Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Recenze (637)

mokki5 

všechny recenze uživatele

Hobbs a Shaw u mě navždy zůstane ve znamení Samojské nakládačky to byl totiž ten pravý akční zážitek který já od akční kinotrháku čekám. Další věc je že každá generace má svoje zamilované duo jako byl Spencer a Hill nebo Stallone a Schwarzenegger no a dnešní doba má Rocka a Stathama. Ti dva se už v osmičce skvěle doplňovali jak v akci tak i v hláškách a tenhle film je taková ta koruna navrh, třešnička na dort. Přepálená akce nulový scénář z původní série zůstali a já díky za to, tak už je to zaběhnuté, už to tam patří a mrzelo by mě kdyby tomu tak nebylo i tentokrát ()

TimStar 

všechny recenze uživatele

Člověk to musí brát trochu s nadhledem, ale já se celou dobu skvěle bavil, jak akcí, tak humorem. Jednu hvězdu musím ubrat za sem tam “vážný” sentimentální scény, jak je rodina důležitá (ne že by nebyla, jen už mi to v každým filmu začíná lézt krkem), ale jinak jsem dostal víc než jsem čekal, jsem z toho nadšený 😊👍 ()

Lubik333 

všechny recenze uživatele

Co tu psát dlouhé slohy. Prostě akce, trošičku i auta, 2 chlapáci s dobrýma hláškama, záporák naštvanej na celej svět a pěkná ségra Shawna. Na film jsem šel s očekáváním nadupanýho akčňáku co s FaF moc nesouvisí a to jsem taky dostal, jen ty efekty už občas byly přepal. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo kino pohodlnější, normálně jsem tam usnula. Jo, při akčním filmu! Jediné co mě na tom bavilo, byly konverzace a těch tam bylo sakra málo. Celý život jsem myslela, že rozumím aspoň trošku fyzice, asi jsem ji učila špatně a měla bych vrátit diplom. Děs. ()

Fhilipo 

všechny recenze uživatele

Spoiler alert. Najviac ma pobavili vtipné vsuvky s reynoldsom a hartom. A k filmu? Obsah ako béčkový akčkák z 80tych ale prevedenie so 100 milionovýcm vizuálom. Z traileru sa dozviete čo môžete od tejto jazdy čaka a presne to aj dostanete. ()

HBJ 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec Verbal promine, ale za mě jedna velká parádní jízda, která semele do WC všechny díly F&F a ještě za sebou zdvořile spláchne.Neduhy tu jeho nezaměnitelným verbálním projevem zmíněny jsou, tak je nemusím řešit, ale jinak jsem se fakt bavil tak, jak za starých dobrých časů s Arniem & Slyem..Dokonce mi tam nevadila ani ta slizounská hnusoba Vanessa K, která mě tak děsila v trailerech.Kdyby se to nejmenovalo Fast & Furious, tak sázím plnou palbu, protože takhle má vypadat pořádnej akční nářez!! Dle mého skromného názoru, mistře Verbale :) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Bolo to akčné, rýchle a zbesilé. Čo iné čakať od filmu, kde sa Dwayne Johnson a Jason Statham postavia proti kyberneticky vylepšenému Idrisovi Elbovi, pričom im sekunduje sexi Vanessa Kirby? Čakal som prepálený akčňák a to som aj dostal. S občas fajn muzikou, vtipnými momentami a celkom prehľadnou akciou, pričom sa zvysoka kašľalo na fyziku. Proste film, na ktorý úplne pasuje označenie ,,popcornovka". ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Úplně na začátek chci říct že už jsem na film šel s nadsázkou. Věděl jsem že Hobbs and Shaw se nebudou brát nijak vážně, ale co to mělo bejt? Opravdu pro mě docela zklamání, v traileru všechno vypadá hrozně cool a zábavně, ale to je trailer takový nemá být i celý film. Vesměs koukat na tenhle film bylo jako koukat na dvou hodinový trailer. Hobbs a Shaw působí jako skvělá výplň do rychle a zběsile, nejlépe to bylo vidět v osmičce. Byla mezi nimi ohromná chemie, ale tady, jako by všechna zůstala u Vina Diesela v jeho originu. Herci mají na sebe tak moc narážek až to působí jako by zkrátka šli k sobě a jen co nejrychleji odříkali hrozně dlouhý scénář než ty kraviny zapomenou. Další věc, tenhle film je obrovský blocbuster, staví své jméno na dvou hvězdách a také hlavně na slavném jménu, které se objevuje i v názvu, což je ten největší bullshit protože s tím to má společný maximálně jen svět kde se to odehrává. Ale co je na filmu problém je že střih je jak z traileru, šíleně přeskakuje z jedné scény na druhou, o tom jsem už psal, ale hlavní kameraman si snad musel občas půjčit od někoho telefon, nebo pil tak moc kávy že nedokázal udržet rovně kameru která vlastně ani držet nepotřebuje protože to zvládne sama. Některé scény jako třeba s hobbsem a sestrou shawa na útesu, působí jako by někdo natáčel telefonem přes dalekohled. Samozřejmě jak je v dnešní době zvykem film sází především na efekty nad tím se snad už ani rozčilovat nebudu. Když se zaměříme na hudbu zjistíme že ji tam hodil nějaký puberták vždycky když se zrovna ti dva nehádali a bylo jedno jestli to sedí nebo ne prostě se mu ta hudba líbí tak ji tam dal. Rychle a zběsile zapomnělo že nejdůležitější věcí v sérii byly vždycky auta. Samozřejmě bylo super jak jsou všichni rodina, ale důvod proč na to lidi koukali nebyla rodina ale auta. Takže místo toho aby si hobbs and shaw vzal ze série automobilový nádech vzal si nové motto série a představuje nám nové rodiny. Film se tak moc snaží být hustý, tak moc se snaží být letní peckou až to vypadá strašně nuceně. Když je každá scéna až k neuvěření ta další která je stejně hustá nemůže už někoho překvapit. Je to paradox ale kdyby se ubral počet neuvěřitelně cool scén, celkově film by vypadal víc cool. Protože když je zkrátka každá scéna přemrštěná další a další co následují už nikoho ze sedadel nevytrhnou. Na závěr bych chtěl zmínit také to co na filmu bylo dobré. Zaprvé, když se děj přesune do Samoi na chvíli se zdvihne úroveň. Dalším plusem je rozhodně Vanessa Kirby, pro mě neznámá herečka, která ze všech přítomných hvězd na mě působí nejlepším dojmem a úplně poslední věc která byla ve filmu správně je honička v londýně ta ve mě vyvolala zase to správné šimrání v břiše jako je vždy u správných akčních filmů. ()

Karell840 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel protože nic jiného nedávali. Jsem mile překvapený. Celou dobu je slušná akce, která se střídá opravdu vripnými scénami. Skvěle funguje chemie mezi hlavními postavami. Po první skvělé polovině ale film trošku ztrácí tempo. Jako fast&furious to není ani trošku ale...skvělý spin off podle mě mnohem lepší než původní Franchise. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

letna popcornovka bez nejakého výrazneho príbehu ktorá prvoplánovo počíta s charizmou Dwayna a Jasona. Je to ich predstavenie a o nič iné vo filme ani nejde. Od začiatku do konca sa jeden pred druhým predbiehajú a doberajú sa kto rozdá viac úderov a kto pri tom vyzerá lepšie. Rozhodne ide o fantazy rozprávku v ktorej opäť neplatia žiadne fyzikálne zákony ale to už nikoho neprekvapí. Dwayne drví skaly a protivníkov a nezastaví ho ani nezničiteľný Idris. akcia strieda akciu a za každých okolností je miesto na vtipkovanie aj keď ide o život. nehľadajte to v tom zmysel stačí si to užiť a zabaviť sa lebo presne to je cieľom. ()

VesVes 

všechny recenze uživatele

Hodnotím přímo v kině, film ještě běží, ale mě to je naprosto šumák. Nevím, co tenhle film má být vlastně zač. Radši bych šla spát. ()

J.Gotti 

všechny recenze uživatele

Proč musel zemřít Tony Stark? vždyť stačilo na Thanose poslat Dwayne Johnsona a Jason Stathama. :D Akční / Krimi / Thriller / KOMEDIE / SCI FI .... ()

CaptainAss 

všechny recenze uživatele

Zábavný film, u kterého se zasměje každý, aspoň jednou. Nadšená z toho bohužel nejsem. Jsou tam chyby, kterých si všímavý divák všimne (například východ slunce během pěti sekund, dokonalé oční linky i po celém dnu bojování - Hattie by se měla podělit se svým tajemstvím, zmizle modřiny během jedeno dne). Rozhodně bych tohle neviděla jako nějaký převratný snímek. Příběh byl částmi zajímavý, ale spíš předvídatelný stejně jako romantické části, které mi přišly i zbytečné. Co opravdu oceňuji byly luxusní auta, super akční scény, krásná krajina Polynésie a rozhodně vražedné kamarádství mezi hlavními postavami. Celkem dobrá akční komedie, na kterou se nejlépe dívá, když nechcete nad ničím přemýšlet a jen se zasmát a podívat se na luxusní auta a na Dwayna Johnsona bez třička. ()

shinlove 

všechny recenze uživatele

Sice je to jen pohádková nálož akce, která už prostě přechází ve větší nepravděpodobnost, než James Bond křížený Ethanem Huntem, ale na ty dva se prostě dobře kouká a jejich hlášky a vzájemné minisouboje jsou skvělé a vtipné. Jsou prostě filmy, na které jdete, i když víte, že to bude unreal, ale že se zároveň pobavíte :) 4* ()

earthworm 

všechny recenze uživatele

Rock, Statham a Elba budou vzdycky cool, stejne tak Vanessa Kirby potvrdila ze me v lonskym MI neoslnila nahodou. Bohuzel je ale hodne brzo poznat ze scenar je jenom spletenec radobyvtipnejch hlasek co k sobe slepi akcni sceny... a na konci (cela Samoa) to uz bylo vsechno uplne spatne. Finalni akce nejdriv epilepticka jak nikdy a pak zase velmi nudna. To co byli herci donuceny rikat v poslednich dvaceti minutach uz bylo opravdu extremne dementni. Ale da se rict ze prvni pulku jsem se dost dobre bavil i pres ty hit’n’miss vtipky. Nejzabavnejsi na tom vsem byly nektery necekany vedlejsi postavy a to bohuzel o filmu dost vypovida. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem na co jdu a tudíž jsem neměl žádná přehnaná očekávání. Rychle a zběsile 7 bylo samozřejmě lepší, ale těch 134 minut uběhlo jako voda. Nadprůměrná oddechovka u které jsem uvažoval dokonce o 4*. S obavou očekávám nového Jamese Bonda, kde agentka 007 určitě nebude tak zábavná a pohledná jako Vanesa Kirby … ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, dostal jsem ještě méně. Příšerné CGI, "hlášky" jak z evropy 2, příběh točící se kolem smrtelného viru(zase) a jak nosička nemá žádné příznaky nebo neřeší kontaminaci. Akční thriller bez zranitelnosti postav, absence krve a nulového napětí. K tomu K.Hart + teen soudtrack. Romantické prvky působí komicky a komické zase trapně. Stejnak to vydělá a bude mít pokračování,bohužel. ()

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama