Reklama

Reklama

Wrath of Silence

Trailer
Čína, 2017, 119 min

Režie:

Yukun Xin

Scénář:

Yukun Xin

Kamera:

Shan He
(další profese)

Obsahy(1)

Lej je venkovský klučina, který pase v horách ovce. Když se jednoho dne nevrátí domů, zalarmuje jeho zoufalá matka (Zhuo Tan) policii a svého muže Pao-mina (Song Yang), který pracuje jako horník mimo domov. Pao-min se okamžitě vrací, a jelikož policie v hledání jeho syna nijak nepokročila, pouští se do pátrání sám. Při tom zkříží cestu těžební společnosti Chung-čchang, jejíž majitel Čchang (Wu Jiang) jde k cíli i přes mrtvoly. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

david666 

všechny recenze uživatele

Místy hodně přehnané, nicméně příběh dobrý a překvapivě reálně na čínský film podaná šeď prostředí v jakém tam místní lidé žijí. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

To co vypadá v prvních 20ti minutách velice nadějně až na hranice feelingu akční hk cat 3ky se změní v uuuuuuumorneeeeé a nekonečnééé pobíhání stepí a krajinou a hledání unesenýho dečka. Konflikt ve verzi "krutý mafiánský boss vs vesnický buran,co se umí prát" bohužel není vůbec tak dobře rozpracováno jako by to zvládli Korejci... Film obsahuje pár do očí bijících failů, nudné nesmyslné pasáže a postupem času se mění v úmornou nudu. Ale i tak jsou tam silné a zajímavé scény. Pro skalní příznivce Asie ano. Pro zbytek nuda... ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda žádný pohodový filmík na odpoledne nebyl a konec mě dostal. Nicméně mě to neoslovilo tolik jako ostatní tři hodnotitele, kteří tomu dali plný počet. Vidím to na lepší průměr. Velkým plusem je zobrazení bezútěšného, drsného a surového monotónního prostředí a života obyčejných venkovanů, kteří jsou na vše sami, mocní s nimi šoupají jako s figurkami po šachovnici a pro dosažení cílů se neštítí ničeho. Ve filmu jsou pro mě spíš neznámé tváře, ale to by tak nevadilo, herecky je to zvládnuté dobře. Problém jsem spíš měla s hluchými místy, které tomu ubíraly tempo. Dlouhé záběry na jedno a to samý, kdy se nemluví a nic moc neděje. Za zkouknutí to ale stálo. Přeloženo. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama