herečka z Lost After Dark a iZombie + herečka z The Whispers + herec z iZombie a Cult of Chucky + herec z Tucker & Dale vs. Evil a Toxin + herec z She Who Must Burn + herečka z iZombie + herečka z Final Destination 2 a iZombie + herec z The Other + 2 herci z iZombie + herec z The Magicians ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle se Syfy moc nepovedlo. Herci nic moc, příběh nuda. Epizody strašně vycpaný vatou a skoro nic se tam neděje. Celé je to takové tmavší (asi aby navodilo atmosféru) a vypadá to lacině. Ztráta času. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mi přišel jako nejhorší díl z celé série a chtěl jsem to po něm hned ukončit. Všechny ty vizuální efekty, co byly použité, byly tak otřesný, že jsem to fakt málem nevydržel. Nicméně jsem nakonec dokoukal celou sérii. Herci byli pro mě všichni neznámí. A asi není divu, protože mě 90% z nich svými výkony nepřesvědčili. Jediná zajímavá postava pro mě byla Val. Nejhorší bylo asi to, že scénáristé nedokázali vymyslet zápletku s duchy na dostatečně dlouho a jak tam začali přidávat různé kokony, které vypadali jak ukradnuté ze Stranger Things, tak už to začalo dřít. K tomu ještě přidali nějakou halucinační příšeru a šlo to úplně do kytek. Duchové sami o sobě nebyli taky nijak zajímavý a prostě celkově mi přišel seriál odfláknutý. Jediné, co se dá snad vyzdvihnout, je nádherné městečko a některé záběry v něm jsou opravdu nádherné. Cliffhanger na konci nebyl tak lákající pro mě a doufám, že se na 2. sérii vykašlou. ()

Reklama

Reklama