Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Recenze (637)

POMO 

všechny recenze uživatele

Se sérií Rychle a zběsile to má společné pouze ústrední duo. Chce se to připomínat M:I, ale nejvíce to připomíná G.I.Joe. A zachraňuje to pouze pohádková Moana, i když v podstatně hloupějším podání, paradoxně pro starší publikum. Vtipné tak z deseti procent, buddy chemie mezi ústřední dvojkou bídná (první setkání ve skleněném kanclu WTF?), akční scéna zajímavá pouze ta poslední. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hopsnšó je zase přesně takový ten pompézně natočený, ovšem zcela impotentní, sterilní, zubokazný a obezitu způsobující akčňák, totálně bez jakékoliv invence nebo výraznějších vyfikundací či tumorů. Prostě nenápaditá tuna tisíckrát viděných anemických holyúdských klišovitých sraček narychlo pomletých do filmburgru spolu s obvyklou gigadávkou dávivých rodinných hovnot zcela v souladu s celou sérií Rychle, ty debile. Nyní navíc, v časech, kdy degenerující mentálové xmrti rádi ožužlávají jen slaboduchá leporela pro dyslektiky, bylo rozhodně přínosné pokračování apgrejdovat o nějakého toho Supernegra, aby se prasátko pořádně nažralo. Počítám, že s takovou bude v devítce pan Nafta rovnou řídit Bamblbýho. Charizmatický a jako vždy strojově přesný Diris Leba to sice rozhodně trošku povznesl, avšak jinak prostě jen ultrasuchý Jasoň dvě hodiny nijak zvlášť vtipně dráždí Rampu MekSteroida, na což Superanabolon jako obvykle reaguje tím svým správňácky mentorujícím downím gogokukučem typu „Pijte hodně mléka, vy malí tlustí zmrdi, a pomáhejte slabším a štíhlejším, protože tak je to správné, americké a protože jinak nikdy nebudete jako já. Chceš si sáhnout na bicáky, chlapečku?“, do čehož na pozadí sice efektně, avšak tupě a účelově havarují všemožné druhy dopravních prostředků a vybuchují jaderné elektrárny. Jakž takž držící dementní slepenec kýčovitého vtipkování a šrotování pak naprosto pohřbili Jasoňovou znovu nalezenou „přenádhernou“ sestřičkou Fionou, speciální jednotkářkou, která vypadá, jako by někdo zkřížil irského setra a kedluben a bije se jako opilá štětka v gejklubu, nicméně i tak ji Dz Skála zatouží povozit na anaboliky povislé jitrnici, což samozřejmě vede k řadě z jiných filmů vykradených a jakože děsně kokotmických situací, a hlavně megatrapnou partičkou polynézských ragbyových otyloňů, vedených pevnou tlustou rukou oslizlé samojské matrony Mamy Kami. Tam už k totálnímu fekálu fuckt chyběl jen na pozadí šišlající Ibrahim Maiga ! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Mám pocit jenom já, že áčková popkornová kinematografie je čím dál dementnější? Čest vyjímkám, jako je Christopher Nolan, kteří mají laťku posazenou vysoko a nehodlají slevit. Na opačným pólu je tenhle příšernej provar, z pera jak pětiletých kluků, počínaje jalovým humorem, nulovou chemií mezi hlavními aktéry, konče asi pětitisící variantou na ukradený celoplanetárně smrtící virus (už zase?) a upgradovaným lidským terminátorem, který sem zavítal z jiného žánru, z nějaké sci-fi Asylum produkce. A jako vrchol všeho shovívavý trpný úsměv vzbuzující Ryan Reynolds a s ním tajdrlík Kevin Hart. V celým kině se nikdo nesmál, nikdo, i když vám tvůrci mlátili svoje džouky o ksicht jak smradlavý fusekle a řvali u toho: „Směj se, vždyť je to vtipný!!!“. Tak sorry, scenárističtí impotenti, jak se fakt nebavil. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hra na osmdesátky, kde ovšem akce nevychází z hrdinů, rány nebolí, nikdo není opravdu v háji a vůbec tomu chybí taková ta přirozená špinavost, díky níž chtěl Riggs spáchat sebevraždu, McClane putoval z průseru do průseru, Joe Hallenback spal v autě s veverkou a Tango s Cashem poznali radosti vězení. Dwayne Johnson je známý tím, že chce točit příjemné filmy pro celou rodinu, vytvářet pouťové atrakce, které své návštěvníky mají primárně pobavit. Nic proti tomu, ale vytrácí se z výsledku jakákoli obava o postavy i napětí přirozeně pramenící z toho "jak asi situace dopadne". Na Hobbs a Shaw je to vidět o to víc, že už sama série RaZ je hrozně přepálená, ale pořád se v ní akce tak nějak snaží alespoň řádově vycházet z reality (respektive působí proveditelně), kdežto v tomhle případě už se jede na té nejvíc cheesy vlně Brosnanových bondovek. Svým způsobem je to asi správný protipól všem těm akčňákům poslední doby, které berou žánr hrozně vážně (viz série M:I, případně i poslední bondovky s Craigem), ale tak nějak mě to mrzí u filmu, kde jsou před kamerou dva opravdu schopní borci a k tomu jim záda hlídá jeden z autorů Johna Wicka. Navzdory takové konstalaci tu není nic pořádně fyzického ani choreograficky ohromujícího (rozhodně ne bez vydatného zásahu digitálních triků). A když už se ta snaha o poctivý fight objeví (ulička s detektorem obličeje, Kirby vs Johnson), Leitch nepochopitelně zběsile zoomuje a stříhá tam, kde by se Wick v dlouhém celku teprve zahříval. Jako nenáročný skorokomiksový výplach je to víceméně ok, ale v rámci RaZ série spíš zklamání. I to špičkování tu nefunguje tak pěkně, jako v osmičce. Ale Hobbs a Shaw se ani nesnaží tvářit, že něco promýšlí. Prostě ve velkém chrlí na diváka tunu pozlátek a ono se vždy nějaké chytne. V takovém mumraji pak snadno zapadne i to, že Statham a Kirby, ač je dělí ve skutečnosti 21 let, jsou podle flashabcků filmu údajně tak rok/dva od sebe. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Největší letošní guilty pleasure díky důmyslnému využívání paralelního střihu (dualita úvodní sekvence mi připomněla Hitchcockovy Cizince ve vlaku), Vanesse Kirby a citování Nietzscheho. Dvojnásob zábavným se film stává, když si všímáte, jak reflektuje kariérní vývoj a mediální image obou protagonistů. Johnson jako samojský válečník, který svým charismatem hned každého okouzlí, Statham jako elegantní britský kriminálník, který si kdysi střihl jednu prácičku v Itálii... V kontextu proměn akčního žánru je Hobbs a Shaw příznačný jednak výraznou ženskou hrdinkou, jednak tím, jak se blíží komiksovým týmovkám. Elba hraje padoucha, který má hi-tech hračičky jako Iron Man a sám sebe označuje za černého Supermana, Johnson a Statham jsou v podstatě nezničitelní superhrdinové. Úspěch je ovšem dosažitelný pouze při spolupráci, ne individuálně. Díky důrazu na rodinné vztahy, který tvůrci do filmu přenesli z předchozích dílů Rychle a zběsile, tahle hra na sentimentální notu v kontrastu s bombastickou akcí nepůsobí falešně. Naopak zajišťuje, že si za všemi těmi vybuchujícími továrnami, létajícími auty a dalšími řemeslně precizně zvládnutými over the top situacemi uvědomujete srozumitelné lidské emoce a hodnoty, s nimiž se lze ztotožnit. Z hlediska historie žánru (a filmové reprezentace maskulinity) jde tak o podnětný mix tupě přímočaré hypermaskulinní osmdesátkové akce, devadesátkového sebeironického postmodernismu a rodinně orientovaných komiksových blockbusterů. 80% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

David Leitch je určitě bourák co dokázal skvěle nakopnout svou kariéru a obávám se, že svým debutem (JW) navždy překonal sám sebe a odsoudil se k honění za vlastním ocasem. Tady ta akční pecka má samozřejmě spousty akce, některá je povedená více, v podstatě všechna akce ve který jsou využity kola má velmi dobrý parametry, s fighty je to už horší, protože co to je píčovinu zoomovat fighty na půlku osoby a zrovna u Davida bych takovou školáckou chybu nečekal. Když se střílí ničemu to nevadí, ale ani to nějak neoslňuje. Největší problém však vidím v humorné složce, protože Dwayne a Jason mezi sebou moc chemie nemají, takže když se tam docela často vzájemně stírají, působí to hrozně strojeně. Navíc ten Jasonův jeden obličej na celý film, vlastně na celou jeho filmagrafii to je taky něco. Oba mají můj respekt za to kam to v továrně na sny dotáhli a určitě je vnímám jako akční hvězdy, možná první od dob dua Arnie + Sly, který to dotáhli z hovna do akčních áček. Idris je oba přejel v herectví o celý Rusko. Docela je škoda, že ženský element nevyužili k většímu flirtingu mohlo to mít víc zábavně sexy kouličky. Nicméně je léto, film sice nemá vyjsnaněí zda je vážně akční nebo komediálně akční, ale akční je určitě, to zase jo. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, bohvieako ma to nebavilo. Stathama aj Johnsona mám rád, ale v tomto filme sú nakoniec tými najmenej zaujímavými postavami - v akcii sú v pohode, ale medzitým sa rozprávajú iba "hláškami", z ktorých mi v celom filme pripadali vtipné možno tak tri (ale na žiadnu si už nespomeniem). Asi by sa mi viac páčilo, keby tam súperili len Vanessa Kirby a Idris Elba, k tomu tie prekvapivé cameá a odstrihnúť celý idiotský záver s vrtuľníkom... Riadne diely Rýchlo a zbesilo sú o tri levely zábavnejšie filmy. Toto tak 5/10 a druhýkrát si to už nepozriem. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Hrozná, ale fakt hrozná hovadina. Jenže... extrémně zábavná. A pokud vám to nevadí, tak si to fakt užijete. Špičkování dvou perfektně zvolených protipólů funguje na jedničku a svou komediálností zastiňují veškerou (velmi pompézní a přestřelenou) akci, která je naopak krapet sterilní a zcela očekávaně totálně nelogická. Naštěstí to celkově šlape jak dobře promazaná kára a svou pitomost si snímek uvědomuje už od první scény. Škoda vážnějšího konce. Jinak parádní bezmyšlenkovitý blockbuster. A má to boží camea! ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, to jsem dostal. Hobbs a Shaw jsou velkolepá akční podívaná, ve které realita nemá co dělat a čím víc se blíží ke svému konci, tím výpravnější, šílenější a větší to je. A vzhledem k tomu, že elektrárna tu vybuchne už někdy v sedmdesáté minutě, asi máte představu, jak to vypadá na konci. Leitch přistoupil ke spin-offu Rychle a zběsile jako k moderní adrenalinem narvané adrenalinové bondovce, ale na rozdíl třeba od xXx to funguje skvěle. Statham a Rock jsou super jak v akčních scénách, tak i v momentech, kdy do sebe vzájemně ryjí, Elba se u záporáka taky vyřádil a Vanessa Kirby tu je nejen sexy, zvládá však s hrdiny držet krok i v akčních scénách. Mrzí mě jen jedna věc. Hobbs a Shaw nevyužili možnosti být výrazně jiní než série, ze které vzešli. Doufal jsem, že se urvou ze řetězu mnohem víc a že zmizí taková ta už pár let marná snaha tvářit se vážně a seriózně, jak to vídáme u Vina Diesela. Hobbs se Shawem mají na to, aby měli vlastní tvář a vykročili lehce jiným směrem. Napoprvé se toho ale trošku báli a když už to dělali, tak malinko neobratně. Na druhou stranu i proto doufám, že dostanou minimálně ještě jednu šanci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║Tržby USA $173,956,935 Tržby Celosvetovo $760,732,926▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,066,910║ Tržby za predaj DVD v USA $22,201,556║ Akcia delikátna, tam to sype, tam je David Leitch doma ale chýba mu tam lepšia pôda pod nohami, lebo všetko stojí len na akcii a na heftoch ale po hodine to už príde dokola dosť také samoúčelné. Troška na škodu je že čierny superman Idris Elba tam nemá lepší priestor na vývoj, lebo vždy tam len nabehne všetko rozbije, dá im na držku a zmizne. Našťastie dosť tomu pomáha pri tej nevyváženosti Vanessa Kirby, tá to tam priam rozžiari pri tých dvoch kolohnátoch. Ako taký letný akčný popcorňák fajn. Ryan Reynolds tu je zas taký zbytočný, skôr Kevin Hart ktorý sa tam objaví len na moment pobaví. /videl v kine: 75%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se objeví film, jehož trailery ani na vteřinu nelhaly. A správně jste uhodli, že právě do téhle škatulky patří Hobbs a Shaw. Spin-off autařské ságy se tvářil jako velká popcornová jízda, která naplno zužitkuje Rocka i Stahama. A přestože mám výhrady k poslední třetině, v níž se trochu vytratí „sense of fun“ (a úplně tu zblbne počasí), dění v Londýně a na Ukrajině je tak našlapané, že z toho oči přecházejí. Ono se urážení hlavního dua vážně dá roztáhnout na dvě hodiny, a když ho proložíte tunou přepálené akce, svůdnou Vanessou Kirby a zarputilým Idrisem Elbou, vypadne vám z toho chlapácká blbina par excellence. Teď už jen zbývá vydělat na dvojku, do které mám hned několik zajímavých nápadů… ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který mohl udělat úkrok stranou a celou sérii z přepálených CGI eskapád, kde se mrhá nesporným testasteronovým potenciálem, "uzemnit" v méně přepálené poctivé chlapácké akci, kde by se špičkovala ústřední dvojice, která má mezi sebou funkční "dude bro" chemii. Vyloženě se nabízel blockbusterový jakože Tango a Cash. Výsledkem je ovšem biják s kyborgy, transformers motorkami, programovatelnými viry, ještě přepálenějšími "zelené plátno to za Rocka se Stathamem jistí" scénami, Spectre/Hydrou a přepálenou stopáží. Tohle je trojka G.I. Joe více než co jiného. A navrch dvojice, kterou tvůrci nechají škorpit se v jedné "mám větší koule než ty" poloze celý film čili, ať již je to zpočátku (infantilně) vtipné jak chce, tak se to během více než dvou hodin spolehlivě přejí. Přesto to má několik solidních momentů, pár náběhů na guilty pleasure scény a především v první polovině to odsýpá. Než se to dobře na hodinu zazdí v Rusku a na Samoe. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Takhle by to šlo. Hyper přestřelenou akci si dokážu užít mnohem víc, když jsou v hlavní roli dva největší drsňáci dnešní doby a hlavně když si to ze sebe dělá i srandu. Je to fakt osvěžující po Vinu Dieselovi, kterej byl furt vážnej jak hovno. Nebránil bych se dalšímu nášupu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Z Moskvy na Samou sa dosť blbo zháňa priamy let.“ Tento film nespasí svet, nevynájde liek na rakovinu a pravdepodobne ani nezabráni umieraniu šteniatok. No je to neskutočná pecka. Na začiatok však musím povedať jednu vec – séria Rýchlo a zbesilo ma nebaví (najviac sa mi páčila jednotka a trojka, čiže diely, ktoré sa okrem mňa nikomu inému nepáčili) a nechápal som, prečo v osmičke všetci ospevujú údajne neskutočne vtipnú chémiu medzi The Rockom a Stathamom. Mne pripadala útrpná a trápna. Keď som sa ale pustil do ich spoločného spin-offu, zostal som ako obarený. K*rva, to je úvod! A viete čo? Ten úvod trvá hodinu!! Tá sa vôbec nezastaví (dokonca aj v neakčných scénach je to strašne svižné a zbesilé a má to skvelý soundtrack), má neskutočné tempo a švih, medzi postavami to iskrí ako šialené, dialógy a hlášky sú skvelé, cameá tiež a dokonca aj inokedy mátožný Terminátor Idris Elba sa ukazuje predsa len v tom lepšom svetle. Potom, na Ukrajine, sa to TROŠKA spomalí, ale stále to odsýpa (sken oka). Finále na Samoe je možno troška zvláštny nápad, ale tak na druhej strane zas prečo nie, v koľkých iných filmoch toto uvidíte? Cameá potešili (aj keď ja by som asi hovoril skôr o „menších rolách“). A tú megageniálnu motorku radšej ani nekomentujem, lebo by som sa roztiekol od šťastia (tá extra namakaná Batmanova z Temného rytiera je oproti tomuto nič). ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Hollywood se konečně dostal na roveň Hongkongu, i když tedy jen v rámci kategorie akčních komedií s volně epizodickým scénářem. Takže dojde na estrádní camea a brainstormingově koncipovaný scénář skákající napříč žánry bez výstavby. Jen škoda že místo pořádných akčních atrakcí tu máme zase jen videoherně nadreálné CGI omalovánky. Otázkou zůstává, jestli je na místě tvůrcům spílat, že podle západních norem spatlali marnost, nebo je naopak máme chválit, že vytvořili dokonalý produkt pro čínský trh, kde přesně takovéto věci mají největší úspěch. Nicméně je chválihodné, že producenti konečně odstřihli nejslabší a nejsměšnější článek celé franšízy, tedy Vina Diesela, i když žvanění o rodině zůstalo, jen tentokrát ho prokládá více sekvencí nudného poměřování bimbasů, které ani nejiskří pořádným homoerotickým napětím. Ale snad tímhle angažmá David Leitch vydělal dost peněz, aby mohl zase natočit něco pořádného. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "I tried, you know? But that’s not cinema. Honestly, the closest I can think of them, as well made as they are, with actors doing the best they can under the circumstances, is theme parks. It isn’t the cinema of human beings trying to convey emotional, psychological experiences to another human being." Martin Scorsese na otázku, jestli má rád sérii Rychle a zběsile. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jako klasická $$$-ždímací odpočinková zábava s nulovou přidanou hodnotou (snad vyjma důrazu na rodinu) to šlape naprosto přesně - nadčlověčí Rock vypadá ještě víc cool než kdy předtím, vzájemný hašteření funguje, líbil se mi kontrast podělaný ukrajinský elektrárny a hned vzápětí sexy ostrovní Samoa v závěru. Okay, ač vlastně úplně o ničem a klidně 20 minut zkrátit, tak takhle má vypadat když starosvětská vymletá mačo akce potká novou éru superdrahých vyhlazených blockbusterů pro všechny. Kevin Hart & Ryan Reynolds +bodík. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jeden má svaly, druhej byl vždy husto-krutě-přísnej a proti nim negr Labe, co má čáry a je učiněnej Black Panter z Wakandy, pyčo !! Jako bonus má Jásoň Drsoň ségru, která by ráda zdolala Kráčející skálu a jelikož tihle dva hejskové se v sérii Fást ent Fjůrijous ukázkově škorpili, štěkala sem, že to bude psina. Leda hovno. Je sice fuckt, že jeden i druhej se snažej stírat jak toaleťák hovno z prdele, ale veškerý jejich předlouuuuhý hlášky na adresu tohu druhýho jsou tak trapný, až sem nechápala, co jim mrdlo. Říkala sem si, že sem zhulená až moc a nedochází mi jejich tumor, ale on se nesmál nikdo. Ani já, ani Alík a dokonce ani náš pes, kterej je vytlemenej vždy , když já jsem zhulená, nebo si to alespoň myslím. Akce je rozhodně lepší než vtipný vložky a tak nějak se v tom filmu něco děje i když se nic neděje, takže nuda nehrozila a pokud nejste fyzikálně zaměřený člověk (čti hnidopišský kokot) tak si tu akci celkem i užijete a mávnete rukou nad tím, že když na někoho spadne komín, tak se prostě oklepe, motorky se skládaj a rozkládaj a auta lítaj. Na konci se podíváme do Rockovi rodné Sámošky, kde se objeví tuna pokérovanejch sámoščanů a v drsnější verzi tance hula hop nakopou prdel pádlama chlapům s automatickejma puškama páč jinak je jejich MAMAČITA jebne po hlavě pantoflí a to vyděsí každýho 120+ kg vážícího sámoškánce. Jelikož je to Hul-Mi-Údskej blokbástr, tak je všem jasný, že to musí mít hepyjend a několik potitulkovejch scén, aby náhodou někdo tu prdel z kina nezvednul moc brzo. Což je mi vlastně jedno, já na tom v kině nebyla protože sem....já už ani nevim. Ale tím líp páč i když mám Skálu i Jásoně ráda, tak tohle blilo jen lehce nadprůjemný. Uvidíme co dvojka, která určitě bude. No budeee ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přestaň fňukat. Zníš jako velký potetovaný mimino." Shrek, Soptík a holka, co to chce vždycky po zlým. To je hodně dobrá trojka. Vlastně jedinou chybou je, že hromada pokusů o vtip padá pod stůl jenom proto, že Rock ani Statham prostě nejsou komici a nedokážou to poměřování pinďourů úplně prodat. Ovšem postavy jsou to skvělý. Stejně jako černej Superman, ruský mafiánky nebo přerostlá rodina Samoanů. Mě to prostě bavilo a poučilo. Potvrdilo se mi, že vždycky záleží na tom, jak je pes velkej. Dozvěděl jsem se, že místo pilníku se do dortu do vězení schovává C4. Naučil jsem se běhat po stěně mrakodrapu a vypojovat hajzla ze zásuvky. To se může hodit. A o čem to je? Akce, akce, akce, nějakej virus, akce, akce, akce. Takovej mozkovej výplach mi naprosto vyhovuje. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se těšil hodně a o to jsem byl zklamanější. Ach ta očekávání! Film nemá téměř nic společného se sérii Rychle a zběsile, to by samozřejmě nevadilo, ovšem ani ta chemie mezi panem Skálou a panem Stathamem příliš nefunguje. Je nucená, krkolomná, celkově mě mrzí, že na film sedí dost přívlastek stupidní a zbytečný. Série Rychle a zběsile se počínaje pátým dílem začínala tříbit nejen v excelentní akci a charismatické postavy, ale i zápletky, které ve svém humoru a nadsázce dokázali onu stupiditu bravurně skrýt. Ta hranice je tenká a Hobbs a Shaw přes ní přepadli jak prase na porážce... Tak aspoň, že to nebyla vyloženě nuda. 6/10 ()

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama