Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1960 se Jake rozhodne vyzkoušet, jestli se mu skutečně podaří jakkoli změnit známou minulost. Chce zabránit tragédii, která v tomto roce postihla jeho budoucího studenta Harryho Dunninga, když jeho otec Frank jedné noci pozabíjel celou svou rodinu až na malého Harryho. Jake se poté dozvídá, že se Frank v minulosti vraždy již jednou dopustil... (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní epizoda, ale přesto ve mně hlodá otázka, proč se minulost nesnažila zabránit zásahu do jejího průběhu? Doufám, že se to v budoucnu nějak vysvětlí (jak si myslím), jinak budu muset jít o hvězdu níže. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda přináší posun příběhu ke svému příteli z přítomnosti, jak se dalo očekávat. Tempo sice mírně kleslo, ale nic zásadního. Ke konci se vše rozjede a náběh na další skvělý díl. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí se nedá vydržet pořád na stejné výši. To platí i o druhém díle. Začíná se to ovšem zajímavě rozjíždět a komplikovat. Konec dobrý a solidně navnadil na další pokračování. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie a výraznejšie, ako v pilotnej epizóde, tentokrát bude musieť Jack použiť úplne všetky donucovacie prostriedky na Franka Dunninga, aby na HALLOWEEN zabránil pôvodnému masakru rodinky Dunningovcov, keď otec brutálnym spôsobom zmasakroval celú svoju famíliu, okrem syna Harryho, ktorý o tomto extrémnom zážitku rozprával v prítomnosti / v budúcnosti, keď hlavná postava netušila, čo ju čoskoro čaká... Zatiaľ sa nevenoval hlavnej téme, prečo sa vrátil, jeho kamarát - čašník Al Templeton, v retrospektíve, mu radí, čo a ako má robiť, pretože i on tam bol, pričom dostal rakovinu. A aby toho nebolo ešte málo, bude mať, čo dočinenia, s istým BARMANOM, ktorý ho dva krát pristihne práve pritom, keď by sa dotyčný najradšej videl s hlavou v piesku, ako pštros ! Najmä v úplnom závere, ako vystrihnutom z kultového filmu - Vykúpenie z väznice Shawshank, na mysli mám dažďovú scénu, ale hlavný hrdina si zrejme nedával pozor na noviny z Dallasu, útržky, ktoré prezrádzajú, čo sa ešte len odohrá, a to barmanovi vŕta hlavou ? ! Samozrejme, že áno, spoiler - inak by predsa naňho nemieril z revolveru v tesnej blízkosti ! Produkčná spoločnosť : BAD ROBOT, patrí machrovi J. J. Abramsovi, a ja si opäť môžem pripomínať klasickú zvučku, ktorú poznám najmä z legendárneho seriálu Stratení ! James Franco je grandiózny ! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Jake (Dave Franco) odchází o Halloweenské noci z domu Dunningových, je vidět, že je pozorován postavou s dřevěnou maskou, která je nápadně podobná postavě Frank the Rabbit z filmu Donnie Darko (2001), který se také soustředí na cestování časem. (Senorgrinch)
  • V této epizodě se objevil i odkaz na seriál MASH (od r. 1970), když Jake Eppings (James Franco) říká, že sloužil u MASH během války v Koreji. (R.K.)

Reklama

Reklama