Reklama

Reklama

Recenze (9)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se v tomto díle odkloní od hlavní události a řeší se méně podstatné věci, ale přesto jde zatím stále dobrým tempem. V druhé polovině série očekávám velké věci. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvú epizódu som ohodnotil luxusnými štyrmi hviezdičkami, potom som pokračoval takto : päť, tri a dva ! Keď by som mal urobiť priemer, tak sa to začne približovať medzi školskou známkou - dobrý / dostatočný, a teraz mi nezostáva nič iné, iba pevne dúfať, že sa táto negatívna, vzostupná tendencia, oveľa, ale oveľa polepší, lebo začínam mať týchto debilných románikov medzi týmito postavami, už naozaj plné zubiská ! Franco má síce peknú frajerku, alebo aj jeho „brat” Bill sa nezmyselne zapozeral ( zamiloval ) do ženy Oswalda, do Mariny, ale, čo to má p-r-e-b-o-h-a spoločné s hlavnou myšlienkou tohto seriálu ? Táto odbočka, je až seba parodická, že sa títo dvaja stávajú smiešnymi, až by som povedal nezaujímavými. Zatiaľ najhoršia časť ! Bohvieako ma to nebavilo, už som sa nevedel dočkať konca, keď príde na rad moja “obľúbená zvučka” , ale to neveští nič dobrého, že čakám, ako na spasenie na : Bad Robot, a čo udalosti predtým ? PS : Vidím tu scény, ktoré sú totálne na roztrhanie v mojich zuboch !!! ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší díl, v němž se toho moc neudálo... zná se, jako by měl seriál sestupnou tendenci v napětí. Snad druhá půlka série pojede na lepší vlně, alespoň kniha byla vygradovaná parádně... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka ve vykřičeném domě byla dosti hloupá, jinak hlavní dějová linka je stále tak trochu v pozadí a rozvíjí se velice pomalu, což je škoda, leč není to nejhorší a já jsem trochu na vážkách, jestli dát tři a nebo čtyři hvězdy.... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to asi dějově nejméně působivá epizodka, kde se řeší především vztahy a emoce. Dobrou zprávou je to, že už to bude jenom lepší. Ale stejně to na mě působí originálně a pěkně se na to dívá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, tak to byla pravda, bude to teď celé roztahané. Vlastně se tu neřešilo nic jiného než vztahy a děj se neposunul v podstatě nikam. Není to úplně nuda, ale od hlavního děje se tu odbočuje úplně zbytečně něčím, co by vystačilo tak na půlku nebo čtvrtku epizody. Slabé 3* ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt, ze "minulost se brani", je hodne chytra scenaristicka berlicka. Tim se da vysvetlit vlastne jakakoli chybka nebo nekonzistence v deji! Jinak dil byl fajn, mene napeti nez v predeslych epizodach a spis se pripravuji veci do dalsich dilu. Tak si tedy jdu hned pustit dalsi. ()

Reklama

Reklama