Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sadie se s Jakem rozejde kvůli lžím a tajnostem, které jí není schopen vysvětlit. Jake si uvědomí, že nedokáže žít dvojím životem cestovatele v čase a nenápadného středoškolského učitele. Blíží se také datum atentátu na generála Walkera a Jake s Billem musejí být připraveni na nástrahy, které jim minulost přichystá. Když nastává večer odhalení, jestli na generála skutečně vystřelil Lee stejnou puškou, která zabila J. F. Kennedyho, zavolá Jakeovi Saddin manžel Johnny, který si ji vzal jako rukojmí pro svou krvavou hru, do níž chce zatáhnout Jakea... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat na vrchol, po slabším předchozím díle se dočkáme napětí i krvavých hodů. Děj se trochu vrátil k hlavnímu tématu, ale úplný návrat čekám v dalších dílech. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tri epizódy po sebe, ma dosť srali, až mám Franca, Abramsa a Kinga - plné zuby, lezú mi na nervy, a neviem sa dočkať toho, keď seriál skončí ! Alebo jestvuje ešte štipka nádeje, že posledné diely ma dostanú do kolien, a dočkám sa konečne toho, na čo už dlho čakám ? Tu sa očividne zabúda, prečo sa sem Jake vrátil z budúcnosti do minulosti. James Franco mi zo začiatku sedel v tejto role, čím ďalej sa na neho pozerám, tým mám divnejší pocit. Považujem ho za progresívneho herca, celkovo stíha viacero funkcií naraz, áno, i produkuje, aj režíruje, určite je to osožnejšie niekde inde, ako tuná. Uznávam najmä aj to, že pozeranie ubieha rýchlo, ako voda, že sa ani nenazdám, a už je koniec, a záverečné titulky + zvučky. Škoda, že sa momentálne tvorcovia veľmi zaoberajú romantickou rovinou, pretože sa vytráca hlavná myšlienka. Potenciál tu bol, a neviem, či autor predlohy, je tým správnym človekom, kvôli komu sa pustili do „neprebádaných vôd” ? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl zase ojeb... Začátek zase skvělý, ale pak se zase řeší manžel Sadie a ta Ruska, do které je zase zamilovaný Bill a vše důležité ohledně toho se úplnou náhodou sejde v jeden jediný den, kdy se má stát jedna z nejdůležitějších událostí předcházející atentátu na Kennedyho. Přitom linka s manželem Sadie byla vata, bez které by to stejné fungovalo a jestli se to někam pohne s tou Ruskou sice netuším, ale pořád na to čekám. A to, co by mě zajímalo nejvíc, se v tomhle "mezičase" vůbec neřeší. Je to prostě další seriál, který má zajímavý námět, ale nedostatečně propracovaný na svůj počet epizod, tak je roztahaný co nejvíc to jde. Ale pro Stephena Kinga je tohle typické a když na tom má i určitý podíl Abrams, nepřekvapuje mě už vůbec nic. Něco poutavého na tom ale stále je, takže to dokoukám, ale netuším, s jakým celkovým výsledkem... Slabé 3* ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po "špatném" předchozím dílu je tento díl naopak vynikající. Ta krvavá scéna v domě byla skvělá, ale proč sakra Jake nevrazil exmanželovi, když se nad ním skláněl ?! Jo, vím, že měl zbraň, ale měl neskutečně mnoho příležitostí, kdy se skláněl a nemířil na něj, tudíž ho mohl lehce mohl odzbrojit... To je jediná chybička na tomto dílu, jinak úžasné :). ()

Reklama

Reklama