Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

pito643

Ešte "lepšie" bolo keď následne D. Johnson udržal helikoptéru reťazou...Asi si štáb myslel, že natáčajú MARVELovku.

Skrátka nie, pri pozeraní som celý čas myslel dokonca aj na F&F 8 ako solídny akčný film, než táto lacná blbina s 200 M. Fast & Furious z názvu okamžite škrtnúť. 

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

Parádní pohodová zábava, ale na klasické F&F to samozřejmě nemá.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nakoniec lepšie, ako som po traileroch čakal, aspoň to bolo svižné, ale aj tak je smutné, že keď vlastne jedni z posledných hercov, ktorý dokážu v akčnom žánri fungovať hrajú vo filme s veľkým rozpočtom, tak je z toho opäť len nejaká marvelovka. S akčným žánrom to už nemalo spoločné vôbec nič. Škoda

pito643

pito643 (hodnocení, recenze)

A ako ten vrtuľník dokázal utiahnúť niekoľko áut. Potom stačilo len pridať plyn. Strašne dementný film

na příspěvěk reagoval Echelon1

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Tak at jdou k čertu.. akční film musí splňovat určité podmínky.. ale nemůžou natočit brak.. vhodný pro Chocholouška..

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

rounen

Obávám se, že většina akčních filmů má podobné sklony k nesmrtelnosti hlavního hrdiny a kdyby se na to bral zřetel, většina - ne-li všechny - akční filmy by dostaly hodnocení 'odpad!'

na příspěvěk reagoval rounen, Prometheus69

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

1* strašný průser.. ta hvězda je pouze pro kočku Vanessu Kirby, jinak akční pohádková parodie.. Statham si zahrál na Kurýra, a Rock na Jumanji.. škoda...

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ani u tohoto filmu jsem nedala nejvyšší hodnocení. 

Na začátku, jak se ti dva potkali a zjistili, že mají pracovat spolu, jsem byla téměř v šoku z těch "komplimentů", které si vzájemně skládali a abych byla upřímná, právě tenhle vulgarismus filmu ubral jednu hvězdu. 

Jinak oceňuju humor, příběh i akci.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, rounen

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Ze se snazis. Dyt je patrny, ze to vubec nechape. A to se tu nebavim o zadnym tezkym tematu, jen proc nekdo nedokouka film, ktery ho stve uz po 20 minutach.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hekman

Co? Že ty jsi debil co hodnotí filmy po 20minutach?

Že by jsi se spíš vysral na hodnocení celkově? Když máš k tomu až takovej debilní přístup? 0_o

na příspěvěk reagoval Hekman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hekman

Aha... Takže ty nehodnotíš film podle jeho stopáže, ale jako videoklip... Tak to je na potlesk! O_o A já jsem prej obecní blb... -_-

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ja vim, ze jsi tu za obecniho idiota, tak pro tebe jeste jednou a pomaleji. Za 20 minut vidim, jestli me film bavi a jestli chci svuj cas utratit pri jeho shlednuti. Ty si klidne pust film, ktery te nebavi, i trikrat dokola, aby jsi si udelal nazor.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

To je snad první díl FaF u kterýho jsem se nudil a v půlce jsem to vypnul...Některý fóry jsou fajn,ale několik minut omlacovat hromadu lidí o skener.Lepší střih + Lepšího rejžu + Lepšího scénáristu...Komu to taky přišlo,že se někdo snažil okopírovat Tango a Cash styl...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Ivoman

Tak taky muzes rict, ze se zitra rano urcite neposeres a nereknes pri tom leknin ... no ale nechej se prekvapit.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Hekman

Budu ti odporovat. Vím co bude zítra. Zítra se určitě nezačne kompletně renovovat D1 s datem dokončení 31.1.2019

 

:-DDD

na příspěvěk reagoval Hekman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

pekloQ

No podle toho co předváděli v Rychle a zběsile 8, tak todleto bych považoval za střízlivý scénář.

 

:-D

 

Nesmíte to tak žrát, všechno co je ve filmu se na 100% pokouší někdo vyrobit. A pokud takovému bombovému filmu, kterému 3D velice slušelo a prospělo, dáte míň než 4 hvězdy, tak si pusťte něco (nebo s ním v tom horším případě vaší mentální poruchy) od toho krypla Havla a nedívejte se na blockbustery, které jsou určeny pro pobavení ! 

Velice to prospěje všem.

Děkuji předem.

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

pekloQ

Klid... lidstvo dospívá po technické stránce tak rychle a zběsile že pojem Sci-Fi brzo zanikne :D

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Majo.evans

Ja si zase myslim, ze nikdo nevi, co bude zitra. Tyhle katastroficky scenare jen nahravaji tomu, aby se to opravdu stalo. Takze SHUT THE FUCK UP !

na příspěvěk reagoval Ivoman

Majo.evans

Majo.evans (hodnocení, recenze)

Je to smutné ale to čo hovoril ten černoch z Eteonu,keď mučil Stathama a Rocka,tak hovoril úplnú pravdu,či sa to niekomu páči alebo nie.Budúcnosť není ružová a k niečomu určite skôr či neskôr musí dôjsť a nebude to bez bolesti.Kto si myslí čosi iné je naivný alebo hlúpučký.Svet sa mení a nedobre pre homo sapiens.

na příspěvěk reagoval Hekman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kincl

Cipher Orec Noe... Noah to má přímo v názvu... Ale, nikdo si toho nevšimne. 

Má to přímou vazvu na první nebo druhý díl... Asi ten první. Někde tam omilem zemřel syn a bratr Cipher... Noeho syn... Proto se Cipher zaměřila na Thoreta... 

Ma to logiku i v tom verbovaní. Nejlepších agentů... Noah nechtěl H@S zabít... Chtěli je naverbovat. Podobně jako Sindicat v MI nebo Spectre... Podobnost jistě čistě náhodná. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Ale chronologicky Tokio drif se odehrává až po té co Shaw vyrazí na svou cestu msty za bráchu nakonci 6 dílu. 

V 7 jdou Hanovy na pohřeb... TAKŽE TAM ZAPADÁ, je to Hanuv Spinoff. 8)

Majo.evans

Majo.evans (hodnocení, recenze)

Ale tá myšlienka Homo upgrade je nevyhnuteľná do budúcnosti.Či už umelá inteligencia alebo biotechnológie.Evolúcia je potrebná.Určite to nebudeme mať všetci.A nebude to ľahké.Najlepšie by bolo s tým ''splynúť'',lebo poraziť to nedokážeme..Skôr či neskôr to bude.Či na Zemi alebo kvôli letom do hlbokého vesmíru alebo terraforming.A kto si myslí niečo iné je naivný.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Majo.evans smazal svůj příspěvek.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Prometheus69

tak trojka predevsim je picovina odohravajuca sa v alternativnom casovom pasme, kde boli este dlho po uvedeni iphone na trh klasicke ipody a driftovanie, respektivne preteky v driftovani.....ktore sa v realnom svete pouziva max pri rallye, kde to na nespevnenom povrchu neznici gumy za par minut.......a samozrejme som v realnom svete videl kokotka co chcel byt za frajera a zadriftoval na ceste, skoncilo to peknym ohnutim zelezneho stlpu po znacke a znicenymi dverami na aute....takze co vidite vo filmoch, neskusajte

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

tvl taková blbost. Mělo to jen tři pozitivní věci: T815, Ryana Reynoldse a Vanessu Kirby. No dobře Stratham a Elba také nebyli špatní, ale ta reklama na steroidy......

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

tak to, ale nekoukáš na akci... ale jen na to jak tam závodí auta. 8) Od 4 se tahle serie teprve rozjela... ale až 5 tomu udala ten jiný správný směr. 8)

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama